alt

Mästerkatten 2 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.3
7 056
Betyg
calendar2022
time1h 43m
Mästerkatten upptäcker att hans passion för äventyr har tagit ut sin rätt: han har bränt genom åtta av sina nio liv. Puss ger sig ut på en episk resa för att hitta den mytiska Sista önskan för att kunna återställa sina nio liv.

Skådespelare

Actor Florence Pugh

Florence Pugh

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Salma Hayek Pinault

Salma Hayek Pinault

Actor Olivia Colman

Olivia Colman

Actor Wagner Moura

Wagner Moura

Actor Ray Winstone

Ray Winstone

Actor Da'Vine Joy Randolph

Da'Vine Joy Randolph

Actor John Mulaney

John Mulaney

Officiell trailer

Siehe auch

Mästerkatten 2 streama gratis svenska

Mästerkatten 2 är den efterlängtade uppföljaren till den populära animerade filmen Mästerkatten från 2011. Filmen hade biopremiär den 7 december 2022 och nu finns den tillgänglig att streama gratis med svenska text på Dreamfilm.

I Mästerkatten 2 får vi återigen följa den charmerande och äventyrliga katten Mästerkatten på nya upptåg. Den här gången ger han sig ut på en farofylld resa för att uppfylla sitt sista önskan - att få ytterligare ett av sina nio liv. På vägen möter han nya vänner, gamla fiender och magiska krafter.

Filmen är producerad av DreamWorks Animation och regisserad av Joel Crawford. I rollistan hittar vi bland andra Antonio Banderas som den talande Mästerkatten, Salma Hayek som Kitty Softpaws och Harvey Guillén som Perro. Med sin blandning av humor, action och äventyr passar Mästerkatten 2 utmärkt för hela familjen.

Missa inte chansen att streama Mästerkatten 2 gratis med svensk textDreamfilm! Filmen är perfekt för en mysig filmkväll hemma i soffan.

Mästerkatten 2

Titta på Mästerkatten 2 Dreamfilm gratis

Älskade du den första filmen om Mästerkatten och längtar efter att få se hur äventyren fortsätter? Då har vi goda nyheter - Mästerkatten 2 går att titta på helt gratis på Dreamfilm!

Den charmerande katten med stövlar, värja och storhetsvansinne är tillbaka i en fartfylld uppföljare fylld med humor, kärlek och övernaturliga inslag. När Mästerkatten får reda på att han bara har ett av sina nio liv kvar ger han sig ut på en farofylld resa för att få ytterligare ett liv.

Mästerkatten 2 Dreamfilm är perfekt underhållning för hela familjen och ett måste för alla fans av den coola katten. Filmen är dubbad till svenska så både stora och små kan hänga med i handlingen.

Missa inte Mästerkatten 2 på bio som har biopremiär den 7 december 2022 eller streama filmen gratis på Dreamfilm.

Att titta på film gratis online blir bara enklare och enklare. Registrera ett konto på Dreamfilm så kan du streama Mästerkatten 2 och tusentals andra filmer utan att betala något. Perfekt för en mysig filmmaraton!

Mästerkatten 2 svenska gratis online 2022

Älskade du den första filmen om den coola Mästerkatten med stövlar? Då är chansen stor att du kommer älska uppföljaren Mästerkatten 2 som nu finns att se gratis online med svenska text!

I Mästerkatten 2 ger sig katten ut på sitt livs största äventyr när han får reda på att han bara har ett av sina nio liv kvar. Tillsammans med sina vänner ger han sig ut på en farofylld resa för att få ytterligare ett liv från den mytomspunna Önskestjärnan.

Under resans gång stöter de på magiska krafter, gamla fiender och nya oväntade vänner. Humorn, charmen och actionscenerna kommer garanterat få hela familjen att skratta och spänna sig framför TV:n eller datorn.

Streama Mästerkatten 2 gratis med svensk text redan idag! Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm för att kunna se filmen online.

Mästerkatten 2 swesub stream

Är du sugen på att se den coola Mästerkatten ge sig ut på nya äventyr? Mästerkatten 2 har nu premiär på bio och går även att streama online med swesub helt gratis på Dreamfilm!

I den efterlängtade uppföljaren får vi återigen följa den charmerande Mästerkatten, nu på jakt efter ytterligare ett av sina nio liv. Med hjälp av sina vänner ger han sig ut på en farofylld och magisk resa fylld med både gamla och nya bekantskaper.

 • Humor
 • Spänning
 • Magi

Det är bara några av ingredienserna som gör Mästerkatten 2 till en underhållande filmupplevelse för hela familjen. Filmen är dubbad till svenska (swesub) så att både stora och små lätt kan hänga med i handlingen.

Registrera ett gratiskonto på Dreamfilm så kan du börja streama Mästerkatten 2 online med en gång. Perfekt för en mysig filmmaraton hemma i soffan!

Mästerkatten 2

Mästerkatten 2 hela filmen gratis

Den coolaste och mest älskade animerade katten genom tiderna är tillbaka! Mästerkatten 2 har nu haft världspremiär på bio och går även att streama hela filmen gratis online med svensk text.

Mästerkatten 2 Dreamfilm erbjuder alla filmentusiaster att se hela den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen Mästerkatten från 2011. I den nya filmen får vi följa den charmerande katten med stövlar på jakt efter ytterligare ett av sina nio liv.

Tillsammans med gamla och nya vänner ger sig Mästerkatten ut på sitt livs största och farligaste uppdrag någonsin, fylld med både magi, action och massor av humor.

Mästerkatten 2 är som gjord för att ses av hela familjen. Filmen går att streama gratis online i sin helhet med svensk dubbning så att alla kan följa med i handlingen och skratta åt filmens roliga scener och sekvenser.

Registrera dig på Dreamfilm redan idag för att kunna titta på hela Mästerkatten 2 gratis. Perfekt för en trevlig filmmaraton!

Mästerkatten 2 se på film gratis

Den coolaste animationskatten genom alla tider är äntligen tillbaka på vita duken! Mästerkatten 2 har nu haft världspremiär och går att se på film helt gratis för alla med ett konto på streamingtjänsten Dreamfilm.

I denna efterlängtade uppföljare får vi återse Mästerkatten, denna gång ute på sitt livs största och viktigaste uppdrag. När han får reda på att han bara har ett av sina nio kattliv kvar ger han sig ut på en magisk och farofylld resa för att skaffa sig ytterligare ett liv.

Mästerkatten 2 bjuder på allt en riktigt bra familjefilm behöver - humor, spänning, äventyr och massor med charmtrollande karaktärer. Filmen går att se helt gratis på Dreamfilm med svensk dubbning så att hela familjen kan hänga med och njuta.

Registrera ett konto på Dreamfilm redan idag för att kunna streama Mästerkatten 2 gratis! Perfekt för en trevlig och underhållande filmmaraton tillsammans.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 7056
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 8.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Mästerkatten 2 med betyget 8.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Mästerkatten 2. Betyget 8.3 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Mästerkatten 2 med medelbetyget 8.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 43m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 8.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Mästerkatten 2 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 8.3 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Mästerkatten 2 Betyget 8.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.