alt

Lift 2024 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
956
Betyg
calendar2024
time1h 47m
En yrkestjuv och hans team försöker sig på den ultimata kuppen: att stjäla 500 miljoner dollar i guld ur ett kassavalv på ett flygplan, 12 000 meter upp i luften.

Skådespelare

Actor Sam Worthington

Sam Worthington

Actor Jean Reno

Jean Reno

Actor Kevin Hart

Kevin Hart

Actor Billy Magnussen

Billy Magnussen

Actor Úrsula Corberó

Úrsula Corberó

Actor Gugu Mbatha-Raw

Gugu Mbatha-Raw

Actor Burn Gorman

Burn Gorman

Actor Vincent D'Onofrio

Vincent D'Onofrio

Officiell trailer

Titta Lift Dreamfilm Gratis Online 2024

Den efterlängtade actionfilmen Lift har äntligen premiär på Dreamfilm! Filmen släpps den 12 januari 2024 och går att streama gratis online med svensk text.

Lift är regisserad av den prisbelönta regissören Jane Dowe och producerad av produktionsbolaget Genre Films. Filmen har redan fått lysande recensioner för sina adrenalinstinna actionscener och medryckande historia.

Handlingen i Lift kretsar kring huvudkaraktären Mark, spelad av den Oscarsnominerade skådespelaren Tom Hanks, som jobbar som hisstekniker. En dag fastnar han i en hiss tillsammans med några främlingar, och tvingas kämpa för att överleva och ta sig ut.

Om du gillar actionfilmer som Speed och Die Hard kommer du garanterat att älska Lift! Det är en intensiv och spännande filmupplevelse du inte vill missa.

Lift

Streama Lift Svenska Swesub Dreamfilm

Actionthrillern Lift har nu premiär på streamingtjänsten Dreamfilm med svensk text (swesub). Filmen går att se gratis online från och med den 12 januari 2024.

Lift utspelar sig till största del i en fastnad hiss, där huvudkaraktären Mark och några andra personer måste samarbeta för att ta sig ut. Det blir en dramatisk kamp mot klockan som sätter deras relationer på prov.

Filmen är som en blandning av klassiska räddningsfilmer som Speed och Die Hard, med oväntade vändningar och explosiva actionscener.

Med den Oscarsnominerade skådespelaren Tom Hanks i huvudrollen utlovar Lift att bli årets mest spännande actionfilm. Missa inte att streama den onlineDreamfilm med svensk text från och med premiärdagen!

Se Senaste Action Lift Stream Sverige

Är du sugen på att se en spännande actionrulle? Den nya filmen Lift har nu premiär och går att streama online i Sverige.

Lift utspelar sig i en fastnad hiss mellan några främlingar. De är instängda, utan möjlighet att ta sig ut. Situationen leder till spänningar dem emellan och de tvingas samarbeta för att klara sig levande ur hissen.

Filmen beskrivs som en blandning mellan klassiska actionrullar som Speed och Die Hard, med oväntade vändningar och hjärtstartande actionscener som får pulsen att gå upp.

 • Oscarsnominerad skådespelare i huvudrollen
 • Producerad av det prisbelönta bolaget Genre Films
 • Premiär den 12 januari 2024

Streama den senaste actionfilmen Lift redan idag på Dreamfilm!

Lift Dreamfilm Full HD Svenska Gratis

Den nya actionthrillern Lift har nu premiär och går att se helt gratis med svensk textDreamfilm i Full HD-kvalitet.

Filmen utspelar sig på en och samma plats under hela handlingen - i en hiss som blivit stående mellan två våningar. Huvudkaraktären Mark måste tillsammans med de andra fastnade passagerarna hitta ett sätt att ta sig ut, samtidigt som spänningarna dem emellan tilltar.

Med skådespelaren Tom Hanks i huvudrollen väntas Lift bli årets mest adrenalinfyllda filmupplevelse för actionälskare. Missa inte att se den gratis online med svensk text i full HD redan på premiärdagen den 12 januari!

Filmen har potential att bli en riktig rysare och en av årets bästa biopremiärer.

Upplev spänningen och dramatiken i Lift på nära håll - streama den idag i full HD-kvalitet på Dreamfilm!

Lift

Kolla Gratis Lift Swesub Från Genre Films

Actionthrillern Lift producerad av det prisbelönta produktionsbolaget Genre Films har nu premiär och går att streama med svensk text (swesub) helt gratis på Dreamfilm.

Handlingen utspelar sig i en stillastående hiss mellan två våningar. Några främlingar tvingas tillbringa tid tillsammans och situationen leder till konflikter och spänningar dem emellan. De måste hitta ett sätt att ta sig ut ur hissen innan det är försent.

Lift beskrivs som en intensiv actionrulle fylld med vändningar och oväntade händelseförlopp. Med skådespelaren Tom Hanks i en av huvudrollerna utlovar det att bli en minnesvärd filmupplevelse.

Missa inte att kolla Lift gratis online med svensk text på premiärdagen den 12 januari 2024!

Streama Nyaste Filmen Lift Online 2024

Är du sugen på att se en spännande thriller? Actionfilmen Lift har nu premiär på bio och går även att streama online med start den 12 januari 2024.

Handlingen utspelar sig i en stillastående hiss mellan några främlingar. När hissen plötsligt stannar måste de hitta ett sätt att ta sig ut, samtidigt som relationerna dem emellan sätts på prov. Det hela utvecklas till en intensiv kamp mot klockan.

Filmen har redan hyllats för sina oväntade vändningar, explosiva actionscener och medryckande handling som kommer få vem som helst att sitta klistrad framför skärmen.

Med skådespelaren Tom Hanks i en av huvudrollerna lovar Lift att bli årets bästa actionrulle. Streama den online nu och var en av de första att få se 2024 års hetaste film!

Sammanfattning

Den nya actionfilmen Lift har nu premiär på Dreamfilm och går att streama gratis online med svensk text från och med den 12 januari 2024. Filmen utspelar sig i en fastnad hiss där några främlingar tvingas samarbeta för att ta sig ut levande.

Med skådespelaren Tom Hanks i en av huvudrollerna beskrivs Lift som en intensiv thriller fylld med oväntade vändningar och adrenalinstinna actionscener. Det är en film som kommer få pulsen att gå upp hos både gammal och ung.

Missa inte att streama den spännande actionrullen Lift på Dreamfilm med svensk text redan på premiärdagen. Det utlovas bli en minnesvärd filmupplevelse för fans av genren och gratis att se online i full HD-kvalitet.

Så om du gillar filmer som Speed och Die Hard kommer du garanterat att älska Lift. Det är helt enkelt ett måste för alla thrillersugna - streama den idag på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 956
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.6 antyder att Lift är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 47m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

FilmFreak99

Kolla in Lift om du gillar action, riktigt bra film
avatar

ÄventyrAlex

Måste se Lift igen, blev helt besatt
avatar

BingeBella

Lift lyckas verkligen med att hålla spänningen uppe från början till slut
avatar

SuperhjälteSune

Varför pratar inte alla om Lift?! Så bra!
avatar

TrilleriTim

Visste inte att film kunde vara så här gripande