alt

Marvel Rising: Chasing Ghosts 2019 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
41
Betyg
calendar2019
time0h 22m

Skådespelare

Actor Tara Strong

Tara Strong

Actor Tyler Posey

Tyler Posey

Actor Dove Cameron

Dove Cameron

Actor Milana Vayntrub

Milana Vayntrub

Actor Dee Bradley Baker

Dee Bradley Baker

Actor Skai Jackson

Skai Jackson

Actor Cierra Ramirez

Cierra Ramirez

Actor Booboo Stewart

Booboo Stewart

Officiell trailer

Siehe auch

Marvel Rising: Playing with Fire

Marvel Rising: Battle of the Bands

Justice League: The Flashpoint Paradox

LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy - The Thanos Threat

Marvel Rising DreamFilm gratis online 2022

Är du ett fan av Marvel och letar efter den senaste Marvel-filmen att streama? Titta då inte längre - Marvel Rising: Chasing Ghosts släpptes på DreamFilm i januari 2019 och finns nu tillgänglig att se helt gratis online.

Denna spännande Marvel-film är en direktuppföljare till den populära serien Marvel Rising, som utspelar sig i samma universum. Med sina fantastiska superhjälteactionscener och överraskande vändningar är det en film du inte vill missa.

Streama Marvel Rising: Chasing Ghosts nu på DreamFilm och följ med på äventyret när superhjältarna Ghost-Spider och Squirrel Girl måste stoppa en mystisk ny fiende.

Handlingen i Marvel Rising: Chasing Ghosts

Filmen börjar med att superhjältan Ghost-Spider kämpar för att balansera sin superhjälteidentitet med sitt vanliga liv som high school-student. Men när en mystisk ny fiende dyker upp i New York tvingas hon att samarbeta med Squirrel Girl för att rädda staden från undergång.

Tillsammans upptäcker de att fienden har kopplingar till Ghosts saknade föräldrar. Nu måste du streama filmen för att se om Ghost-Spider kan stoppa denna nya hotfulla fiende samtidigt som hon lär sig mer om sina föräldrars försvinnande.

Marvel Rising: Chasing Ghosts

Streama Marvel Rising gratis på DreamFilm

Marvel Rising: Chasing Ghosts är den perfekta Marvel-filmen för både långvariga fans och nykomlingar till Marvel Universe. Med sina tonåriga superhjältar erbjuder den ett nytt perspektiv på den klassiska Marvel-världen.

Med sitt blandade persongalleri och sin blandning av humor och spänning är Marvel Rising: Chasing Ghosts en underhållande Marvel-film för hela familjen.

Vill du streama den senaste spännande Marvel-filmen helt gratis? Besök DreamFilm och titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts online nu. Registrering krävs inte - klicka bara på play och njut av superhjälteaction direkt på din skärm.

Titta på Marvel Rising svenska på DreamFilm

Letar du efter en ny Marvel-film att se med familjen? Då ska du titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts som har svenskt tal på DreamFilm.

Denna spännande superhjältefilm utspelar sig i samma universum som Marvels populära tecknade serie och är full av action och äventyr. Här får vi följa tonåringarna Ghost-Spider och Squirrel Girl när de måste rädda New York från en mystisk ny fiende.

Filmen har fått beröm för sitt tempo, sina roliga karaktärer och sina spektakulära fightscener. Med sitt svenska talpassning blir Marvel Rising perfekt för en familjefilmkväll.

 • Spännande Marvel-äventyr för hela familjen
 • Svenskt tal gör det enkelt att följa handlingen
 • Full av actionfyllda fightscener och roliga karaktärer

Så samla familjen, gör popcorn och streama Marvel Rising: Chasing Ghosts med svenskt tal på DreamFilm i kväll!

Marvel Rising stream svenska gratis DreamFilm

Älskar du Marvel men vill inte betala för att streama den senaste filmen? Då är Marvel Rising: Chasing Ghosts på DreamFilm perfekt för dig!

Denna spännande Marvel-film från 2019 finns nu att streama helt gratis med svenskt tal på DreamFilm. Här får vi följa superhjältorna Ghost-Spider och Squirrel Girl när de måste rädda New York från en mystisk ny fiende.

Med sina tonåriga karaktärer och blandning av action och humor erbjuder Marvel Rising ett nytt perspektiv på Marvel-universumet. Och det bästa av allt - du kan streama den fullständigt gratis på DreamFilm!

Marvel Rising är den perfekta gratisstreamingen för både Marvel-fans och nykomlingar till superhjältegenren.

Registrera dig inte, betala ingenting - börja streama Marvel Rising: Chasing Ghosts på svenska nu på DreamFilm!

Marvel Rising: Chasing Ghosts

Se på Marvel Rising Chasing Ghosts på nätet

Den spännande Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts finns nu att streama online på DreamFilm - helt gratis!

I denna actionfyllda film får vi följa superhjältorna Ghost-Spider och Squirrel Girl när de försöker stoppa en mystisk ny fiende med kopplingar till Ghosts försvunna föräldrar. Med sina fantastiska fightscener och roliga tonårsdynamik är det en underhållande Marvel-film du inte vill missa.

Filmen är en fristående uppföljare till Marvel Rising-serien, så du behöver inte ha sett tidigare filmer för att kunna följa handlingen. Och med sin svenska dubbning passar den perfekt för hela familjen.

Så vad väntar du på? Streama Marvel Rising: Chasing Ghosts online nu på DreamFilm och njut av spänningen och actionscenerna direkt hemifrån.

Marvel Rising gratis film DreamFilm 2022

Letar du efter en ny spännande Marvel-film att se helt gratis? Då ska du streama Marvel Rising: Chasing Ghosts på DreamFilm!

Denna actionfyllda film som kom ut 2019 utspelar sig i samma universum som Marvels populära tecknade serie. Här får vi följa superhjältorna Ghost-Spider och Squirrel Girl när de måste rädda New York från en mystisk ny fiende.

Med sitt ungdomliga persongalleri, blandning av humor och spänning och fantastiska fightscener är Marvel Rising: Chasing Ghosts ett perfekt gratisalternativ för Marvel-fans.

Så registrera dig inte, betala ingenting - börja streama denna spännande Marvel-film med svenskt tal helt gratis på DreamFilm idag!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 41
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Marvel Rising: Chasing Ghosts är ett måste för fans av Action.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Marvel Rising: Chasing Ghosts med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7 för Marvel Rising: Chasing Ghostsbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 0h 22m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

matixd

Marvel Rising: Chasing Ghosts Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Black Panther: Wakanda Forever

Apornas planet: Uppgörelsen

Spider-Man: No Way Home

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Shockwave: Countdown to Disaster

Ant-Man and the Wasp: Quantumania