close icon
page-title
Lyle, Lyle, Crocodile
Lyle, Lyle, Crocodile

Detaljer

 • Originaltitel: Lyle, Lyle, Crocodile
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Italien, USA
 • Regissör: Eagle Pictures

Lyle, Lyle, Crocodile 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.1
528Betyg
date2022
date1h 46m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |5 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  ganDi1243

  |4 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |8 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |9 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Lyle Lyle Krokodil Streama Hel Film Gratis

Lyle Lyle Krokodil är den nya barnkomedin som har premiär den 7 oktober 2022. Filmen är baserad på barnboken med samma namn och handlar om krokodilen Lyle som bor i ett hus i New York tillsammans med familjen Primm. Nu kan du streama Lyle Lyle Krokodil gratis online på Dreamfilm!

Lyle är ingen vanlig krokodil, han älskar att sjunga och uppträda. Men grannarna tycker att en sjungande krokodil är lite konstigt så Lyle måste hålla sig gömd. När familjen Primm flyttar in blir Lyle vän med sonen Josh och tillsammans beger de sig ut på ett stort äventyr i New York.

Filmen är dubbad till svenska så hela familjen kan vara med och titta på den här underhållande komedin gratis. Streama direkt på Dreamfilm utan att behöva registrera dig eller betala. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

Lyle, Lyle, Crocodile

Titta På Nya Barn Komedi Filmen Online

Den 7 oktober 2022 är det äntligen dags för premiär av Lyle Lyle Krokodil på bio och på streamingtjänster. Filmen är baserad på det populära barnprogrammet från böckerna om den sjungande och dansande krokodilen Lyle.

Handlingen utspelar sig i New York där Lyle bor i ett hus tillsammans med familjen Primm. Lyle är ingen vanlig krokodil, han drömmer om en karriär inom showbusiness. Men eftersom de andra grannarna tycker att en sjungande krokodil är lite konstigt så måste Lyle hålla sig gömd.

När den nyinflyttade familjen Primm flyttar in blir Lyle vän med sonen Josh. Tillsammans ger de sig ut på många äventyr i storstaden. Men Lyles dröm att få uppträda inför en publik visar sig vara svårare än han trott.

Med skådespelare som Javier Bardem, Constance Wu och Winslow Fegley utlovar filmen att bli en riktigt underhållande upplevelse. Så passa på att streama Lyle Lyle Krokodil gratis online redan nu på Dreamfilm!

Swesub Lyle Lyle Krokodil DreamFilm

Älskade barnboken Lyle Lyle Krokodil har nu blivit film som har biopremiär den 7 oktober 2022. Filmen är en live action-film baserad på barnböckerna om krokodilen Lyle av Bernard Waber.

Handlingen utspelar sig i ett hus i New York där Lyle bor med familjen Primm. Lyle är ingen vanlig krokodil, han tycker om att sjunga och dansa och drömmer om en karriär inom showbusiness. Men grannarna är lite skeptiska till en krokodil som sjunger och dansar.

Med skådespelare som Javier Bardem, Constance Wu och Winslow Fegley utlovar Lyle Lyle Krokodil att bli årets roligaste och gulligaste filmupplevelse för hela familjen.

Trots motgångarna ger sig Lyle och hans nya vän Josh Primm ut på ett stort musikaliskt äventyr i New York. Lyle inser dock snart att vägen till berömmelse inte är så enkel som han trott.

Nu kan du streama Lyle Lyle Krokodil gratis på Dreamfilm med svensk text. Filmen är dubbad till svenska så att hela familjen kan vara med och får garanterat både stora och små att skratta. Missa inte den här underhållande komedin!

Se Den Svensk Dubbad Filmen

Den efterlängtade barnfilmen Lyle Lyle Krokodil har äntligen premiär den 7 oktober 2022! Filmen är baserad på de populära barnböckerna med samma namn och utspelar sig i ett hus i New York.

Huvudpersonen är krokodilen Lyle som bor i källaren tillsammans med familjen Primm. Lyle är annorlunda än andra krokodiler, han älskar att sjunga och dansa. När den nya familjen Primm flyttar in blir Lyle snabbt vän med sonen Josh.

Tillsammans ger de sig ut på musikaliska äventyr i storstaden. Men Lyles dröm om att bli en stjärna visar sig vara svårare än han trott. Grannarna tycker nämligen att en showkrokodil är lite konstigt.

Skådespelarna Javier Bardem, Constance Wu och Winslow Fegley gör rösterna till de animerade rollfigurerna i den svensk-dubbade versionen. Så passa på att se Lyle Lyle Krokodil gratis på Dreamfilm redan nu!

 • Premiärdatum: 7 oktober 2022
 • Genre: Komedifilm, Animerad film, Musikal
 • Regissör: Will Speck, Josh Gordon
 • Medverkande: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley

Lyle, Lyle, Crocodile

Streama Hela Filmen Från Sverige

Den 7 oktober 2022 är det äntligen premiär för musikalfilmen Lyle Lyle Krokodil med Javier Bardem i en av rollerna. Filmen är baserad på barnboken med samma namn och skildrar krokodilen Lyles försök att slå igenom som artist.

Handlingen utspelar sig i New York där Lyle bor i ett hus tillsammans med familjen Primm. När den nya familjen Primm flyttar in blir Lyle och sonen Josh snabbt vänner. Tillsammans ger de sig ut på ett stort äventyr för att förverkliga Lyles dröm.

Men vägen till berömmelse visar sig vara svårare än Lyle trott. Grannarna tycker att en sjungande och dansande krokodil är lite konstigt. Men med hjälp av Josh ger sig Lyle ut på jakt efter den perfekta publiken.

Musikalfilmen Lyle Lyle Krokodil har svensk dubbning med kända röster. Så hela familjen kan vara med på äventyret. Streama Lyle Lyle Krokodil gratis från Sverige redan nu på Dreamfilm!

Bästa Sätt Att Streama Online 07.10.2022

Den 7 oktober 2022 är det dags för streamingpremiär av barnfilmen Lyle Lyle Krokodil DreamFilm. Filmen baseras på barnböckerna med samma namn och skildrar krokodilen Lyles försök att slå igenom som artist i New York.

Handlingen utspelar sig i ett hus där Lyle bor i familjen Primms källare. När den nya familjen Primm flyttar in blir Lyle vän med sonen Josh. Tillsammans ger de sig ut på musikaliska äventyr i New York, men vägen till berömmelse visar sig vara svårare än Lyle trott.

Med skådespelare som Javier Bardem, Constance Wu och Winslow Fegley utlovar Lyle Lyle Krokodil att bli en riktigt underhållande filmupplevelse. Så se till att inte missa streamingpremiären!

Det bästa sättet att streama Lyle Lyle Krokodil gratis online är på Dreamfilm. Där kan du se hela filmen från Sverige, dubbad till svenska utan att behöva registrera dig eller betala.

Bara några veckor efter biovisningarna kan du nu streama Lyle Lyle Krokodil gratis på nätet. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Så samla familjen och njut av skratt och musik tillsammans med Lyle redan idag!

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 528

Dela