close icon
page-title
Lilo & Stitch 2
Lilo & Stitch 2

Detaljer

 • Originaltitel: Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Disney Television Animation

Lilo & Stitch 2 Stream Gratis • Svenska • Online

star6.6
1353Betyg
date2005
loader

Lilo & Stitch 2 Recension

 • avatar

  Xany Xaru

  |8 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |5 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  MilanTa

  |5 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |8 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |11 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Lilo & Stitch 2 Rollistan

Indholdsfortegnelse

Vad handlar uppföljaren om?

Lilo & Stitch 2 tar oss tillbaka till det soliga Hawaii, där vår älskade duo fortsätter sina äventyr. I denna charmiga uppföljare ser vi Lilo förbereda sig för en prestigefylld hula-tävling, en tradition som hennes mor en gång deltog i. Samtidigt börjar Stitch, den utomjordiska kompanjonen, uppleva oväntade glitchar i sitt genetiska program. Detta sätter både Lilos tävlingsplaner och Stitchs existens på spel.

Filmen utforskar teman som familj, vänskap och kulturarv på ett rörande sätt. Medan Lilo kämpar för att hedra sin mors minne genom dansen, måste hon också hjälpa sin bästa vän genom en svår tid. Det är en berättelse som balanserar humor och hjärta, typiskt för Disney-produktioner. För dig som letar efter en familjevänlig film att Streama online, erbjuder Lilo & Stitch 2 en perfekt blandning av skratt, äventyr och känslor.

Image Lilo & Stitch 2 film online

Vilka röstskådespelare medverkar i filmen?

Rollistan för Lilo & Stitch 2 innehåller en imponerande samling talanger som ger liv åt de älskade karaktärerna. Dakota Fanning återvänder som rösten till den energiska Lilo, och levererar en övertygande prestation som fångar karaktärens blandning av beslutsamhet och sårbarhet. Chris Sanders, skaparen av Stitch, ger återigen röst åt den kaotiska men kärleksfulla utomjordingen, och lyckas förmedla Stitchs komplexa känslor trots det begränsade ordförrådet.

Tia Carrere gör ett fantastiskt jobb som Nani, Lilos äldre syster och vårdnadshavare, och ger karaktären både styrka och mjukhet. David Ogden Stiers återvänder som den briljanta men excentriska Jumba, medan Kevin McDonald ger liv åt den nervösa men lojala Pleakley. Tillsammans skapar röstskådespelarna en dynamisk ensemble som gör Lilo & Stitch 2 till en fröjd att titta på och lyssna till.

Hur skiljer sig denna film från originalet?

Medan Lilo & Stitch 2 behåller mycket av charmen och humorn från originalfilmen, erbjuder den också flera unika element som gör den till ett värdigt tillägg i franchisen. En av de mest märkbara skillnaderna är fokuset på hawaiiansk kultur, särskilt hula-dansen. Detta ger filmen en djupare kulturell förankring och erbjuder tittarna en inblick i Hawaiis rika traditioner.

Uppföljaren utforskar också mer ingående Stitchs natur som en genetiskt skapad varelse. Hans oväntade "glitchar" tillför ett element av spänning och osäkerhet som inte fanns i samma utsträckning i originalet. Detta ger en intressant twist på karaktärsutvecklingen och fördjupar bandet mellan Lilo och Stitch.

För fans som vill se Lilo & Stitch 2 och jämföra med originalet, finns flera alternativ. Många väljer att titta på Lilo & Stitch 2 gratis via streamingsajter som dreamfilmsw. Oavsett hur du väljer att se filmen, erbjuder den en unik och underhållande upplevelse som både kompletterar och bygger vidare på den ursprungliga berättelsen.

Var kan man se Lilo & Stitch 2 2005 stream gratis?

För dig som är sugen på att titta på Lilo & Stitch 2 finns det flera alternativ tillgängliga. En populär plattform där du kan streama filmen är dreamfilmsw. Denna sajt erbjuder en bred samling av filmer och TV-serier, inklusive denna charmiga Disney-uppföljare. Det är värt att notera att medan många plattformar erbjuder möjligheten att se Lilo & Stitch 2 gratis, kan kvaliteten och lagligheten variera.

Om du föredrar lagliga alternativ finns filmen ofta tillgänglig på större streamingtjänster som har avtal med Disney. Dessa kan kräva en prenumeration, men erbjuder i gengäld hög kvalitet och tillförlitlig service. Oavsett var du väljer att se filmen, är Lilo & Stitch 2 en underhållande upplevelse som passar hela familjen.

Image Lilo & Stitch 2 2005

Varför är hawaiiansk kultur en viktig del av berättelsen?

Den hawaiianska kulturen spelar en central roll i Lilo & Stitch 2, vilket ger filmen en unik och autentisk prägel. Genom att fokusera på hula-dansen och dess betydelse i hawaiiansk tradition, fördjupar filmen vår förståelse för Lilos bakgrund och arv. Detta kulturella fokus bidrar till att skapa en rikare och mer meningsfull berättelse.

Hula-dansen fungerar som en bro mellan generationer i filmen, och symboliserar Lilos koppling till sin bortgångna mor. Denna aspekt ger en emotionell tyngd till berättelsen och hjälper tittarna att förstå vikten av kulturella traditioner och familjeband. För den som vill streama Lilo & Stitch 2 online erbjuder filmen därmed inte bara underhållning, utan också en inblick i Hawaiis fascinerande kultur.

Hur utvecklas Lilo och Stitchs relation i uppföljaren?

I Lilo & Stitch 2 får vi se hur bandet mellan Lilo och Stitch fördjupas och testas på nya sätt. När Stitch börjar uppleva oväntade "glitchar", tvingas Lilo att balansera sina egna ambitioner med omsorgen om sin vän. Detta skapar en dynamik som utforskar teman som lojalitet, empati och uppoffring på ett sätt som resonerar med både yngre och äldre tittare.

Filmen visar hur Lilo och Stitch växer tillsammans genom utmaningar, vilket stärker deras vänskap och familjeband. För dem som letar efter en film att titta på som kombinerar humor med hjärta, erbjuder Lilo & Stitch 2 en rörande skildring av vänskap och "ohana" (familj). Oavsett om du väljer att se den via dreamfilms eller andra plattformar, är detta en film som varmhjärtat fortsätter berättelsen om en av Disneys mest älskade duos.

Lignende filmer til Lilo & Stitch 2

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1353

Dela