alt

La Riffa 1991 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.8
135
Betyg
calendar1991
time1h 33m

Skådespelare

Actor Monica Bellucci

Monica Bellucci

Actor Marino Masé

Marino Masé

Actor Paolo De Vita

Paolo De Vita

Actor Renato Scarpa

Renato Scarpa

Actor Giulio Scarpati

Giulio Scarpati

Actor Christina Engelhardt

Christina Engelhardt

Actor Carla Cassola

Carla Cassola

Actor Massimo Ghini

Massimo Ghini

Siehe auch

Se film gratis online

Är du på jakt efter en riktigt bra dramafilm att streama? Då ska du definitivt titta på La Riffa Dreamfilm. Denna film från 1991 är ett riktigt mästerverk som garanterat kommer fånga ditt intresse.

I La Riffa får vi följa med på en gripande historia fylld av drama och starka känslor. Filmen utspelar sig i en liten by i Italien där vi får lära känna intriganta karaktärer med komplexa relationer.

Produktionsbolaget Artisti Associati har verkligen lyckats skapa något unikt med La Riffa. Med sitt starka manus, fenomenala skådespelare och vackra miljöer tar denna film dig med på en oförglömlig resa.

Så om du gillar riktigt bra drama och vill streama film gratis online, missa inte La Riffa! Filmen släpptes den 15.11.1991 och har IMDB-id:et tt0134057.

La Riffa

Titta på La Riffa Dreamfilm

Drömmer du om att få uppleva en gripande och tankeväckande filmupplevelse? Då ska du se till att titta på La Riffa Dreamfilm så snart som möjligt!

Denna film från 1991 utspelar sig i en liten by i Italien och skildrar relationerna mellan byborna på ett fängslande sätt. Intriger, drama och starka känslor präglar handlingen som garanterat kommer fånga ditt intresse.

I rollerna hittar vi skådespelare som Paolo Hendel, Giulia Boschi och Raniero Monaco di Lapio som alla gör fantastiska insatser i sina respektive roller. Deras skådespelertalang tar verkligen denna film till en helt ny nivå.

Så tveka inte, streama film gratis idag och njut av denna storslagna filmsuccé från Artisti Associati. Du kommer inte bli besviken!

Streama La Riffa från 1991

Är du sugen på att streama en riktigt bra film? Då rekommenderar jag varmt att du tittar på dramafilmen La Riffa som hade premiär 1991. Trots att denna film från Artisti Associati börjar närma sig 35 år gammal håller den fortfarande otroligt hög kvalitet.

Handlingen utspelar sig i en charmig liten by i Italien där vi får följa intriganta karaktärer och deras invecklade relationer. Starka känslor, drama och oväntade händelser gör La Riffa till en filmupplevelse du sent kommer glömma.

Det finns något magiskt med La Riffa som gör att man fastnar framför skärmen.

Så missa inte chansen att streama denna juvel till film helt gratis online. Garanterat en av de bästa dramafilmerna som gjorts ifrån Italien.

Se dramafilmen La Riffa

Är du ett fan av riktigt bra dramafilmer? Då kan jag varmt rekommendera att du ser La Riffa som kom ut 1991. Denna film utspelar sig i en pittoresk by i Italien och skildrar på ett fängslande sätt relationerna mellan olika karaktärer.

Intriger, starka känslor och oväntade händelser fyller La Riffa från början till slut vilket gör den till en ospårbar filmupplevelse. Skådespelarna, speciellt Paolo Hendel och Giulia Boschi, gör fantastiska insatser i sina respektive roller.

Så om du gillar filmer fyllda med drama ska du se till att inte missa La Riffa. Denna juvel till dramafilm från 1991 går att streama helt gratis online på Dreamfilm.

 • Utgivningsdatum: 15 november 1991
 • Genre: Drama
 • Produktionsbolag: Artisti Associati
 • Originaltitel: La Riffa
 • IMDB ID: tt0134057

La Riffa

Streama Artisti Associati-filmen

Den italienska filmstudion Artisti Associati har producerat många minnesvärda filmer genom åren. En av deras absolut bästa produktioner är dramafilmen La Riffa från 1991 som går att streama helt gratis online.

I denna film får vi följa flera olika karaktärer bosatta i samma lilla by i Italien. Vi får ta del av deras invecklade relationer, hemligheter och konflikter på ett fängslande sätt. Starka känslor och oväntade händelser fyller handlingen från början till slut.

Regissören Giuseppe Piccioni har verkligen lyckats fånga tittaren med sitt fenomenala filmskapande. Den vackra miljön och de fantastiska skådespelarinsatserna förstärker bara känslan ytterligare.

Missa inte att titta på denna juvel till dramafilm från 15.11.1991. Perfekt för dig som gillar italienska filmer eller bara bra drama överlag.

Titta på filmen med ID tt0134057

På jakt efter en ny film att streama? Då vill jag varmt rekommendera dramafilmen La Riffa som har IMDB-id:et tt0134057. Denna film från 1991 utspelar sig i en liten by i Italien där intriganta karaktärer och deras komplicerade relationer står i centrum.

Ett fängslande manus fyllt med starka känslor och oväntade händelser håller tittaren på helspänn från första scenen. Miljön och skådespelarna bidrar också till den magiska känslan.

La Riffa är den sorts film som etsar sig fast i minnet och som man vill se om och om igen.

Så vill du streama film gratis online rekommenderar jag varmt att du kollar in La Riffa från Artisti Associati. Perfekt för dig som gillar riktigt bra drama med intriger och starka karaktärer.

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 135
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att La Riffa är ett måste för fans av Drama.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En La Riffa med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.8 för La Riffabör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

La Riffa är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mukasso

En La Riffa med ett betyg på 6.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

La Riffa med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

La Riffa Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.