close icon
page-title
Jumanji: Welcome to the Jungle
Jumanji: Welcome to the Jungle

Detaljer

 • Originaltitel: Jumanji: Welcome to the Jungle
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Matt Tolmach Productions

Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.8
13227Betyg
date2017
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  ganDi1243

  |4 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |10 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |13 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Jumanji: Välkommen till djungeln gratis Dreamfilm

Jumanji: Välkommen till djungeln är en actionfylld äventyrsfilm som hade biopremiär den 09.12.2017. Filmen är baserad på den klassiska filmserien Jumanji och utspelar sig 20 år efter händelserna i originalfilmen. I centrum står fyra tonåringar som dras in i det magiska Jumanji-spelet och måste samarbeta för att klara sig helskinnade genom djungeln full av faror.

Vill du se Jumanji: Välkommen till djungeln gratis online? Det går utmärkt! Filmen finns nu tillgänglig för streamning på Dreamfilm utan kostnad. Här kan du se den spännande uppföljaren till Jumanji-klassikern från 90-talet bekvämt hemifrån.

Jumanji: Välkommen utspelar sig i nutid, över 20 år efter händelserna i originalfilmen. Fyra högstadieelever, Spencer, Fridge, Martha och Bethany, hamnar av en slump i spelet Jumanji och dras in i djungeln. Där måste de samarbeta för att klara sig helskinnade från alla faror, som giftslanger, flodhästar och vapenbeväpnade gorillor.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Titta på Jumanji: Välkommen online swesub 2017

Är du sugen på att se äventyrsfilmen Jumanji: Välkommen till djungeln från 2017? Filmen som bygger vidare på Jumanji-klassikern med Robin Williams hade biopremiär i december för sex år sedan och går nu att titta på online med svenska undertexter.

Jumanji: Välkommen utspelar sig över 20 år efter originalfilmen och skildrar fyra tonåringars öde efter att de ofrivilligt dras in i Jumanji-spelet. De hamnar i filmens värld, mitt i en farofylld djungel, och tvingas spela spelet till slut för att ta sig därifrån.

Vill du streama den spännande uppföljaren till 90-talshitten? Det är enkelt! Swesub-versionen av Jumanji: Välkommen till djungeln går att se helt gratis online. Skräddarsydd för streaming på dator, surfplatta eller mobil.

Jumanji: Välkommen - streama actionfilmen från 09.12.2017

Är du sugen på lite spänning och äventyr? Actionfilmen Jumanji: Välkommen till djungeln, som är en uppföljare till succén Jumanji från 1995, är nu tillgänglig för streaming efter biopremiären 09.12.2017. Här får du alla detaljer om hur du kan streama Jumanji 2 gratis online.

Jumanji: Välkommen utspelar sig 20 år efter händelserna i originalfilmen med Robin Williams. Huvudrollerna spelas av bland andra Dwayne "The Rock" Johnson, Jack Black, Kevin Hart och Karen Gillan. Handlingen kretsar kring fyra tonåringar som dras in i Jumanji-spelet och hamnar i en farofylld djungel.

Har du inte sett Jumanji: Välkommen till djungeln? Passa på att streama actionäventyret gratis nu! Swesub-versionen är perfekt för att se filmen bekvämt online, antingen själv eller tillsammans med vänner.

Filmen Jumanji: Välkommen med svenska subtitles

Jumanji: Välkommen till djungeln är en actionfylld filmsaga baserad på succéfilmen Jumanji från 1995 med Robin Williams i en av huvudrollerna. Nu finns uppföljaren Jumanji 2 tillgänglig för online-streaming med svensk text för alla filmfans.

Handlingen i Jumanji: Välkommen utspelar sig 20 år efter originalfilmen och skildrar fyra tonåringars öde när de dras in i spelet Jumanji och hamnar mitt i en farofylld djungel. För att klara sig helskinnade måste de spela klart spelet, med alla faror det innebär.

Vill du se äventyret Jumanji 2? Swesub-versionen med svenska undertexter finns nu tillgänglig för gratis streaming online. Perfekt filmunderhållning för en mysig filmkväll!

Jumanji: Welcome to the Jungle

Hela Jumanji: Välkommen till djungeln gratis på nätet

Jumanji: Välkommen till djungeln är en spännande actionfilm fylld med magiskt äventyr, mystik och humor. Perfekt underhållning för hela familjen!

Drömmer du om spännande äventyr? Då ska du se actionfilmen Jumanji: Välkommen till djungeln från 2017 med bland andra Dwayne "The Rock" Johnson och Jack Black. Filmen är en fristående uppföljare till succén Jumanji från 1995.

Jumanji: Välkommen utspelar sig över 20 år efter originalfilmen och skildrar fyra tonåringars öde när de dras in i spelet Jumanji och hamnar i filmens värld - mitt i en farofylld djungel fylld av vilda djur, fallgropar och vapenbeväpnade apsoldater.

Nu kan du se Jumanji 2 gratis online i sin helhet! Swesub-versionen av filmen finns tillgänglig för gratis streaming, perfekt för en mysig filmkväll hemma i soffan.

Se Jumanji: Välkommen till djungeln online gratis dreamfilm

 • Spännande äventyrssaga med magiskt spel i centrum
 • Stjärnspäckad uppföljare till kultfilmen Jumanji
 • Finns nu gratis att se online på Dreamfilm

Jumanji: Välkommen till djungeln är en actionfylld äventyrsfilm fylld med mystik och humor. Filmen utspelar sig 20 år efter originalet Jumanji från 1995 och skildrar fyra tonåringars öde efter att ha dragits in i det magiska spelet.

I rollerna ser vi bland andra Dwayne "The Rock" Johnson, Jack Black, Kevin Hart och Karen Gillan. Tillsammans måste de besegra alla faror i djungeln och spela Jumanji-spelet klart för att kunna ta sig härifrån.

Nu finns äventyret Jumanji 2 gratis online på Dreamfilm. Titta på den spännande uppföljaren bekvämt hemifrån och följ med på ett magiskt äventyr fylld med action och komik!

Sammanfattning

I den här artikeln går vi igenom hur du kan se filmen Jumanji: Välkommen till djungeln gratis online. Vi tittar på var du kan streama den spännande uppföljaren till Jumanji-klassikern från 90-talet och hur du kan se den bekvämt hemifrån via Dreamfilm.

Jumanji: Välkommen hade biopremiär 09.12.2017 och utspelar sig över 20 år efter originalfilmen. Här får vi följa fyra tonåringar som dras in i Jumanji-spelet och hamnar i en djungel full av faror. De måste samarbeta för att ta sig levande därifrån.

Vi går igenom var du kan hitta swesub-versionen av Jumanji 2 för gratis streamning online. Perfekt filmunderhållning att se hemma i soffan, antingen själv eller tillsammans med vänner. Du hittar all information om hur du streamar filmen här.

Sammanfattningsvis är Jumanji: Välkommen en spännande actionfilm fylld med magiskt äventyr och humor. Nu kan du titta på den gratis online via Dreamfilms streamingtjänst. Perfekt filmkväll hemma!

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 13227

Dela