alt

Lorax 2012 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.5
3 324
Betyg
calendar2012
time1h 26m
Tolvårige Ted är redo att göra vad som helst för att hitta ett levande truffulaträd och imponera på sin drömtjej. När han ger sig ut för att leta upptäcker Ted den otroliga historien om Lorax, en butter men charmig varelse som är skogens beskyddare.

Skådespelare

Actor Taylor Swift

Taylor Swift

Actor Danny DeVito

Danny DeVito

Actor Ed Helms

Ed Helms

Actor Zac Efron

Zac Efron

Actor Jenny Slate

Jenny Slate

Actor Rob Riggle

Rob Riggle

Actor Bill Farmer

Bill Farmer

Actor Nasim Pedrad

Nasim Pedrad

Officiell trailer

Siehe auch

Ice Age 4: Jorden skakar loss

Hotell Transylvanien

Lorax Drömfilm Streama Filmen Gratis

Lorax är en amerikansk animerad familjefilm från 2012 i regi av Chris Renaud och Kyle Balda. Filmen är baserad på Dr. Seuss populära barnbok med samma namn från 1971. Med sina färgglada animationer och en gripande berättelse om att skydda naturen är Lorax en perfekt film för hela familjen att streama online. Missa inte den här unika chansa att se den klassiska historien om Lorax komma till liv i denna underhållande filmversion.

I filmen får vi följa den unga uppfinnaren Ted som bor i den plastiga staden Thneedville där träd inte längre växer. Teds dröm är att träffa den mytomspunna varelsen Lorax som enligt legenden talar för träden. Med hjälp av grannflickan Audrey ger sig Ted av på en spännande resa för att finna den försvunna skogen och lösa gåtan om vad som hände Lorax.

Med röster av bland andra Danny DeVito som den buttere men varmhjärtade Lorax och Zac Efron som den eventyrlystne Ted, är Lorax en feelgood-film för hela familjen. Filmen visar på ett pedagogiskt och underhållande sätt vikten av att värna om naturen och miljön omkring oss.

Så ta chansen att streama denna guldklimp av en animerad film! Med sin smarta humor, spännande äventyr och vackra miljöbudskap är Lorax perfekt underhållning för både stora och små. Streama Lorax online nu och följ med på Teds färgsprakande resa för att hitta den förlorade skogen och den vises talande Lorax.

Lorax

Titta På Lorax Online Svenska Swesub

Vill du se den hyllade animerade filmen Lorax med svensk text? Då har du kommit helt rätt! Här kan du enkelt streama Lorax online med svensk text, helt gratis. Denna feelgood-film passar utmärkt för en mysig filkväll med hela familjen.

Lorax släpptes 2012 och är baserad på Dr. Seuss klassiska barnbok från 1970-talet. Filmen regisserades av Chris Renaud och Kyle Balda och har ett stjärnspäckat röstskådespelar-gäng med bland andra Danny DeVito, Zac Efron och Taylor Swift.

Handlingen kretsar kring den unge uppfinnaren Ted som bor i staden Thneedville - en plats helt fri från natur och träd. Teds dröm är att hitta den förlorade skogen och lösa mysteriet kring vad som hände med den vises och trädkramare Lorax. Tillsammans med grannflickan Audrey ger sig Ted ut på ett magiskt äventyr för att finna svaren.

Streama Lorax med svenskt tal och följ med på den färgsprakande resan! Med sitt viktiga budskap om att värdesätta naturen, smarta humor och catchiga låtar är detta en riktigt guldklimp till familjefilm. Upplev den magiska världen i 3D-animation när du streamar Lorax gratis online med svensk text!

Lorax Hela Filmen Sverige Gratis Stream

Drömmer du om att se den hyllade animerade filmen Lorax med svenskt tal helt gratis? Då är du på rätt ställe! Här kan du enkelt streama Lorax online i sin helhet, med svensk dubbning. Perfekt för en trevlig filmkväll med hela familjen.

Lorax är baserad på Dr. Seuss älskade barnbok och hade biopremiär 2012. Filmen är regisserad av Chris Renaud och Kyle Balda och har ett stjärnspäckat dubbnings-gäng med röster som Danny DeVito, Zac Efron och Taylor Swift.

Handlingen utspelar sig i staden Thneedville - en plats helt utan natur och träd. Här bor den unge Ted som drömmer om att hitta den förlorade skogen och lösa mysteriet kring Lorax - den vise varelse som en gång talade för träden. Tillsammans med grannflickan Audrey ger sig Ted ut på ett fartfyllt äventyr för att finna svaren.

Upplev den färgsprakande resan när du streamar Lorax gratis online. Filmen hyllas för sitt roliga manus, medryckande musik och viktiga budskap om att värna naturen. Med svensk dubb blir denna feelgood-film en riktigt trevlig upplevelse för hela familjen. Streama Lorax redan idag!

Se På Lorax Gratis Svensk Text

Älskar du animerade familjefilmer? Då får du absolut inte missa att se den hyllade filmen Lorax online med svensk text helt gratis. Lorax är baserad på Dr. Seuss klassiska barnbok och släpptes 2012.

Filmen utspelar sig i staden Thneedville där naturen är obefintlig. Här bor den unge Ted som längtar efter att hitta den försvunna skogen och lösa mysteriet kring Lorax - den vise varelse som sägs tala för träden. Tillsammans med grannflickan Audrey ger sig Ted iväg på ett fantastiskt äventyr för att finna svaren.

Lorax hyllas för sin underhållande historia, roliga karaktärer och vackra miljöbudskap. Med svensk dubbning blir upplevelsen extra trevlig för både vuxna och barn. Så samla familjen, poppa popcornen och streama denna feelgood-film redan ikväll! Se Lorax online och följ med på Teds färgsprakande resa för att hitta den förlorade skogen.

Lorax

Streama Lorax Svenska Dreamfilm HD

Letar du efter den animerade familjefilmen Lorax i HD och med svenskt tal? Då är du på rätt ställe! Här kan du enkelt streama Lorax i HD-kvalitet med svensk dubbning helt gratis. Perfekt filmkväll med barnen!

Lorax hade biopremiär 2012 och är baserad på Dr. Seuss omtyckta barnbok från 1970-talet. Filmen regisserades av Chris Renaud och Kyle Balda och har röster av Danny DeVito, Zac Efron med flera stjärnor.

Handlingen utspelar sig i staden Thneedville där natur inte existerar. Här bor Ted som drömmer om att hitta den försvunna skogen och lösa mysteriet kring Lorax - den vise varelse som en gång talade för träden. Tillsammans med väninnan Audrey ger sig Ted iväg på ett magiskt äventyr.

Upplev den färgsprakande resan i HD-kvalitet när du streamar Lorax online. Med svensk dubb, rolig humor och ett viktigt miljöbudskap är detta en riktigt guld värd familjefilm. Streama Lorax redan ikväll och följ med Ted på hans upptäcktsfärd till den försvunna skogen!

Lorax Stream Film Online Sverige Gratis

Är du sugen på att streama den omtyckta animerade familjefilmen Lorax gratis online? Då är du på rätt sida! Här kan du se Lorax i sin helhet med svenskt tal helt utan kostnad. Perfekt för en trevlig filmkväll med barnen.

Lorax hade biopremiär 2012 och är baserad på Dr. Seuss populära barnbok. Filmen regisserades av Chris Renaud och Kyle Balda och har röster av bland andra Danny DeVito, Zac Efron och Taylor Swift.

Handlingen utspelar sig i staden Thneedville där natur inte finns. Här bor uppfinnaren Ted som drömmer om att hitta den försvunna skogen och mysteriet kring Lorax - den vise varelse som talar för träden. Tillsammans med grannflickan Audrey ger sig Ted iväg på ett spännande äventyr.

Upplev den färgstarka resan och det viktiga budskapet om att värdesätta naturen. Med svensk dubb blir Lorax extra rolig för hela familjen. Så tveka inte, streama denna feelgood-film redan ikväll! Följ med på Teds magiska upptäcktsfärd till skogen där den mystiske Lorax väntar.

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3324
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.5 bevisar Lorax att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

universalz

Betyget 6.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Lorax. Betyget 6.5 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Lorax med medelbetyget 6.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 6.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 26m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.5 tyder på att Lorax är ett måste för fans av genren.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Lorax Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.5 bekräftar bara detta.
avatar

FilmTitel

Lorax Titel med ett betyg på 6.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Storken Richard och den mystiska juvelen

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Flykten från kycklingfabriken

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller