alt

Lullaby 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.3
57
Betyg
calendar2022
time1h 26m
Vem hade trott hade något så oskyldigt som en vaggvisa kan föra med sig något ont. Något en nybliven mamma blir varse när hon hittar en vaggvisa i en antik bok och ser den som en välsignelse. Men välsignelsen blir en mardröm när vaggvisan framkallar den antika demonen Lillith.

Skådespelare

Actor Oona Chaplin

Oona Chaplin

Actor Ramón Rodríguez

Ramón Rodríguez

Actor Liane Balaban

Liane Balaban

Actor Spencer MacPherson

Spencer MacPherson

Actor Moni Ogunsuyi

Moni Ogunsuyi

Actor Julie Khaner

Julie Khaner

empty-image

Adam Bernett

Actor Alex Karzis

Alex Karzis

Officiell trailer

Siehe auch

Se Lullaby Dreamfilm streama online gratis

Den nya skräckfilmen Lullaby släpps på bio den 16 december 2022. Nu kan du se hela filmen med svenskt tal gratis på Dreamfilm. Produktionen är gjord av bolaget Alcon Entertainment och filmen är klassad som skräck.

Handlingen i Lullaby utspelar sig på en avlägsen ö där ett ungt par bestämmer sig för att tillbringa sin semester. Men vad de inte vet är att ön har en mörk hemlighet. När mystiska och skrämmande saker börjar hända inser de att de inte är ensamma på ön.

Kommer paret att överleva sin semester på ön eller kommer de att falla offer för dess mörka krafter? Titta på Lullaby gratis på Dreamfilm för att ta reda på svaret!

Lullaby

Lullaby Dreamfilm på svenska 2022

Den nya skräckfilmen Lullaby har svenskt tal och släpps exklusivt på Dreamfilm den 16 december 2022. Filmen är producerad av det välkända bolaget Alcon Entertainment som ligger bakom filmer som Dolittle och P.S. I Love You.

Lullaby utspelar sig ute på en öde ö där ett ungt par bestämmer sig för att fira semester. Men ön visar sig ha en mörk hemlighet och paret tvingas kämpa för sina liv när mystiska och skrämmande saker börjar hända.

Om du gillar skräckfilmer som utspelar sig på avlägsna platser kommer du älska Lullaby. Streama den på Dreamfilm med svenskt tal redan idag!

Se skräckfilmen Lullaby gratis online

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du streama den nya filmen Lullaby gratis på Dreamfilm!

Lullaby handlar om ett ungt par som åker på semester till en öde ö. Men ön visar sig ha en mörk hemlighet och paret tvingas snart kämpa för sina liv när mystiska och övernaturliga saker börjar hända.

Filmen är producerad av Alcon Entertainment som ligger bakom kända filmer som Dolittle med Robert Downey Jr. Så du kan förvänta dig hög kvalitet och bra skådespelare.

Streama skräckfilmen Lullaby gratis online redan idag! Perfekt film att se med gänget eller för en riktigt läskig filmkväll.

Streama nya Lullaby filmen från Alcon

Produktionsbolaget Alcon Entertainment som ligger bakom filmer som P.S. I Love You och Dolittle med Robert Downey Jr. kommer nu med sin senaste film - den nya skräckfilmen Lullaby.

Lullaby utspelar sig på en öde ö där ett ungt par bestämmer sig för att fira semester. Men ön visar sig snart ha en mörk hemlighet och mystiska saker börjar hända. Kommer paret att överleva?

Streama den spännande nya skräckfilmen Lullaby redan nu på Dreamfilm. Perfekt film att se på kvällen när du vill bli riktigt rädd och skrämd.

Lullaby är en riktigt läskig och spännande skräckfilm som utspelar sig på en öde ö. Perfekt för fans av skräck!

Lullaby

Titta på Lullaby från 16 december gratis

Den 16 december är det äntligen dags för premiär för skräckfilmen Lullaby på Dreamfilm. Filmen utspelar sig på en öde ö där ett ungt par bestämmer sig för att fira semester, men ön visar sig snart ha en mörk hemlighet.

När mystiska och skrämmande saker börjar hända tvingas paret kämpa för sina liv. Kommer de att överleva eller falla offer för öns mörka krafter?

Vill du veta svaret? Titta då på Lullaby gratis från och med den 16 december på Dreamfilm. Perfekt film att se under jullovet eller för en riktigt läskig kväll!

Se hela filmen Lullaby svenskt tal stream

Den nya skräckfilmen Lullaby har nu premiär och går att streama med svenskt tal på Dreamfilm. Filmen utspelar sig på en öde ö där ett par bestämmer sig för att fira semester, utan att veta om öns mörka hemligheter.

När mystiska saker börjar hända tvingas paret kämpa för sina liv. Kommer de att klara sig eller falla offer för öns krafter? Se hela Lullaby på Dreamfilm för att ta reda på svaret!

Med svenskt tal och skådespelare som Gerard Butler är detta en skräckfilm du inte vill missa. Streama den redan idag på Dreamfilm!

 • Utspelar sig på en öde ö med mörka hemligheter
 • Producerad av Alcon Entertainment (Dolittle, P.S. I Love You)
 • Släpps på Dreamfilm 16 december

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 57
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Lullaby med ett 5.3 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.3 för Lullabybör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Lullaby. Betyget 5.3 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 26m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 26m att titta på den från början till slut.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

matixd

Lullaby Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 5.3 bekräftar bara detta.
avatar

FilmTitel

Lullaby Titel med ett betyg på 5.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!