alt

Madagaskar 2005 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.9
10 390
Betyg
calendar2005
time1h 26m
Lejonet Alex, zebran Marty, den hypokondriske giraffen Melman och flodhästen Gloria har levt hela sina liv i djurparken i Central Park. Men när Marty fyller 10 år blir han alltmer orolig och rastlös och tänker mycket på hur det skulle vara att leva ute i det fria. När han får höra att pingvinerna tänker rymma bestämmer han sig för att hänga på.

Skådespelare

Actor Sacha Baron Cohen

Sacha Baron Cohen

Actor Ben Stiller

Ben Stiller

Actor Chris Rock

Chris Rock

Actor David Schwimmer

David Schwimmer

Actor Andy Richter

Andy Richter

Actor Cedric the Entertainer

Cedric the Entertainer

Actor Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith

Actor Tom McGrath

Tom McGrath

Officiell trailer

Siehe auch

Madagaskar Streamar Dreamfilm: Streama Självständighetsdagar-animering

Är du en animationsfantast som älskar att streama de bästa filmerna på Dreamfilm? Då kommer du att gilla Madagaskar, den prisbelönta animerade filmen från 2005 som firar sin självständighetsdag på bio och streaming-plattformar. Den här hilariska äventyrsfilmen har blivit en klassiker och en av de bästa filmerna 2023 att streama film gratis.

Madagaskar tar dig med på en galen resa där en grupp djur från Central Park Zoo i New York av misstag hamnar på den avlägsna ön Madagaskar. Huvudkaraktärerna – en lejon, en sebra, en flodhäst och en giraff – måste samarbeta för att överleva i den vilda miljön samtidigt som de försöker hitta en väg hem. Med sin unika blandning av humor, hjärta och actionfyllda scener har Madagaskar blivit en favorit bland både barn och vuxna.

Oavsett om du vill streama Madagaskar för första gången eller återuppleva äventyret, så är Dreamfilm den perfekta platsen för att streama den här animeringsklassikern. Tack vare deras breda utbud av filmer på bio och streamingtjänster kan du enkelt streama film och njuta av Madagaskar när som helst, var som helst.

Madagaskar är en äventyrlig, rolig och hjärtvärmande film som kommer att underhålla dig från start till mål. - Roger Ebert, Chicago Sun-Times

Så vad väntar du på? Ta en paus från vardagen och låt dig svepas med i den fantastiska världen av Madagaskar. Streama den här självständighetsdagar-animeringen på Dreamfilm och upplev en av de bästa filmerna 2023 på den bästa streaming platsen för animeringsfilmer. Det är en upplevelse du inte vill missa!

Madagaskar

Streama Madagaskar (2005): Den Kändaste Animerade Filmen på Bio

När det kommer till animerade filmer som har lämnat ett outplånligt avtryck, är Madagaskar från 2005 ett namn som sticker ut. Den här DreamWorks-produktionen har blivit en riktig klassiker och en av de mest streamade och bästa filmerna 2023 på bio och streaming-plattformar. Om du ännu inte har sett den, eller bara vill återuppleva äventyret, är det dags att streama Madagaskar och njuta av dess unika charm.

Madagaskar berättar historien om fyra djur från Central Park Zoo i New York – Alex, en utåtriktad lejon, Marty, en rastlös sebra, Gloria, en sällskaplig flodhäst och Melman, en neurotisk giraff. Genom en oväntad händelse hamnar de på den avlägsna ön Madagaskar och måste anpassa sig till ett liv i det vilda. Deras resa är fylld av humor, vänskap och oförutsägbara äventyr som kommer att få dig att skratta och rå högljutt.

 • Stjärnor som Ben Stiller, Chris Rock och Jada Pinkett Smith lånar sina röster till de välkända karaktärerna.
 • Madagaskar var en stor biopremiär och blev en kritikersuccé 2005 tack vare sin smarta humor och charmiga karaktärer.
 • Filmen tjänade över en halv miljard dollar på biograferna världen över och öppnade upp för flera uppföljare.

Om du vill streama film och uppleva den här animerade pärlans magi på nytt, eller för första gången, finns Madagaskar tillgänglig på de flesta streaming-plattformar. Oavsett om du föredrar att streama film gratis eller prenumerera på en tjänst, kommer du att hitta den på flera olika streamingtjänster och få möjlighet att se en av de bästa filmerna 2023 på bio.

Madagaskar är en underbar kombination av sprudlande visuell fantasi och smart, gapflabbande humor. - A.O. Scott, The New York Times

Låt dig sugas in i äventyret när du streamar Madagaskar från 2005 – en av de mest kända och bästa animerade filmerna på bio som garanterat kommer att underhålla hela familjen. Ta med dig på en oförglömlig resa fylld av skratt, spänning och hjärtevärmande vänskap med dessa fyra unika zoo-invånare.

Madagaskar: Bästa Streaming Platsen för Animeringsfilmen 2023

År 2023 är Madagaskar fortfarande en av de mest populära animerade filmerna att streama, oavsett om du vill streama film gratis eller prenumerera på en streaming-tjänst. Den klassiska animeringsfilmen från 2005 har stått sig otroligt väl genom åren och är en av de bästa filmerna 2023 att uppleva på de främsta streaming-plattformarna.

För att få den bästa upplevelsen av Madagaskar rekommenderar vi att du streamar den på någon av de ledande streamingtjänsterna. Plattformar som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video och Disney+ erbjuder filmen i bästa möjliga kvalitet, med möjlighet att se den på alla dina enheter var du än befinner dig. Många av dessa tjänster erbjuder dessutom en gratis provperiod, så du kan streama Madagaskar och andra bästa filmer 2023 utan kostnad.

Men om du föredrar att streama film gratis finns det också gott om alternativ för att se Madagaskar. Flera lagliga gratis streaming-sajter som Tubi, Pluto TV och Crackle erbjuder filmen i sin bibliotek, ofta med reklamavbrott. Dessa sajter kan vara ett utmärkt val om du vill streama Madagaskar utan att betala för en prenumeration.

 • Netflix, Hulu och Amazon Prime Video erbjuder filmen i högsta kvalitet utan reklamavbrott.
 • Gratis streaming-sajter som Tubi och Pluto TV har Madagaskar i sina bibliotek med reklamavbrott.
 • Dreamfilm är en populär piratstreaming-sajt där du kan streama Madagaskar olagligt och gratis.
Madagaskar är en av de roligaste och mest uppfinningsrika animerade filmerna på åratal. - Peter Travers, Rolling Stone

Oavsett vilken streamingtjänst eller plattform du väljer, är Madagaskar en av de bästa animeringsfilmerna 2023 att uppleva. Med sin briljanta berättelse, hisnande animation och skrattgaranti kommer den här Dreamworks-klassikern att underhålla dig och din familj gång på gång. Streama Madagaskar nu och låt dig svepas med i det galna äventyret!

Madagaskar (2005): Se Gratis Animerad Film Från Pacific Data Images

Är du en äventyrslystna som älskar roliga och underhållande animerade filmer? Då ska du absolut inte missa den sensationella Madagaskar från 2005, skapad av det legendariska produktionsbolaget Pacific Data Images (nu en del av DreamWorks Animation). Den här häpnadsväckande animeringsfilmen har blivit en klassiker och anses som en av de bästa filmerna 2023 att streama film gratis.

Madagaskar är en fartfylld och rolig film som berättar historien om fyra djur från Central Park Zoo i New York som av en slump hamnar på den avlägsna ön Madagaskar. Där möter de en helt ny värld full av äventyr, vilda utmaningar och underbara vänner. Med hjälp av sin smarta humor, fantastiska röstskådissar (Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith med flera) och ett medryckande äventyr, har Madagaskar blivit en riktig publikfavorit både på bio och bland streamingtittare.

Om du ännu inte har sett den här pärlans eller bara vill streama Madagaskar igen, finns det många alternativ för att se filmen gratis online. Flera lagliga streaming-plattformar som Tubi, Pluto TV och Crackle erbjuder Madagaskar för gratis streaming, med vissa reklamavbrott. Du kan också hitta filmen på Dreamfilm och andra piratsajter för att streama den helt gratis utan abonnemang, men det är givetvis olagligt.

Madagaskar är en av de roligaste och mest uppfinningsrika animeringsfilmerna på åratal. - Peter Travers, Rolling Stone

Oavsett var du väljer att streama den animerade komedin Madagaskar, kommer du att uppleva ett äventyr bortom det vanliga. Tack vare dess fenomenala animation, hisnande humor och engagerande karaktärer, är det en film som garanterat kommer att underhålla hela familjen. Så vad väntar du på? Streama Madagaskar från Pacific Data Images idag och låt dig svepas med i äventyret!

Madagaskar

Madagaskar: En Animerad Klassiker att Streama nu!

Hej vänner! Har ni sett den underhållande animerade filmen Madagaskar från 2005? Om inte, då måste ni verkligen streama den här pärlans som räknas som en av de bästa filmerna 2023. Oavsett om du föredrar att streama film gratis på sajter som Dreamfilm eller prenumerera på en streamingtjänst, så kommer den här filmen att bjuda på massor av skratt och äventyr. Följ med de fyra djurvännerna från Central Park Zoo på deras galna odyssé till den avlägsna ön Madagaskar. Med sin briljanta humor, fantastiska animation och medryckande berättelse blev Madagaskar en riktig kritikersuccé och publikfavorit när den hade premiär på bio. Streama den här animeringsklassikern idag och upptäck varför den fortfarande anses vara en av de bästa filmerna 2023!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 10390
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.9 inte övertygar dig om att titta på Madagaskar, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Madagaskar med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

krzys

Betyget 6.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 26m. Rekommenderas varmt.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.9 tyder på att Madagaskar är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

MovieFilmer

Madagaskar Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.