close icon
page-title
Life in a Year
Life in a Year

Detaljer

 • Originaltitel: Life in a Year
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Columbia Pictures

Life in a Year Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star8.3
1763Betyg
date2020
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |5 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |1 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |3 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |10 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |12 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Life in a Year Sverige

Filmen "Life in a Year" är en av de mest uppmärksammade dramafilmerna från 2020. Den unga huvudpersonen Daryn får beskedet att hans flickvän Isabelle bara har ett år kvar att leva. Istället för att ge upp bestämmer sig Daryn för att ge henne ett helt liv under det sista året. Genom att skapa oförglömliga minnen och äventyr tar de itu med Isabelles diagnos på ett modigare och kärleksfullare sätt än man någonsin kunnat föreställa sig.

Filmen är inte bara en gripande berättelse om kärlek och förlust, utan också en hyllning till livet och att ta vara på varje ögonblick. Regissören Mitja Okorn har lyckats skapa en film som både är hjärtskärande och livsbejakande. Genom sina starka karaktärer och det magiska samspelet mellan huvudrollsinnehavarna, Cara Delevingne och Jaden Smith, lyckas filmen röra publiken på ett djupt plan.

"Life in a Year" är ett måste för alla som uppskattar filmer som verkligen går under huden och får en att reflektera över livets skörhet och livets värde. Filmens budskap om att leva livet till fullo trots svåra omständigheter kommer garanterat att stanna kvar hos tittarna långt efter rulltexterna.

Om du ännu inte har sett "Life in a Year" så är det dags att ändra på det! Filmen finns nu tillgänglig på flera olika streamingsajter, däribland dreamfilmsw.se, där du kan se den i bekvämligheten av ditt eget hem. Så vad väntar du på? Ge dig in i Daryns och Isabelles oförglömliga resa och låt dig beröras av denna vackra film.

Life in a Year

Life in a Year Streama online

För de av er som föredrar att streama filmer online finns "Life in a Year" tillgänglig på flera olika plattformar. En av dessa är dreamfilmsw.se, en populär svensk streamingsajt med ett brett utbud av filmer och serier. Här kan du enkelt och bekvämt se "Life in a Year" när det passar dig bäst.

Dreamfilmsw.se erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse. Bara genom att logga in kan du direkt börja streama filmen i hög kvalitet. Inga dyra abonnemang eller långa bindningstider - du betalar bara för den film du vill se, när du vill se den.

Utöver "Life in a Year" finns en uppsjö av andra spännande filmer och serier att utforska på dreamfilmsw.se. Oavsett om du är sugen på drama, komedi, thriller eller något helt annat, så kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken.

Så vad väntar du på? Logga in på dreamfilmsw.se och börja streama "Life in a Year" redan idag. Upplev Daryns och Isabelles hjärtskärande resa och låt dig ryckas med av denna vackra och livsbejakande film.

Life in a Year Gratis streama

För dig som vill se "Life in a Year" utan att behöva betala några extra kostnader finns goda nyheter. Filmen kan nämligen streamas gratis på flera olika plattformar, däribland dreamfilmsw.se.

På dreamfilmsw.se hittar du ett stort utbud av filmer och serier som du kan streama helt gratis. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på hemsidan, vilket är helt kostnadsfritt. Sedan kan du direkt börja utforska det breda utbudet och hitta pärlor som "Life in a Year".

Att streama "Life in a Year" gratis på dreamfilmsw.se är inte bara enkelt, utan även riktigt bekvämt. Du kan se filmen när och var du vill, helt utan bindningstider eller andra dolda avgifter. Bara logga in och njut av den vackra berättelsen.

Tveka alltså inte, besök dreamfilmsw.se redan idag och börja streama "Life in a Year" gratis. Upplev Daryns och Isabelles resa, gripas av filmens känslomässiga djup och låt dig inspireras av dess budskap om att leva livet till fullo.

Titta på Life in a Year

Om du ännu inte har sett "Life in a Year" så är det dags att ändra på det. Denna vackra och hjärtskärande dramafilm är en måste-se för alla som uppskattar filmupplevelser som verkligen går under huden.

Genom sina starka karaktärer och det fantastiska samspelet mellan huvudrollsinnehavarna Cara Delevingne och Jaden Smith lyckas filmen röra tittarna på ett djupt plan. Berättelsen om Daryn och Isabelles resa, när de får veta att Isabelle har bara ett år kvar att leva, är både gripande och livsbejakande.

Regissören Mitja Okorn har lyckats skapa en film som balanserar de tunga teman på ett mästerligt sätt. "Life in a Year" är inte bara en berättelse om kärlek och förlust, utan också en hyllning till livet och att ta vara på varje ögonblick.

Så vad väntar du på? Ge dig in i Daryns och Isabelles resa och låt dig beröras av denna vackra film. Du kan nu se "Life in a Year" på flera olika streamingsajter, däribland dreamfilmsw.se, där du kan njuta av filmen i bekvämligheten av ditt eget hem.

Life in a Year

Life in a Year Film gratis

Gillar du att titta på filmer men vill gärna undvika dyra biljettpriser eller abonnemangsavgifter? Då har du tur, för "Life in a Year" kan nu ses gratis på flera olika streamingsajter.

En av dessa sajter är dreamfilmsw.se, en populär svensk plattform där du kan streama ett brett utbud av filmer och serier utan att behöva betala några extra kostnader. Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto på hemsidan, och sedan kan du direkt börja titta på "Life in a Year".

Att streama "Life in a Year" gratis på dreamfilmsw.se är även riktigt smidigt och bekvämt. Du kan se filmen när och var du vill, utan några bindningstider eller andra dolda avgifter. Njut av Daryns och Isabelles hjärtskärande resa i hög kvalitet, allt utan att behöva betala en krona.

Vad väntar du på? Besök dreamfilmsw.se redan idag och börja streama "Life in a Year" helt gratis. Upplev denna vackra och livsbejakande film, som garanterat kommer att röra dig djupt.

Var kan man se Life in a Year

Om du vill se "Life in a Year" finns det flera olika alternativ. Filmen har nämligen gjorts tillgänglig på ett flertal olika streamingsajter, så att du kan njuta av den oavsett var du befinner dig.

En av de populäraste plattformarna att se "Life in a Year" på är dreamfilmsw.se. Denna svenska streamingsajt erbjuder ett brett utbud av filmer och serier, inklusive den uppmärksammade dramafilmen. Här kan du enkelt och bekvämt streama filmen i hög kvalitet.

Dreamfilmsw.se är verkligen en utmärkt plattform för dig som vill se "Life in a Year". Sajten är användarvänlig och du behöver bara logga in för att komma igång. Inga bindningstider eller dyra abonnemang - du betalar bara för den film du vill se, när du vill se den.

Så vad väntar du på? Besök dreamfilmsw.se redan idag och börja streama "Life in a Year". Upplev Daryns och Isabelles hjärtskärande men livsbejakande resa, och låt dig beröras av denna vackra och gripande film.

Rollistan Life in a Year

Bakom "Life in a Year" står en fantastisk uppsättning skådespelare som tillsammans skapar en rörande och minnesvärd filmupplevelse. I huvudrollerna ser vi Cara Delevingne och Jaden Smith, som genom sina starka prestationer driver handlingen framåt på ett övertygande sätt.

 • Cara Delevingne - spelar Isabelle
 • Jaden Smith - spelar Daryn
 • Cuba Gooding Jr. - spelar Dr. Warner
 • RZA - spelar Malcolm
 • Nia Long - spelar Patricia

Förutom huvudrollsinnehavarna ser vi även framstående stödskådespelare som Cuba Gooding Jr., RZA och Nia Long. Tillsammans skapar de en levande och komplex ensemble som gör "Life in a Year" till en riktigt stark filmerfarenhet.

Regissören Mitja Okorn har lyckats sammanföra denna fantastiska skådespelarensemble och få varje individ att verkligen lysa i sina roller. Resultatet är en film som både griper och inspirerar tittaren på ett djupgående sätt.

Film Life in a Year

Dramafilmen "Life in a Year" från 2020 är en oförglömlig filmupplevelse som inte lämnar någon oberörd. Genom sin gripande berättelse, starka skådespeleri och emotionella djup lyckas den ringa in vad det innebär att leva livet till fullo, även när tiden är knapp.

Huvudpersonerna Daryn och Isabelle, fantastiskt porträtterade av Jaden Smith och Cara Delevingne, drar oss direkt in i deras kärlekshistoria och kamp mot Isabelles dödliga sjukdom. Trots det tunga ämnet lyckas filmen hitta en balans mellan sorg och glädje, hopp och insikt.

Regissören Mitja Okorn har gjort ett fantastiskt arbete med att skapa en film som verkligen går under huden. Genom sina starka bilder, trovärdiga karaktärer och gripande dialog lyckas han framkalla starka känslor hos tittaren. "Life in a Year" lämnar ett bestående intryck och får en att reflektera över livets skörhet och preciösitet.

Om du ännu inte har sett denna film så är det dags att ändra på det. "Life in a Year" finns nu tillgänglig på flera olika streamingsajter, däribland dreamfilmsw.se, där du kan njuta av den i bekvämligheten av ditt eget hem. Låt dig ryckas med av Daryns och Isabelles resa och upplev en film som verkligen gör skillnad.

Upptäck den gripande filmen "Life in a Year"

Har du ännu inte sett den uppmärksammade dramafilmen "Life in a Year" från 2020? Denna film är en måste-se för alla som uppskattar vackra och känslomässigt laddade berättelser. Filmen följer den 17-årige Daryn när han får veta att hans flickvän Isabelle bara har ett år kvar att leva. Istället för att ge upp bestämmer sig Daryn för att ge Isabelle ett helt liv under det sista året. Genom att skapa oförglömliga minnen och äventyr tar de itu med Isabelles diagnos på ett modigare och kärleksfullare sätt än man någonsin kunnat föreställa sig. "Life in a Year" kan ses på flera olika streamingsajter, däribland dreamfilmsw.se, där du kan njuta av filmen i bekvämligheten av ditt eget hem. Ge dig in i Daryns och Isabelles resa och låt dig beröras av denna gripande och livsbejakande film.

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 1763

Dela