close icon
page-title
Logan - The Wolverine
Logan - The Wolverine

Detaljer

 • Originaltitel: Logan
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Hutch Parker Entertainment

Logan - The Wolverine 2017 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.8
18651Betyg
date2017
date2h 17m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |12 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |7 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |7 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |8 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Grater98

  |11 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Logan - The Wolverine närbilder och karaktärsanalys

Logan - The Wolverine är en hyllad superhjältefilm som ger en djupgående inblick i titelkaraktären Logan/Wolverine och hans komplicerade psyke. Filmen utforskar Logans åldrande, hans tappade krafter och hans relation till den åldrade Professor X. Hugh Jackman ger en kraftfull och rå porträttering av den slitna mutanten, vilket ger en kontrast till de tidigare X-Men-filmerna där Logan främst framställdes som en tuff antihero.

En central del av Logan - The Wolverine är hur den utspelar sig i en dystrare, mer realistisk värld än de flesta superhjältefilmer. Här får vi se konsekvenserna av ett långt liv fyllt av våld och förluster. Logan bär på ett enormt trauma och en tyngd som väger honom ner. Genom den unga mutanten Laura får vi också se en spegelbild av Logans yngre, vildsinta jag, vilket leder till både spänning och känslomässig utveckling.

Karaktärsstudien av Logan kompletteras av starka biroller som den dementa Professor X och den hårdhänta Caliban. Deras komplexa relationer och Logan - The Wolverine inre kamp målas upp med både action och eftertanke. Sammantaget gör detta till en karaktärsdriven ruva som går på djupet med den ikoniska superhjälten.

Logan - The Wolverine

Hur utvecklades Logan från X-Men till The Wolverine?

Från den första X-Men-filmen 2000 till Logan - The Wolverine 2017 har Hugh Jackmans porträttering av Wolverine/Logan genomgått en enorm utvecklingsresa. Den ursprungliga Logan var en tuff, sarkastisk antihero med hård yttresida men vissa mjukare sidor. I de första filmerna gestaltades Logan ofta som den coola rebellen i X-Men-gänget.

Men med varje påföljande X-Men-film, samtidigt som Hugh Jackman åldrades, har vi sett hur Logan mognat och blivit mer komplex. Hans trauma från det förflutna har fått större utrymme och hans ilska har blivit allt mer desperat. I Logan - The Wolverine kulminerar detta i en dyster, åldrande Logan som bär på en enorm sorg och trötthet. Hans krafter har också börjat försvinna, vilket lägger till ytterligare en lager av sårbarhet.

Genom åren har vi också fått se delar av Logans tragiska bakgrundshistoria och hur han ständigt förlorar folk han bryr sig om. Allt detta kulminerar på ett mästerligt sätt i Logan - The Wolverine, där Hugh Jackman ger sin definitivt bästa och mest komplexa tolkning av den ikoniska rollen. Filmen kan ses som en avrundning av hans Logan-resa, där antihjälten får ett värdigt slut efter att ha körts till sitt yttersta.

Var kan man se Logan - The Wolverine stream gratis?

Den episka slutakten för Hugh Jackmans Wolverine/Logan har fått ett stort omtagningsrum. Om du letar efter platser att streama Logan - The Wolverine online gratis så finns det ett antal populära alternativ. Dreamfilms.se är en utmärkt sajt att titta på Logan - The Wolverine Sverige på, där filmen både går att hyra och streama gratis vid vissa tillfällen.

Utöver Dreamfilms.se, en annan populärströmningstjänst där Logan - The Wolverine ibland visas gratis är Flixtor.se. Här kan du streama Logan - The Wolverine online direkt i din webbläsare utan att behöva ladda ner någonting. Vissa andra sajter som ibland erbjuder Logan - The Wolverine gratis stream inkluderar Swefilmer och Movie4k.

Oavsett var du väljer att streama Logan - The Wolverine från är det en ruva som definitivt är värd att se. Tack vare Hugh Jackmans råbarkade åldrande Wolverine-tolkning, det blodiga actionvåldet och de djupa känslomässiga inslagen är detta en av de mest hyllade superhjältefilmerna på senare år. Streama Logan - The Wolverine gratis online och upplev den definitiva kulmen på en av sinematografins mest ikoniska antihjältar.

Vilka var de främsta utmaningarna under filmproduktionen?

Logan - The Wolverine var en ambitiös produktion som ställdes inför flera utmaningar. En av de största var att skapa en mörkare och mer realistisk värld för den ikoniska superhjälten. Regissören James Mangold och manusförfattarna ville utforska de psykologiska effekterna av ett långt liv i krig och våld på en man som Logan.

Detta innebar att filmen behövde ha en råare, mer mogen ton än de tidigare X-Men-filmerna. Det våldsamma actionvåldet fick inte bli överdrivet utan behövde kännas verkligt och ha konsekvenser. Utmaningen blev att hitta rätt balans mellan det blodiga actionvåldet och de djupare känslomässiga inslagen.

En annan utmaning var att skapa en trovärdig, åldrande version av Wolverine/Logan. Hugh Jackman behövde både se äldre ut och också gestalta karaktärens fysiska och mentala tillstånd på ett övertygande sätt. Smink, mask och digitala effekter användes för att göra Jackman äldre. Men den största utmaningen för Jackman var att fånga Logans tyngd, sorg och cynism på ett trovärdigt sätt.

Logan - The Wolverine

Vilka är de mest spännande sekvenserna i filmen?

Logan - The Wolverine är fylld av spännande och actionpackade sekvenser som verkligen drar nytta av Hugh Jackmans råa porträttering. En scen som stack ut är när den åldrade Logan råkar hamna i en biljakt efter att ha blivit attackerad av en grupp skurkar. Scenen är både våldsam och laddad när den trötta Logan slåss för sitt liv.

En annan höjdpunkt är den episka striden mellan Logan ochX-24, en ond klon av Wolverine i sin fulla kraft. Det blodiga närstridsslagsmålet mellan de två jämngamla tuffingarna är en visuellt häftig upplevelse. Men än mer imponerande är hur väl Hugh Jackman fångar Logans kamp för att bekämpa sin yngre, vildare sida.

Slutstriden mot den ondskefulla organisationen som jagar den unga mutanten Laura är också en högst spännande sekvens. När Logan för sista gången får använda sina krafter till max i ett försök att rädda Lauras liv blir det en känslomässig och våldsamt underhållande final. Med blodsprutan, de vassa klorna och massiva explosionerna får filmen en episk avslutning värd Wolverine.

Vad har kritiker och fans sagt om Logan-filmens mörka ton?

Logan - The Wolverine hyllades brett av både kritiker och fans för sin mörka, vuxna ton. Efter år av mer familjevänliga superhjältefilmer uppskattades den råa, oförskönade skildringen av en åldrande Wolverines tragiska öde. Många recensenter hyllade hur väl filmen fångade de psykologiska effekterna av ett våldsamt liv.

Hugh Jackmans gripande porträttering av den cyniske, tyngda Logan och de djupt känslosamma relationerna med Professor X och Laura lyftes också fram. Kritiker imponerades av den mogna hanteringen av teman som åldrande, svåra relationer och att hitta sitt syfte i livet.

Fans uppskattade också den blodiga actionvåldsamma tonen som verkligen fångade Wolverines vilda sida. De brutala närstriderna och den mörka, desperata stämningen var en välkommen kontrast till de mer lättsammare superhjältefilmerna. Överlag hyllades Logan - The Wolverine för att vara en mogen, känslomässigt laddad och underhållande final för Hugh Jackmans ikoniska roll.

Sammanfattning

Logan - The Wolverine är en rå, mörk och känslosam final för Hugh Jackmans ikoniska roll. Filmen utforskar den åldrande Wolverine på ett djupt och våldsamt sätt, med både brutala strider och psykologisk mognad. Med starka biroller och vändningar får vi följa Logan på sin sista, tragiska resa.

Recensenter och fans hyllade den mogna tonen och Jackmans kraftfulla gestaltning. Logan - The Wolverine överraskar med en kompromisslös verklighet, men också en hjärta av känslor och melankoli. En djärv, oförglömlig ruva som ger Wolverine det värdiga avsked han förtjänar.

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 18651

Dela