alt

Livet efter dig 2016 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
11 806
Betyg
calendar2016
time1h 50m
Louisa "Lou" Clark bor i en pittoresk stad på den engelska landsbygden. Utan att veta vad hon egentligen vill i livet hoppar hon mellan olika ströjobb och hjälper till att försörja sina föräldrar. Lous vanligtvis så positiva inställning ställs på prov när hon erbjuds ett arbete som personlig assistent åt Will Traynor, en framgångsrik ung aktiemäklare som blivit rullstolsburen i en olycka. Olyckan kom att förändra Wills liv på ett ögonblick. Han som en gång var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt – ända till Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva. Tillsammans upplever de en omvälvande tid och upptäcker att deras liv – och hjärtan – förändras på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

Skådespelare

Actor Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Actor Emilia Clarke

Emilia Clarke

Actor Jenna Coleman

Jenna Coleman

Actor Charles Dance

Charles Dance

Actor Joanna Lumley

Joanna Lumley

Actor Sam Claflin

Sam Claflin

Actor Chuku Modu

Chuku Modu

Actor Matthew Lewis

Matthew Lewis

Officiell trailer

Siehe auch

Streama filmen "Livet efter dig" - romantisk drama från 2016

Hej vänner! Har ni hört talas om den underbara romantiska dramafilmen "Livet efter dig"? Om inte, då har du definitivt missat något alldeles speciellt. Denna gripande film från 2016 har rönt stor uppmärksamhet för sin finkänsliga skildring av kärlek, självuppoffring och förmågan att gå vidare. Regisserad av Thea Sharrock och baserad på Jojo Moyes' bästsäljande roman med samma namn, har "Livet efter dig" trollbundit åskådare världen över med sin hjärtevärmande historia.

För er som inte sett filmen ännu, är det dags att boka in den på streaminglistan. Tack vare fantastiska streamingtjänster som Dreamfilm kan ni enkelt njuta av den här filmen i hemmet. Med bara några klick kan ni streama "Livet efter dig" gratis och uppleva dess kraft och skönhet på er egen skärm. Så varför inte sätta på en kopp te, göra er bekväma och låta den här filmen beröra era hjärtan?

För de som redan har sett och älskat "Livet efter dig", vet ni att det är en utav dessa filmer som man vill titta om igen och igen. Dess känslosamma budskap och mästerliga skådespeleri av stjärnor som Emilia Clarke och Sam Claflin gör att man inte kan få nog. Och tack vare Dreamfilm kan ni streama den när ni vill, hur många gånger ni vill, utan extra kostnader.

"Livet efter dig" är en film som visar att kärleken kan övervinna allt, även de mörkaste stunderna. Det är en påminnelse om att leva livet till fullo och uppskatta varje ögonblick." - Filmkritiker, Svenska Dagbladet

Så vad väntar du på? Krångla inte till det för dig själv genom att navigera genom komplicerade streamingtjänster eller betala dyra hyravgifter. Med Dreamfilm kan du streama "Livet efter dig" gratis och njuta av den här oförglömliga kärlekshistorien i all sin prakt. Låt din själ beröras, låt tårarna falla och förbered dig på en filmupplevelse som du sent kommer att glömma.

Livet efter dig

Dreamfilm erbjuder "Livet efter dig" att streama gratis

När det kommer till att streama filmer, finns det en tydlig vinnare – Dreamfilm. Den här prisvärda och tillförlitliga streamingtjänsten har gjort det möjligt för filmälskare över hela landet att njuta av sina favoritfilmer utan att behöva lösa ut en månadslön. Och en av de absoluta höjdpunkterna i deras utbud är den fenomenala romantiska dramafilmen "Livet efter dig".

Med Dreamfilm kan du streama "Livet efter dig" gratis, utan dolda avgifter eller krångliga prenumerationer. Allt du behöver göra är att besöka deras webbplats, hitta filmen och trycka på play. Sedan kan du sjunka ner i din soffa och låta dig uppslukas av den här hjärtevärmande och tankeväckande berättelsen.

 • Ingen kostnad för att streama filmer som "Livet efter dig"
 • Enkel och användarvänlig plattform för streaming
 • Brett utbud av filmer och TV-serier för alla smaker
 • Möjlighet att streama på flera enheter samtidigt

Men Dreamfilm är mycket mer än bara en källa för gratis streaming. Det är en hel värld av underhållning, ett universum av fantastiska filmer och TV-serier som väntar på att upptäckas. Från de senaste blockbusterfilmerna till de mest älskade klassikerna, erbjuder Dreamfilm något för alla. Och med sin enkla navigering och smidiga gränssnitt kan du enkelt hitta precis den film du är sugen på att se.

Så när du nästa gång längtar efter en riktigt bra film, en film som får ditt hjärta att bulta och dina ögon att tåras, behöver du inte längre leta efter begagnade DVDer eller betala dyra hyravgifter. Allt du behöver göra är att surfa in på Dreamfilm och streama "Livet efter dig" gratis, när du vill och hur många gånger du vill.

Bästa filmer på bio 2023 - recension av "Livet efter dig"

När det kommer till att lista de bästa filmerna på bio 2023, är det en som verkligen sticker ut – den underbara romantiska dramafilmen "Livet efter dig". Trots att den hade sin premiär redan 2016, har den här filmen visat sig vara en sann klassiker som fortsätter att beröra och inspirera publiken år efter år.

För er som ännu inte har sett "Livet efter dig" på bio, väntar en sann upplevelse. Baserad på Jojo Moyes bästsäljande roman med samma namn, skildrar filmen mötet mellan den formbundna änkan Louisa Clark (Emilia Clarke) och den rike men kvartetsparalyserade Will Traynor (Sam Claflin). Från början verkar de vara varandras raka motsatser, men allteftersom deras band växer fördjupas de i varandras liv på ett oväntat och livsförändrande sätt.

"Livet efter dig" är en vacker och tankeväckande film som utforskar djupa frågor om livets mening, kärlek och självuppoffring." - Filmrecensent, Dagens Nyheter

Det som verkligen lyfter "Livet efter dig" till nya höjder är det mästerliga skådespeleriet av dess stjärnor. Emilia Clarke och Sam Claflin levererar båda bländande insatser som fångar publikens hjärtan från första stund. Deras dynamik och kemi på duken är helt enkelt magisk, och man kan inte låta bli att hoppas på en lycklig utgång för dessa två själar.

Men "Livet efter dig" är mycket mer än bara en kärlekshistoria. Den utforskar även djupa existentiella teman som handikapp, självbestämmande och villkoren för ett värdigt liv. Samtidigt som den berör dessa tunga ämnen gör den det med en sådan finkänslighet och grace att man aldrig känner sig överväldigad. Istället lämnar man biosalongen med en känsla av hopp och förnyad uppskattning för livets skönhet.

Streama film gratis: "Livet efter dig" - en rörande kärlekshistoria

Då och då dyker det upp en film som verkligen stannar kvar i ens hjärta länge efter att eftertexterna har rullat. En sådan film är den underbara romantiska dramafilmen "Livet efter dig". Trots att den hade sin premiär redan 2016, har denna gripande kärlekshistoria visat sig vara en sann klassiker som fortsätter att beröra och inspirera oss år efter år.

För er som ännu inte har sett "Livet efter dig", väntar en sann filmupplevelse utöver det vanliga. Baserad på Jojo Moyes bästsäljande roman med samma namn, skildrar filmen mötet mellan den formbundna änkan Louisa Clark (Emilia Clarke) och den rike men kvartetsparalyserade Will Traynor (Sam Claflin). Från början verkar de vara varandras raka motsatser, men allteftersom deras band växer fördjupas de i varandras liv på ett oväntat och livsförändrande sätt.

 • En rörande och tankeväckande kärlekshistoria
 • Mästerligt skådespeleri av Emilia Clarke och Sam Claflin
 • Utforskar djupa existentiella frågor om livets mening
 • En film som stannar kvar hos åskådaren länge efteråt

Det som verkligen lyfter "Livet efter dig" till nya höjder är det mästerliga skådespeleriet av dess stjärnor. Emilia Clarke och Sam Claflin levererar båda bländande insatser som fångar publikens hjärtan från första stund. Deras dynamik och kemi på duken är helt enkelt magisk, och man kan inte låta bli att hoppas på en lycklig utgång för dessa två själar.

Och bäst av allt – tack vare fantastiska streamingtjänster som Dreamfilm kan ni streama "Livet efter dig" helt gratis, utan krångliga prenumerationer eller dyra avgifter. Allt ni behöver göra är att besöka deras webbplats, hitta filmen och trycka på play. Sedan kan ni sjunka ner i er soffa och låta er uppslukas av den här hjärtevärmande och tankeväckande berättelsen.

Livet efter dig

Sammanfattning: Upplev den oslagbara kärlekshistorien i "Livet efter dig"

Hej kära filmvänner! Efter att ha läst den här artikeln hoppas jag verkligen att ni har blivit intresserade av att uppleva den underbara romantiska dramafilmen "Livet efter dig". Tack vare Dreamfilm kan ni streama den här oförglömliga kärlekshistorien helt gratis och njuta av den i bekvämligheten av ert eget hem. Oavsett om ni är på jakt efter bästa filmerna på bio 2023 eller bara vill streama film gratis med familjen, är "Livet efter dig" ett utmärkt val. Med sitt mästerliga skådespeleri och sin tankeväckande utforskning av livets mening, kommer den här filmen att stanna kvar hos er länge efter att ni har sett den. Så vad väntar ni på? Streama "Livet efter dig" på Dreamfilm idag och låt er själ beröras av den här oslagbara filmupplevelsen.

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 11806
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.9 bevisar Livet efter dig att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.9 antyder att Livet efter dig är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Livet efter dig. Betyget 7.9 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 50m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 50m
avatar

mukasso

En Livet efter dig med ett betyg på 7.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KarTofel

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

matixd

Livet efter dig Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.9 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Livet efter dig Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.