alt

La niña de la comunión 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.2
194
Betyg
calendar2023
time1h 43m

Skådespelare

Actor Mercè Llorens

Mercè Llorens

Actor Claudia Riera

Claudia Riera

Actor Victor Solé

Victor Solé

Actor Anna Alarcón

Anna Alarcón

Actor Carla Campra

Carla Campra

Actor María Molins

María Molins

empty-image

Manel Barceló

Actor Marc Soler

Marc Soler

Officiell trailer

Siehe auch

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Dreamfilm: Se La niña de la comunión från 2023 nu

Den nya skräckfilmen La niña de la comunión har nu premiär på Dreamfilm där du kan streama den helt gratis. Filmen släpptes ursprungligen i Spanien den 9 februari 2023 och har nu äntligen nått Sverige.

La niña de la comunión är regisserad av Víctor García och producerad av Ikiru Films. Den är en skräckfilm som utspelar sig kring en flickas första nattvard i en liten spansk by. När flickan tar emot nattvarden börjar mystiska och skrämmande saker hända.

Filmen har fått bra kritik för sitt skrämmande och spännande tema. Om du gillar skräckfilmer så kommer du garanterat att gilla den här spanska skräckfilmen från 2023. Titta på den gratis på Dreamfilm redan idag!

La niña de la comunión

Streama nya skräckfilmen La niña de la comunión gratis

Den 9 februari 2023 hade skräckfilmen La niña de la comunión biopremiär i Spanien. Nu har filmen äntligen kommit till Sverige och går att streama helt gratisDreamfilm.

La niña de la comunión regisserades av Víctor García och är producerad av det spanska filmbolaget Ikiru Films. Filmen utspelar sig i en liten by i Spanien där mystiska och skrämmande saker börjar hända efter att en ung flicka tagit sin första nattvard.

Är du sugen på att se en riktigt bra och läskig ny skräckfilm? Då ska du streama La niña de la comunión gratisDreamfilm. Det är en perfekt film att se för alla fans av skräck.

Ikiru Films La niña de la comunión släpps på Dreamfilm idag

Den spanska skräckfilmen La niña de la comunión, producerad av Ikiru Films, har nu premiär på Dreamfilm där du kan streama den helt gratis.

Filmen regisserades av Víctor García och hade biopremiär i Spanien så sent som i februari 2023. Nu släpps den även för streaming på Dreamfilm med svensk text.

La niña de la comunión utspelar sig i en liten by i Spanien där övernaturliga och skrämmande saker börjar hända när en ung flicka tar sin första nattvard. Perfekt film att se för alla som gillar nya skräckfilmer.

Streama La niña de la comunión gratisDreamfilm och njut av den spännande spanska skräckfilmen från Ikiru Films.

Nypremiär för skräckfilmen La niña de la comunión från 2023

Den nya skräckfilmen La niña de la comunión från 2023 har nu svensk premiärDreamfilm. Filmen som hade spansk biopremiär i februari går nu att streama helt gratis med svensk text.

La niña de la comunión regisserades av Víctor García och producerades av det spanska filmbolaget Ikiru Films. Det är en läskig skräckfilm som utspelar sig i en liten by i Spanien, där övernaturliga saker börjar hända efter att en ung flicka tagit sin första nattvard.

Är du sugen på en riktigt bra ny skräckfilm? Missa då inte La niña de la comunión som nu har premiär på Dreamfilm. Perfekt film för skräckfansen!

La niña de la comunión är en av de bästa nya skräckfilmerna just nu. Streama den gratis på Dreamfilm!

La niña de la comunión

Se den spanska skräckfilmen La niña de la comunión gratis online

Den spanska skräckfilmen La niña de la comunión från 2023 går nu att streama helt gratisDreamfilm. Filmen regisserades av Víctor García och producerades av Ikiru Films i Spanien.

La niña de la comunión utspelar sig i en liten by i Spanien där mystiska och övernaturliga saker börjar hända efter att en ung flicka tagit sin första nattvard. Det är en riktigt spännande och läskig skräckfilm!

Älskar du spanska skräckfilmer? Då ska du inte missa att streama La niña de la comunión gratis onlineDreamfilm. Perfekt filmkväll hemma i soffan.

Hur du streamar nya skräckfilmen La niña de la comunión från Spanien

Den nya spanska skräckfilmen La niña de la comunión går just nu att streama helt gratisDreamfilm. Filmen är skriven och regisserad av Víctor García och producerad av Ikiru Films.

För att streama La niña de la comunión behöver du bara gå in på Dreamfilms hemsida eller app. Filmen hittar du under kategorin skräckfilmer. Tryck på play och njut av den spännande historien om en flickas första nattvard med övernaturliga konsekvenser.

Har du inte redan ett konto på Dreamfilm är det gratis att skapa ett. Sedan kan du streama hur många filmer som helst, var som helst, helt utan kostnad. Missa inte den här nya spanska skräckfilmen som just nu är exklusiv för streaming på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 194
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En La niña de la comunión med ett 6.2 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som La niña de la comunión med betyget 6.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.2 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter La niña de la comunión. Betyget 6.2 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 43m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.2 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.2 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

matixd

La niña de la comunión Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.2 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

La niña de la comunión Betyget 6.2 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

La niña de la comunión Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.2 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer