close icon
page-title
Justice League
Justice League

Detaljer

 • Originaltitel: Justice League
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: RatPac Entertainment

Justice League 2017 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.1
12625Betyg
date2017
date2h 00m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |15 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Semister12

  |1 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |5 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vilken är handlingen i Justice League?

Justice League är en episk superhjältefilm som tar plats i den utökade DC-filmuniversen. Filmen följer Batman när han sammankallar ett team av några av världens mest kraftfulla superhjältar för att försvara planeten från en ondskefull utomjordisk hotande kraft. Denna skräckinjagande fiende är inte någon annan än den ondskefulle världsinvasören Steppenwolf, som är fast besluten att förstöra världen och allt som står i hans väg.

Efter den tragiska döden av Superman har Batman insett att hotet från mörka krafter är större än någonsin och att han behöver hjälp för att besegra dem. Han kontaktar därför Wonder Woman, Flash, Aquaman och Cyborg för att bilda ett oövervinligt lag av superhjältar som kallas Justice League. Tillsammans måste dessa hjältar samarbeta för att stoppa Steppenwolfs invasion och skydda både jorden och universum från total utplåning.

Justice League följer lagets rekrytering och formering, deras inbördes spänningar och interna konflikter samtidigt som de ställs mot en extremt farlig fiende. Det blir en massiv batalj mellan gott och ont när de försöker besegra Steppenwolf och dess väldiga arméer av Parademoner. Filmens klimax utlovar att vara en spännande och visuellt spektakulär uppvisning av superhjältekrafter i aktion när Justice League för en sista, episk strid för att rädda mänskligheten.

Justice League

Hur spännande är Justice Leagues action- och stridsscener?

För fans av superhjälteaction och storslagna stridsscener kommer Justice League inte att bli en besvikelse. Filmen lovar att bjuda på massor av häftig action och spektakulära slagsmålssekvenser när det enormt kraftfulla laget av hjältar ställs mot det övermäktiga hotet från den ondskefulle Steppenwolf och hans arméer.

Regissören Zack Snyder är känd för sitt skickliga hantverk när det gäller att koreografera och filma actionscener i storformat. Med Justice League får vi se hur hans talanger för filmad action kommer till sin fulla rätt när hjältarna får utnyttja sina unika krafter och förmågor i de mest häpnadsväckande strider.

Från Batmans brutala närkampsförmåga och Aquamans våldsamma undervattensattacker till Wonder Womans graciösa men dödliga stridstekniker och Cyborgs avancerade tekno-krafter - varje hjälte får chansen att verkligen briljera i de många storskaliga actionsekvenserna. Dessutom kommer snabba Flash med sina blixtlika rörelser att ge publiken en helt ny visuell upplevelse av superhjälteslåssmål på bioduken.

Hur bra är skådespelarnas prestationer i Justice League?

Med ett sådant stjärnspäckat och talangfullt gäng av skådespelare i rollerna som superhjältarna i Justice League finns det all anledning att förvänta sig proffsiga och övertygande prestationer på den stora duken. Ben Affleck återvänder som den dystra Batman/Bruce Wayne, medan Gal Gadot repriserar sin hyllade roll som Wonder Woman från hennes solofilm.

Två av de mest spännande rollerna i filmen tillfaller dock nykomlingarna Ezra Miller som den ständigt rörliga superhjälten Flash och Ray Fisher som den teknologiskt avancerade Cyborg. Båda dessa unga skådespelare har uttryckt stor entusiasm inför sina roller och verkar ha lagt ner stor möda på att trovärdigt gestalta sina respektive karaktärer.

Jason Momoa, som tidigare haft stora roller i produktioner som Tronen och Game of Thrones, kliver också in på den stora scenen som den muskulösa och kraftfulla vattenhjälten Aquaman. Med tanke på den imponerande samlade talangen hos ensemblen finns goda förutsättningar för att vi kommer att få se en rad övertygande och minnesvärda rollprestationer i Justice League.

Var kan man se Justice League stream gratis?

För alla superhjältefans som inte hann se Justice League på bio finns det flera alternativ att streama filmen gratis online. En populär streamingtjänst är dreamfilms.se, där du kan titta på Justice League utan extra kostnad. Webbplatsen erbjuder en stor katalog av filmer och TV-serier att strömma direkt i din webbläsare.

Ett annat alternativ är att hålla utkik på olika streamingtjänster som ibland erbjuder Justice League gratis under en begränsad period. Vissa tjänster som Viaplay och C More brukar ha roterande utbud där populära filmer som Justice League då och då blir tillgängliga utan extra avgift för prenumeranter.

För den mer äventyrlige filmtittaren finns även vissa mindre kända streamingtjänster, forum och webbplatser där du kan komma åt Justice League via mindre traditionella kanaler. Men var försiktig med denna typ av piratströmning då det ofta är kopplat till rättsliga och säkerhetsrelaterade risker.

Justice League

Vilka är kritikernas betyg på Justice League?

Kritikernas mottagande av Justice League var tyvärr något blandat när filmen hade premiär 2017. Många recensenter uppskattade filmens episka skala, visuella spektakel och ensemblen av ikoniska DC-hjältar på den stora duken. Samtidigt riktades en hel del kritik mot manusets bristfälliga karaktärsutveckling och lite väl förutsägbara storyline.

På kritikersajten Rotten Tomatoes belönades Justice League med en genomsnittlig betygspoäng på endast 40% baserat på över 300 recensioner. Även om många erkände filmens underhållningsvärde ansåg de flesta kritiker att Justice League inte riktigt nådde upp till sin fulla potential.

Vissa mer välvilligt inställda recensenter hyllade dock ambitionerna med att skapa en storslagen superhjältefilm i jätteformat. Och även om kritikerna visade parhästar så blev Justice League ändå en publiksuccé som drog in över 650 miljoner dollar världen över på bio.

Vilka produktionsproblem uppstod under filminspelningen av Justice League?

Inspelningen av Justice League kantades av flera utmaningar och produktionsproblem bakom kulisserna. Ett av de största problemen var när regissören Zack Snyder tvingades lämna projektet under efterproduktionen på grund av en familjekatastrof. Detta resulterade i att Joss Whedon anställdes för att slutföra filmen och göra omfattande översyn av materialet.

Whedon gjorde stora omskrivningar och tillägg till Snyders ursprungliga manus, vilket ledde till en rad nya omtagningar och inspelningar med skådespelarna. Detta skapade en viss konstnärlig konflikt kring filmens slutgiltiga ton och vision mellan de två regissörernas stilar.

Ytterligare produktionsproblem inkluderade en extremt stram tidsplan och ett enormt produktionsbudget på över 300 miljoner dollar. Trots dessa utmaningar lyckades dock filminspelningen slutföras, om än med vissa kompromisser jämfört med den ursprungliga ambitiösa visionen.

Sammanfattning

Justice League är en storslagen superhjeltefilm som sammanför några av DC-universumets mest ikoniska hjältar för att stoppa en ondskefull världshotsrå kraft. Med spännande actionscener, stjärnspäckad rollista och episka slagsmål mellan gott och ont har filmen allt som behövs för att underhålla superhjältefansen. Även om mottagandet var blandat från kritikerna blev Justice League ändå en publiksuccé.

Oavsett om du planerar att streama Justice League gratis online eller väljer att köpa eller hyra den, är denna film ett måste för alla som älskar visuellt spektakulära superhjälteäventyr på stor duk. Med DC:s mäktiga ensemble av Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och Flash utlovas en adrenalinfylld och underhållande upplevelse från start till mål.

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 12625

Dela