alt

L'Insegnante 1975 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
44
Betyg
calendar1975
time1h 29m

Skådespelare

Actor Edwige Fenech

Edwige Fenech

Actor Enzo Cannavale

Enzo Cannavale

Actor Francesca Romana Coluzzi

Francesca Romana Coluzzi

Actor Dada Gallotti

Dada Gallotti

Actor Ugo Fangareggi

Ugo Fangareggi

Actor Alvaro Vitali

Alvaro Vitali

Actor Mario Carotenuto

Mario Carotenuto

Actor Gianfranco D'Angelo

Gianfranco D'Angelo

Siehe auch

L.O.L. Surprise! Winter Fashion Show

L'Insegnante Dreamfilm 1975

Är du på jakt efter en rolig och underhållande komedi? Då ska du definitivt titta på den italienska filmen L'Insegnante från 1975 som nu finns tillgänglig att streama gratis på Dreamfilm!

L'Insegnante skildrar den charmige och lite klumpige läraren Vittorio Gassman som får tjänst på en skola full av busiga och rebelliska elever. Hans passion för undervisning sätts på prov när de kvinnliga eleverna börjar flörta med honom och försöker göra allt för att distrahera honom.

Filmen är full av roliga och absurd komiska situationer när Gassman försöker behålla kontrollen över klassen och inte falla för de vackra elevernas förföriska taktiker. Perfekt för en trevlig och underhållande filmkväll hemma!

Passa på att streama L'Insegnante gratis nu på Dreamfilm med svensk text för en nostalgisk resa tillbaka till 70-talets Italien!

Streama L'Insegnante Gratis 1975

Om du gillar äldre italienska komedier är L'Insegnante ett måste att se! Filmen hade premiär 1975 och blev en stor publiksuccé i Italien med sina roliga rollfigurer och absurda situationer.

L'Insegnante utspelar sig på en skola i Italien där den nya läraren Vittorio Gassman anställs. Han är passionerad för sitt yrke men har inte en aning om vad som väntar honom med de busiga och utmanande eleverna.

Eleverna, framförallt de kvinnliga, ser den attraktive läraren som ett spännande byte och börjar genast flörta och förföra honom på lektionerna. Det hela urartar i en rad komiska och pinsamma situationer när läraren desperat försöker behålla kontrollen och fokusera på undervisningen.

Missa inte chansen att se den här nostalgiska pärlan och skratta med åt 70-talets skolgång! L'Insegnante går att streama gratis med svensk text på Dreamfilm så du kan njuta av skratten i hemmets trygga vrå.

L'Insegnante

Titta På L'Insegnante Komedi Swesub

Är du sugen på en riktigt bra skratt? Då ska du titta på den italienska 70-talskomedin L'Insegnante som nu går att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm!

L'Insegnante utspelar sig på en skola i Italien där den nyanställde läraren Vittorio Gassman snabbt upptäcker att hans elever är allt annat än studiemotiverade. De kvinnliga eleverna börjar open flörta och lägga ut sina feminina fällor för att försvåra hans arbete.

Gassman gör en fantastisk rolltolkning som den stackars läraren som bara vill göra sitt jobb men hela tiden hamnar i pinsamma och komiska situationer med sina utmanande elever. Perfekt underhållning för en mysig filmakväll!

Missa inte den här nostalgiska pärlan från 1975 med garanterade skratt. Titta på L'Insegnante gratis online på Dreamfilm och njut av den absurda handlingen och det tidstypiska 70-talssoundet.

L'Insegnante Medusa Film Stream

Den italienska komedin L'Insegnante från 1975 är en riktigt guldgruva för den som gillar galen 70-talshumor och bra skådespeleri. Filmen regisserades av Mariano Laurenti och producerades av Medusa Film.

Vittorio Gassman gör en minnesvärd insats i rollen som den desperate läraren som försöker undervisa en klass fylld av busiga och hormonstinna elever. De kvinnliga eleverna gör allt för att förföra och distrahera honom vilket leder till många roliga situationer.

Medusa Film stod bakom många framgångsrika italienska komedier under 70-talet och L'Insegnante är ett ypperligt exempel. Här finns den typiska absurda humorn och det tidstypiska modet och soundtracken som ble

L'Insegnante Gratis Online 1975

Är du sugen på en riktig pärla från det glada 70-talet? Missa då inte att streama den italienska komedifilmen L'Insegnante gratis online!

Denna underhållande och roliga film från 1975 med Vittorio Gassman hade premiär i Italien och blev en stor succé. Handlingen kretsar kring en lärare som försöker undervisa en klass med busiga och utmanande elever som bara vill reta upp honom.

Med sitt svängiga 70-talssoundtrack, tidstypiska mode och galna humor är L'Insegnante perfekt för en nostalgisk och skrattfylld kväll. Får du inte nog av de komiska missödena går det alltid att streama om den så många gånger du vill.

Passa på att se denna pärla från 1975 gratis online nu på Dreamfilm. Njut av skratten, humorn och det härliga 70-talet i tryggt hemmakvark!

Se L'Insegnante Online Svenska

Letar du efter en riktigt bra komedi att streama? Då rekommenderar vi den italienska 70-talsfilmen L'Insegnante som nu går att se gratis online med svensk text!

Denna underhållande film från 1975 skildrar läraren Vittorio Gassman som får tjänst på en skola full av busfrön till elever. De kvinnliga eleverna ser honom som ett åtråvärt byte och börjar genast flörta och ställa till problem för honom.

L'Insegnante bjuder på mängder av roliga och pinsamma situationer när läraren desperat försöker behålla kontrollen över sina hormonstinna elever. Ett perfekt val för en trevlig och skrattfylld filmkväll hemma i soffan.

Missa inte chansen att se den här nostalgiska pärlan från 1975 gratis online med svenskt tal på Dreamfilm. Skratta med åt det glada 70-talet i all sin absurda prakt!

L'Insegnante Gratis Stream Komedi

Letar du efter en riktigt bra komedi att se? Då ska du streama den italienska guldklimpen L'Insegnante från 1975 som nu finns tillgänglig gratis online!

Denna underhållande 70-talsfilm utspelar sig på en skola där läraren Vittorio Gassman precis har börjat och genast hamnar i klammeri med sina busiga och utmanande elever.

L'Insegnante är fylld med roliga och pinsamma situationer när de kvinnliga eleverna gör allt för att försvåra arbetet för den stackars läraren som bara vill göra sitt jobb.

Med sitt nostalgiska 70-talssoundtrack och tidstypiska skämt är det här en perfekt film att streama för en skrattfylld kväll. Missa inte chansen att se den gratis online - skratta med åt galen humor från det glada 70-talet!

10 liknande filmer:

  1. Craig Before the Creek
  2. Next Goal Wins
  3. Lift
  4. Monsters, Inc.
  5. Röd
  6. Shazam! Fury of the Gods
  7. Ghettoblaster
  8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
  9. Ted
  10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 44
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som L'Insegnante med betyget 5.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.7 antyder att L'Insegnante är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

krzys

Betyget 5.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

L'Insegnante med ett betyg på 5.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 29m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 29m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Komedi.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 5.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.

Produktioner av liknande genrer

Flykten från kycklingfabriken

Storken Richard och den mystiska juvelen