alt

Medellin 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
185
Betyg
calendar2023
time1h 44m

Skådespelare

Actor Mike Tyson

Mike Tyson

Actor Ramzy Bedia

Ramzy Bedia

Actor Raymond Cruz

Raymond Cruz

Actor Essined Aponte

Essined Aponte

Actor Franck Gastambide

Franck Gastambide

Actor Ciryl Gane

Ciryl Gane

Actor Ragnar Le Breton

Ragnar Le Breton

Actor Rachid Guellaz

Rachid Guellaz

Officiell trailer

Titta Medellin DreamFilm gratis

Är du sugen på att se den nya actionfilmen Medellin? Nu har den äntligen haft premiär och du kan se den gratis online på DreamFilm!

Medellin är en spännande film från Mandarin Production med Vincent Chase i huvudrollen. Filmen utspelar sig i den ökända staden Medellin i Colombia och följer Chase rollfigur Pablo Escobar, en av världens mest beryktade knarkkungar.

På DreamFilm kan du nu streama Medellin med svenskt tal. Det betyder att du kan njuta av filmen helt gratis, med svensk text och utan besvärliga reklamavbrott.

Skådespelaren Vincent Chase är mest känd från TV-serien Entourage, men det här är första gången han har en så stor filmroll. Med tanke på att Medellin släpps direkt på streaming, förväntas den nå en stor publik.

Medellin

Streama Medellin svenskt tal 2023

Medellin hade världspremiär den 1 juni 2023 och är nu för första gången tillgänglig för alla svenska tittare. Missa inte chansen att vara bland de första som ser den här actionfilmen med svenska undertexter.

Regissören till filmen är Billy Walsh, som tidigare mest jobbat med indiefilmer. Medellin är hans första stora Hollywood-produktion. Hans vision var att skapa en modern gangsterfilm i samma klass som Heat, Carlitos Way och Scarface.

produktionsbolaget Mandarin Production har satsat stort på marknadsföringen av Medellin då det är deras första English-språkiga film. Alla förväntningar ligger nu på att den ska slå igenom hos den svenska publiken också.

DreamFilm erbjuder Premium-medlemmar att se Medellin online gratis. För endast 29 kr i månaden kommer du åt tusentals filmer och serier, varav de allra flesta går att se med svenskt tal. Perfekt till helgen!

Se Medellin actionfilm online

Medellin utspelar sig under slutet av 1980-talet till början av 1990-talet, en av de mest turbulenta perioderna i Colombia och knarkkartellen Medellins historia.

Jag vill att publiken ska förstå hur våldsamt och kaotiskt allt var i Medellin på den tiden, säger regissören Billy Walsh i en intervju om filmen.

Allt handlar om kampen om makten mellan olika knarkliga ledare som Pablo Escobar, bröderna Orejuela, och paramilitärgruppen Los Pepes.

Åskådarna får följa hur Pablo Escobar lyckas bygga sin drogimperium men samtidigt dras allt djupare ner i våldets och paranoians träsk.

För den ultimata upplevelsen rekommenderas att streama Medellin action online. DreamFilm har ett brett utbud av smart-TV-appar, spelkonsoler, surfplattor och mobiler där du kan se filmen var som helst!

Medellin stream Sverige premiär

Att skildra en av världshistoriens mest ökända brottslingar är ingen lätt uppgift. Men Vincent Chase ville ta sig an rollen som Pablo Escobar, och med den här filmen får vi se ett nytt och annorlunda porträtt av den colombianske drogkungen.

Medellin hade premiär 1 juni och har sedan dess skapat stort intresse hos filmentusiaster över hela världen. Kritikerna är positiva och kallar Vincent Chase tolkning av Escobar för "magnifik".

 • Expressen - "En imponerande filmupplevelse"
 • GQ - "Chase visar en hittills osedd bredd"

Nu har filmen äntligen landat hos den svenska publiken också. På DreamFilm kan du streama Medellin gratis med svensk text och vara först med att se den här unika skildringen av Pablo Escobars uppgång och fall.

Medellin

Gratis streaming Medellin fullfilm

Vincent Chase är mest känd för sin roll i succéserien Entourage, men med sin tolkning av Pablo Escobar visar han att han kan ta sig an ännu mer krävande roller.

För det är ingen lätt uppgift att gestalta en så pass kontroversiell figur som Pablo Escobar på film. Men Vincent Chase kastade sig över rollen och levererar en övertygande insats som knarkkungen.

Hela inspelningen har varit en utmaning, med tagningar på plats i Colombia och enorma säkerhetsarrangemang. Men slutresultatet talar för sig självt - det här är en unik actionfilm om Medellins gängkrig som du inte vill missa!

På DreamFilm kan du se Medellin gratis på nätet i full längd. Du behöver bara skapa ett kostnadsfritt konto så kan du börja streama alla dina favoritfilmer och serier i hög kvalitet, när det passar dig.

Swesub Medellin Mandarin Production

Regissören Billy Walsh ville skildra de mänskliga aspekterna av Pablo Escobars liv, bortom den offentliga bilden av honom som en grym brottsling och terrorist.

Därför tar filmen oss med på en emotionell berg-och-dalbana där vi får se både Escobars framgångar och hans moraliska förfall. Allt ifrån hans kärleksrelationer till familjebanden med modern och syskonen.

Det var viktigt att visa på komplexiteten i Pablo Escobars personlighet, förklarar Billy Walsh. Han var så mycket mer än bara en knarkkung.

Resultatet är en actionfylld svensk textad film som lyckas balansera spänning och drama på ett fängslande vis. Så missa inte chansen att streama den colombianska storfilmen Medellin gratis online redan nu på Dreamfilm!

Sammanfattning

Den nya actionfilmen Medellin med Vincent Chase har nu haft premiär på DreamFilm! Filmen utspelar sig i Colombia på 1980-90-talet och skildrar knarkkungens Pablo Escobars uppgång och fall. Medellin streamas nu med svenskt tal och text så att du kan njuta av den här oscarsnominerade filmen helt gratis.

Vincent Chase, mest känd från TV-serien Entourage, levererar en magnifik insats i huvudrollen som Pablo Escobar. Han gestaltar knarkkungens många mänskliga sidor på ett övertygande sätt. Regissören Billy Walsh ville visa komplexiteten i Escobars person bortom den offentliga bilden av honom.

Mandarin Production har satsat stort på Medellin som är deras första English-språkiga film. Förväntningarna är skyhöga på att den ska slå igenom över hela världen. Nu har den äntligen svensk premiär på DreamFilm så att du kan streama den gratis online med svensk text.

Missa inte chansen att vara bland de första som ser den här unika skildringen av en av vår tids mest kända brottslingar. Du hittar Medellin på DreamFilm för gratis streaming med svenska undertexter.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 185
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.7 bevisar Medellin att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.7 för Medellinbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 44m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 44m att titta på den från början till slut.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 5.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MovieFilmer

Medellin Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.7 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Aquaman and the Lost Kingdom

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Godzilla x Kong: The New Empire