alt

Meg 2: The Trench 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
2 909
Betyg
calendar2023
time1h 56m
Jonas Taylor leder ett djärvt forskarlag på en utforskande dykning till de djupaste delarna av havet. Deras resa utvecklas till kaos när hänsynslös gruvdrift hotar deras uppdrag och tvingar dem in i en strid för överlevnad. Konfronterade med kolossala megalodoner och obevekliga miljöförstörare måste forskarna överlista och fly från sina skoningslösa motståndare i en kamp mot klockan.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Shuya Sophia Cai

Shuya Sophia Cai

Actor Skyler Samuels

Skyler Samuels

Actor Sienna Guillory

Sienna Guillory

Actor Wu Jing

Wu Jing

Actor Melissanthi Mahut

Melissanthi Mahut

Actor Cliff Curtis

Cliff Curtis

Actor Sergio Peris-Mencheta

Sergio Peris-Mencheta

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: Rise of the Beasts

Dreamfilm Meg 2: The Trench gratis

Dreamfilm erbjuder nu möjligheten att streama den efterlängtade uppföljaren Meg 2: The Trench helt gratis. Den spännande actionfilmen som utspelar sig på havets botten släpptes den 2 augusti 2023 och kan nu ses online med svenska undertexter.

I filmen får vi återse Jason Statham i rollen som dykexperten Jonas Taylor som den här gången måste rädda sin dotter när hon fastnar i en ubåt på havets botten. Tillsammans med sitt team måste han ta sig ner i Marianergraven för att konfrontera de gigantiska hajarna ännu en gång.

Filmen regisseras återigen av Ben Wheatley och produceras av bland andra Statham själv. Den utlovar massvis med spänning och action när Taylor och hans grupp utmanas av de fruktade Meg-hajarna i deras egna domäner.

Meg 2: The Trench

Streama Meg 2: The Trench svenska

Dreamfilms hemsida kan du alltså streama Meg 2: The Trench med svensk text. Filmen är över 2 timmar lång och innehåller garanterat en rad adrenalinfyllda scener och spänningsmoment. Perfekt underhållning för en filmkväll!

För att titta på Meg 2: The Trench online gratis behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm. Därefter kan du börja streama filmen direkt via deras hemsida. Det enda som krävs är en internetuppkoppling!

Dreamfilm är den bästa sidan för att streama film gratis online. De har ett enormt utbud av filmer och serier, allt från de senaste blockbusterna till klassiska favoriter. Perfekt för den som vill ha underhållning utan att det kostar skjortan!

Med över 2 timmar spänd action väntar Meg 2: The Trench med att leverera ännu mer haj-skräck på djupet. En film som garanterat kommer få pulsen att stiga.

Titta på Meg 2: The Trench online gratis

Som nämnts tidigare kan du alltså titta på actionfilmen Meg 2: The Trench helt gratis om du skapar ett konto på Dreamfilm. Det tar bara någon minut och ger dig tillgång till tusentals filmer och serier.

När du väl är inloggad är det bara att leta upp Meg 2: The Trench och börja streama. Du kan pausa och spola fram och tillbaka precis som på Netflix. Perfekt om du vill ta en paus för att hämta mer popcorn eller gå på toaletten.

För att få ut det mesta av upplevelsen rekommenderar vi att du streamar filmen på en stor skärm, till exempel din TV eller laptop. Se bara till att ha bra högtalare eller hörlurar för att inte missa någonting av ljudeffekterna och musiken!

 • Streama filmer gratis online
 • Inget abonnemang eller kreditkort krävs

Meg 2: The Trench hela filmen stream

På Dreamfilms hemsida kan du alltså streama Meg 2: The Trench i sin helhet, från första scen till eftertexter. Filmen är 2 timmar och 4 minuter lång så förbered dig på att få nagelbitande spänning och action från början till slut.

I filmen får vi följa Jason Stathams karaktär Jonas Taylor på ett desperat uppdrag över 4500 meter ner i Marianergraven för att rädda besättningen på en fastnad ubåt. Mot honom står inte bara djupet och mörkret - även de fruktade Meg-hajarna lurar där nere och väntar på sitt byte.

Med en ensemble bestående av kända skådespelare som Jason Statham, Cliff Curtis och Sienna Guillory utlovar Meg 2: The Trench att leverera en spännande filmupplevelse för hela familjen. Boka in filmen för en spännande filmkväll!

Meg 2: The Trench

Swesub Meg 2: The Trench stream online

På Dreamfilms hemsida kan du streama Meg 2: The Trench med swesub, alltså svenska undertexter. Det betyder att du kan följa handlingen även om filmen visas på engelska.

För att aktivera undertexten behöver du bara klicka på inställningsikonen när du startat uppspelningen av filmen. Där kan du välja undertextspråk och aktivera den svenska textningen.

Det är värt att nämna att swesub inte är samma sak som dubbning. Karaktärerna pratar fortfarande engelska men du får hjälp att förstå dialogen genom den svenska textningen.

Med spänning, dramatik och massvis med haj-action utlovar Meg 2: The Trench att bli sommarens bästa skräckfilm!

Meg 2: The Trench gratis film 02.08.2023

Actionfilmen Meg 2: The Trench hade biopremiär den 2 augusti 2023 och finns nu tillgänglig att streama helt gratis på Dreamfilm.

Meg 2: The Trench är uppföljaren på succéfilmen The Meg från 2018 och utlovar minst lika mycket spänning och adrenalin. I centrum står återigen Jason Stathams karaktär Jonas Taylor som den här gången måste rädda sin dotter och hennes team efter att de fastnat i en ubåt på havsbottnen, mitt i Meg-hajarnas revir.

Med kända skådespelare som Jason Statham, Cliff Curtis och Sienna Guillory samt regissören Ben Wheatley vid rodret utlovar Meg 2: The Trench att bli årets bästa actionfilm. Streama den redan idag på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2909
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.6 bevisar Meg 2: The Trench att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.6 för Meg 2: The Trenchbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Meg 2: The Trench. Betyget 6.6 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 56m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

ganDi1243

Meg 2: The Trench med medelbetyget 6.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MovieFilmer

Meg 2: The Trench Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.6 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Apornas planet: Uppgörelsen

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Guardians of the Galaxy Vol. 3