alt

Knives Out 2019 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.8
11 633
Betyg
calendar2019
time2h 11m
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc. Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Skådespelare

Actor Ana de Armas

Ana de Armas

Actor Chris Evans

Chris Evans

Actor Toni Collette

Toni Collette

Actor Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

Actor Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt

Actor Daniel Craig

Daniel Craig

Actor Michael Shannon

Michael Shannon

Actor Christopher Plummer

Christopher Plummer

Officiell trailer

Siehe auch

Knivar ut - streama den bästa thrillern från 2019 gratis

Knivar ut släpptes 2019 och blev en av årets bästa thrillerfilmer. Denna smarta och roliga mysrtyfilm med Daniel Craig i huvudrollen är definitivt värd att se. Här får du veta hur du kan streama Knivar ut gratis online.

Knivar ut - en av de bästa thrillerna på länge

Knivar ut regisserades av Rian Johnson som tidigare gjort succéfilmer som Looper och Star Wars: The Last Jedi. Med Knivar ut bevisar han återigen vilken briljant filmmakare han är. Filmen är en klassisk "whodunnit" där vi får följa detektiven Benoit Blanc som utreder mordet på den förmögna författaren Harlan Thrombey.

Rollistan är stjärnspäckad med Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson och Toni Collette. Men det är Daniel Craig i rollen som excentriske privatdetektiven Benoit Blanc som stjäl showen. Hans charmiga och roliga karaktär lyfter verkligen filmen till en ny nivå. Knivar ut är en originell och underhållande thriller som garanterat kommer att hålla dig på helspänn hela vägen.

Streama Knivar ut gratis online

Knivar ut går fortfarande stream om du vet var du ska leta. Filmen finns tillgänglig på flera streamingtjänster, men du kan också hitta den gratis på vissa fildelningssajter. Här är några tips på var du kan se den:

 • Dreamfilm - Denna populära streamingtjänst har ett stort utbud av filmer, inklusive Knivar ut. Registrera dig gratis för att streama filmen i full HD-kvalitet.
 • Swesub - Knivar ut finns med svenskt tal på denna streamingsajt. Du behöver inte ens registrera dig för att titta.
 • Lookmovie - Här kan du streama Knivar ut med engelskt tal och svensk text. Ingen nedladdning krävs.

Om du letar efter den allra bästa bild- och ljudkvaliteten rekommenderar vi att du köper eller hyr filmen via iTunes, Youtube eller Viaplay. Men om du bara vill se den gratis finns det alltså gott om alternativ online.

Knives Out

En av de absolut bästa filmerna från 2019

Knivar ut var en av 2019 års bästa filmer och det är lätt att förstå varför. Filmen är smart, rolig, spännande och full av oväntade vändningar. Daniel Craigs insats i huvudrollen som den excentriske detektiven Benoit Blanc är helt fenomenal.

Har du inte sett Knivar ut än så rekommenderar vi starkt att du streamar den gratis online så snart som möjligt. Det är en film som definitivt kommer att underhålla dig från början till slutet. Missa inte chansen att se en av förra årets absolut bästa filmer!

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Papá o Mamá
 3. Skal - Fight for Survival
 4. She Came to Me
 5. Flykten från kycklingfabriken
 6. Shrek 2
 7. Megamind och Undergångssyndikatet
 8. Monsters, Inc.
 9. Encanto
 10. Kung Fu Panda 2
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 11633
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.8 tyder på att Knives Out är ett måste för fans av Komedi.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.8 inte övertygar dig om att titta på Knives Out, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.8 bevisar Knives Out att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Knives Out. Betyget 7.8 bekräftar bara detta
avatar

mukasso

En Knives Out med ett betyg på 7.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.