alt

Miłość do kwadratu 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.1
303
Betyg
calendar2021
time1h 42m

Skådespelare

Actor Sebastian Stankiewicz

Sebastian Stankiewicz

Actor Mirosław Baka

Mirosław Baka

Actor Agnieszka Żulewska

Agnieszka Żulewska

Actor Jacek Feliks Knap

Jacek Feliks Knap

Actor Anna Smołowik

Anna Smołowik

Actor Tomasz Karolak

Tomasz Karolak

Actor Bartłomiej Kotschedoff

Bartłomiej Kotschedoff

Actor Mateusz Banasiuk

Mateusz Banasiuk

Siehe auch

Dreamfilm Miłość do kwadratu Titta Online Sverige 2021

Är du redo att streama den romantiska komedin Miłość do kwadratu? Filmen hade premiär den 11 februari 2021 och är nu tillgänglig att se online gratis med svensk text på Dreamfilm.

I Miłość do kwadratu får vi följa Marta, spelad av Małgorzata Socha, som är en framgångsrik matematiker. Hon är singel och letar efter kärleken med hjälp av en vetenskaplig formel hon har utvecklat. Men hennes formel visar sig inte alltid stämma överens med känslorna i verkligheten.

Komedin är producerad av det polska produktionsbolaget Endemol Shine Polska och regisseras av Filip Zylber. Manuset är skrivet av Marta H. Milewska, som också skrivit manuset till den populära TV-serien Singielka.

Miłość do kwadratu

Streama Miłość do kwadratu Svenska Text Gratis

På Dreamfilm kan du streama Miłość do kwadratu gratis online med svensk text. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm, vilket är helt gratis att skapa.

När du har skapat ett konto loggar du bara in och trycker på play-knappen bredvid filmen för att starta uppspelningen. Du kan pausa och spola fram och tillbaka precis som på Netflix.

Dreamfilm fungerar smidigt på dator, surfplatta och mobil. Så oavsett om du vill streama Miłość do kwadratu hemma i soffan eller på bussen finns filmen alltid tillgänglig.

Miłość do kwadratu Hela Filmen På Svenska Dreamfilm

På Dreamfilm kan du se hela filmen Miłość do kwadratu med svensk text. Filmen släpptes på bio i Polen den 11 februari 2021 och är 1 timme och 39 minuter lång.

Handlingen kretsar kring Marta, spelad av Małgorzata Socha, och hennes jakt på kärleken. Med hjälp av matematiska formler försöker hon hitta den perfekta partnern, men upptäcker att känslor inte alltid går att räkna ut.

Förutom Małgorzata Socha medverkar skådespelarna Paweł Deląg, Mirosław Zbrojewicz och Agnieszka Więdłocha. Manuset är skrivet av Marta H. Milewska.

Streama Miłość do kwadratu i sin helhet på Dreamfilm och se den underhållande och romantiska komedin om kärlek och matematik.

Se Miłość do kwadratu Gratis Svensk Text

 • Gå till Dreamfilm.se
 • Skapa ett kostnadsfritt konto
 • Sök efter "Miłość do kwadratu"
 • Tryck på spela upp-knappen
 • Njut av filmen med svensk textning

Det är verkligen så enkelt att se Miłość do kwadratu gratis online med svensk text på Dreamfilm. Registreringen tar bara någon minut och sedan har du tillgång till tusentals filmer och serier.

Du kan se Miłość do kwadratu på dator, surfplatta eller mobil. Appen finns för både iPhone och Android. Så var du än är kan du streama denna underhållande polska komedi.

Miłość do kwadratu

Miłość do kwadratu Swesub Online Free

Miłość do kwadratu är en polsk romantisk komedi från 2021 i regi av Filip Zylber. Filmen hade biopremiär i Polen den 11 februari 2021.

Handlingen kretsar kring Marta, en framgångsrik matematiker som försöker hitta kärleken med hjälp av matematiska formler. Trots sina beräkningar verkar hon inte ha någon tur i kärlek.

På Dreamfilm kan du se Miłość do kwadratu gratis online med swesub. Det finns inga avgifter eller kostnader för att streama filmen. Allt du behöver göra är att skapa ett konto.

Så om du gillar romantiska komedier och är nyfiken på den här polska filmen, gå till Dreamfilm och streama Miłość do kwadratu med svensk text redan idag!

Miłość do kwadratu 2021 Helfilm Gratis På Svenska

Letar du efter en rolig och romantisk film att se? Då rekommenderar jag den polska komedin Miłość do kwadratu från 2021. Filmen är nu tillgänglig att se i sin helhet gratis online med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

I Miłość do kwadratu får vi följa den framgångsrika matematikern Marta, spelad av Małgorzata Socha. Med sina matematiska formler försöker hon hitta den perfekta partnern, men upptäcker att kärleken inte alltid går att räkna ut.

Filmen regisseras av Filip Zylber och manuset är skrivet av Marta H. Milewska. Andra skådespelare är Paweł Deląg, Mirosław Zbrojewicz och Agnieszka Więdłocha.

Gå in på Dreamfilm och streama den 1 timme och 39 minuter långa filmen Miłość do kwadratu i sin helhet gratis med svenskt tal. En perfekt filmkväll hemma i soffan!

Miłość do kwadratu Online Free Dreamfilm

Den polska romantiska komedin Miłość do kwadratu från 2021 går nu att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Filmen handlar om Marta, en framgångsrik matematiker som försöker hitta kärleken med hjälp av matematiska formler. Trots alla beräkningar verkar hon inte ha någon tur i kärlek.

I rollerna ser vi bland andra Małgorzata Socha, Paweł Deląg, Mirosław Zbrojewicz och Agnieszka Więdłocha. Manus är skrivet av Marta H. Milewska och regisseras gör Filip Zylber.

Streama Miłość do kwadratu gratis på Dreamfilm och följ den charmiga berättelsen om kärlek och matematik. Perfekt film att se en mysig kväll hemma i soffan.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 303
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.1 tyder på att Miłość do kwadratu är ett måste för fans av Komedi.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.1 bevisar Miłość do kwadratu att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.1 tyder på att Miłość do kwadratu är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.1 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

matixd

Miłość do kwadratu Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.1 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Miłość do kwadratu med medelbetyget 6.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Miłość do kwadratu Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.