close icon
page-title
Kandahar
Kandahar

Detaljer

 • Originaltitel: Kandahar
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Förenade Arabemiraten, USA
 • Regissör: Thunder Road

Kandahar 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.9
924Betyg
date2023
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  Flixer

  |9 timer siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |5 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |5 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  MilanTa

  |5 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |5 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Semister12

  |9 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Kandahar Dreamfilm Streama gratis Online

Är du redo att streama den efterlängtade actionfilmen Kandahar? Filmen släpps den 25 maj 2023 och du kan redan nu streama den gratis online på Dreamfilm!

Kandahar är en spännande actionfilm från Thunder Road med premiärdatum den 25:e maj 2023. Filmen utspelar sig i Afghanistan och följer en grupp elitsoldater på ett farligt uppdrag. Med explosionsartad action och en oförglömlig story lovar Kandahar att leverera spänning för hela familjen.

Streama den nya actionfilmen Kandahar redan nu gratis och med svensk text på Dreamfilm. Se den här adrenalinfyllda thrillern om modiga elitsoldater som ger allt för att lyckas med sitt livsfarliga uppdrag i Afghanistan. Missa inte att se Kandahar på bio eller streama online!

Kandahar

Kandahar Sverige Release den 25.05.2023

Den 25 maj är äntligen dagen då den nya actionfilmen Kandahar har biopremiär i Sverige. Produktionen kommer från det ansedda filmbolaget Thunder Road och utspelar sig i Afghanistan.

Kandahar följer en grupp tuffa elitsoldater på ett farligt uppdrag i Afghanistan. Med hisnande actionscener utlovar filmen en spännande upplevelse för hela familjen. Missa inte att se Kandahar på bio från och med den 25 maj!

Om du inte vill vänta på biopremiären kan du redan nu se Kandahar gratis online med svensk text på Dreamfilm. Upplev den adrenalinfyllda actionfilmen i hög kvalitet redan idag genom att streama online helt gratis.

Se Den Nya Actionfilmen Online

Är du sugen på att se en spännande ny actionfilm? Då ska du inte missa Kandahar som har premiär den 25 maj 2023. Filmen utlovar actionfylld underhållning när ett gäng elitsoldater ger sig ut på ett farligt uppdrag i Afghanistan.

Istället för att vänta på biopremiären kan du redan nu se Kandahar gratis online med svensk text på Dreamfilm. Streama den adrenalinfyllda thrillern bekvämt hemifrån och få en spännande filmupplevelse.

Kandahar är producerad av det ansedda bolaget Thunder Road och lovar att leverera action i världsklass. Missa inte att streama filmen online redan idag helt gratis för att få din actionfix!

Kandahar Svensk Text Dreamfilm Gratis

Den nya actionfilmen Kandahar går just nu att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Passa på att se den spännande thrillern redan innan biopremiären den 25 maj 2023.

Kandahar utspelar sig i Afghanistan och följer en grupp tuffa elitsoldater på ett farligt uppdrag. Med hisnande actionscener utlovar filmen en adrenalinfylld upplevelse. Se den nu gratis online med svenskt tal på Dreamfilm!

Att streama film gratis online är det perfekta sättet att få se de senaste filmerna utan att behöva gå på bio. På Dreamfilm kan du se Kandahar redan nu, flera veckor innan den officiella premiären i Sverige den 25 maj.

Passa på att streama online och se den spännande actionfilmen Kandahar med svensk text helt gratis. Det är enkelt, smidigt och dessutom 100% gratis!

Kandahar

Kandahar Hela Filmen Svenska Swesub

Den nya actionfilmen Kandahar går just nu att streama online i sin helhet med svensk text på Dreamfilm. Se hela den adrenalinfyllda thrillern redan innan den officiella biopremiären.

Kandahar utspelar sig i Afghanistan och följer en grupp elitsoldater på ett farligt uppdrag. Filmen lovar att leverera action och spänning från start till mål. Med svenska undertexter kan du uppleva filmen även om du inte förstår engelska.

Att kunna streama film gratis online öppnar upp filmtittandet. Du kan se de senaste filmerna i hög kvalitet utan att behöva gå på bio. Titta på Kandahar redan nu genom att streama online på Dreamfilm!

Passa på att se hela den adrenalinfyllda actionfilmen Kandahar gratis online med svensk text. Det är smidigt, enkelt och framförallt helt gratis!

Streama Kandahar Film Svenska Gratis

Är du sugen på att streama en spännande actionfilm? Då ska du inte missa möjligheten att se Kandahar gratis online med svensk text redan innan biopremiären den 25 maj!

Kandahar utlovar en adrenalinfylld filmupplevelse när ett gäng tuffa elitsoldater ger sig ut på ett farligt uppdrag i Afghanistan. Med hisnande actionscener levererar filmen spänning för hela familjen.

Genom att streama onlineDreamfilm kan du se Kandahar gratis och bekvämt hemifrån. Det är det perfekta sättet att få se de senaste filmerna utan att det kostar något.

Streama film gratis - upplev actionfilmen Kandahar nu med svensk text innan den officiella premiären i Sverige. Det smidigaste sättet att få din actionfix!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 924

Dela