alt

Massakern i Katyń 2007 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
223
Betyg
calendar2007
time2h 02m
Hitlers trupper invaderar Polen utan förvarning. I öster väller Röda Armén in över gränserna. På några få dagar är motståndet krossat, den polska armén ligger i spillror och Andra Världskriget är ett faktum. Fångade i en förtvivlad fälla mellan två fronter tvingas flyende familjer se sina män föras bort till de fruktade ryska fånglägren. Ingen av dem återvänder levande.

Skådespelare

Actor Sebastian Bezzel

Sebastian Bezzel

Actor Sergey Garmash

Sergey Garmash

Actor Joachim Paul Assböck

Joachim Paul Assböck

Actor Krzysztof Globisz

Krzysztof Globisz

Actor Paweł Małaszyński

Paweł Małaszyński

Actor Wiktoria Gąsiewska

Wiktoria Gąsiewska

Actor Jacek Braciak

Jacek Braciak

Actor Maja Ostaszewska

Maja Ostaszewska

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på Massakern i Katyń gratis

Är du på jakt efter en gripande dramafilm? Då ska du inte missa polska Massakern i Katyń, som hade biopremiär 2007. Filmen handlar om de hemska massakrerna som ägde rum i Katyń-skogen under andra världskriget, då tusentals polska officerare avrättades av sovjetiska styrkor.

I Massakern i Katyń får vi följa några officerare och deras familjer genom krigets fasor. Regissören Andrzej Wajda lyckas på ett mästerligt sätt skildra både de storskaliga historiska händelserna och de personliga tragedierna. Det är en film som etsat sig fast och som man inte glömmer i första taget.

Om du gillar historiska dramafilmer som gestaltar verkliga händelser rekommenderar vi varmt att du streamar Massakern i Katyń gratis på Dreamfilm. Här kan du se hela filmen online med svenskt tal, helt utan kostnad.

Varför är Massakern i Katyń värd att se?

 • Starkt drama baserat på verkliga händelser
 • Fantastiska skådespelarinsatser
 • Vackert filmat med suggestiva bilder
 • Regisserad av den polske mästaren Andrzej Wajda

Massakern i Katyń

Streama Massakern i Katyń (2007) svenskt tal

Som vi nämnt ovan kan du streama Massakern i Katyń med svenskt tal helt gratis på Dreamfilm. Filmen går att se i sin helhet online, så du behöver inte ladda hem eller registrera dig.

Streamingkvaliteten är hög med skarp bild, så du kommer garanterat att uppskatta filmupplevelsen. Har du dessutom en Chromecast eller Apple TV kan du enkelt streama Katyń direkt till din TV.

Det enda du behöver göra för att börja titta är att trycka på playknappen. Sedan kan du luta dig tillbaka och låta dig föras in den suggestiva värld som Andrzej Wajda skapat.

Med sitt starka drama och sin historiska trovärdighet är Massakern i Katyń en filmupplevelse utöver det vanliga.

Varför streama Massakern i Katyń på Dreamfilm?

 • Full film med svenskt tal
 • Helt gratis streaming utan registrering
 • Filmen går att Chromecasta och Airplaya
 • Inga reklamavbrott

Se Massakern i Katyń online gratis

På Dreamfilm kan du alltså se hela Massakern i Katyń gratis online. Filmen är 2 timmar lång, så se till att hitta en skön sittplats framför skärmen innan du trycker på play!

Bild- och ljudkvaliteten är hög, så du kommer att känna dig mitt i filmens Polen. Skådespelarna gör fantastiska insatser och historien som skildras känns både viktig och angelägen.

Har du sedan tidigare ett konto på Dreamfilm kan du enkelt spara Massakern i Katyń i din favoritlista. Då kan du streama om den så många gånger du vill.

Massakern i Katyń är en av de starkaste och mest minnesvärda filmerna om andra världskriget.

Så här gör du för att se Massakern i Katyń gratis:

 1. Gå till Dreamfilms sida för Massakern i Katyń.
 2. Tryck på playknappen för att starta uppspelningen.
 3. Njut av filmen i 2 timmar med svenskt tal.
 4. Streama om den när du vill genom att spara den i favoriter.

Gratis streaming av Massakern i Katyń

Att streama film gratis online har blivit allt vanligare. På Dreamfilm hittar du ett ständigt uppdaterat utbud med de senaste filmerna och serierna.

Bland alla titlar som erbjuds gratis märks nu även det polska mästerverket Massakern i Katyń från 2007. Som vi tidigare nämnt är det här en rörande skildring av de fruktansvärda massakrerna i Katyń-skogen under andra världskriget.

Regissören Andrzej Wajda lyckas på ett fint sätt väva samman det storpolitiska dramat med individernas personliga tragedier. Resultatet är en film som etsar sig fast och som man sent glömmer.

Fördelar med gratis streaming på Dreamfilm

Helt gratis Inga dolda avgifter HD-kvalitet Fungerar på mobil, surfplatta och dator Nyheter varje dag Inget konto krävs

Massakern i Katyń

Massakern i Katyń med svensk text

När man tittar på utländska filmer hemma i sofa kan det vara skönt att slippa läsa undertext. På Dreamfilm kan du se Massakern i Katyń med svensk text, vilket gör filmupplevelsen extra behaglig.

Dialogen och berättelsen flyter på smidigt, samtidigt som du kan fokusera helt på bilderna. De suggestiva scenografierna och miljöerna för tankarna till Andrzej Wajdas tidigare mästerverk som Tillflykten och Marmorbruten.

Även om Massakern i Katyń utspelar sig under andra världskriget känns skildringen minst lika aktuell idag. Dels för att den bygger på verkliga händelser som inte får glömmas bort. Men också för att krigets grymheter fortfarande är ett faktum för miljontals människor runt om i världen.

Fördelar med Massakern i Katyń på svenska

 • Njut av filmen utan att läsa undertext
 • Upplev skådespelarna och deras röster
 • Fokusera helt på filmens bildspråk
 • Fördjupa dig i handlingen

Massakern i Katyń i hög kvalitet

På Dreamfilm kan du streama Massakern i Katyń i HD-kvalitet, vilket gör filmupplevelse extremt mycket bättre. Särskilt i en så pass bildmässigt suggestiv film som denna.

Du kommer verkligen att uppskatta de vackert filmade miljöerna och naturscenerierna. Persongalleriet är också fantastiskt väl gestaltat, med Kulturens stora skådespelarpris för bästa manliga huvudroll 2017 Arthur Neuroth i en av huvudrollerna.

Sammanfattningsvis är Massakern i Katyń en film som etsat sig fast och som man sent glömmer. Men den måste upplevas i hög kvalitet för att man ska kunna uppskatta regissören Andrzej Wajdas filmatiska finesser.

Fördelar med HD-kvalitet

 • Upplev filmen som den är tänkt
 • Njut av de vackra bildkompositionerna
 • Se skådespelarnas ansiktsuttryck
 • Hög bild- och ljudupplevelse

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 223
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Massakern i Katyń är ett måste för fans av Drama.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.7 inte övertygar dig om att titta på Massakern i Katyń, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.7 antyder att Massakern i Katyń är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.7 för Massakern i Katyńbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Massakern i Katyń. Betyget 6.7 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 02m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 2h 02m att titta på den från början till slut.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MovieFilmer

Massakern i Katyń Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.