alt

John Wick: Chapter 3 - Parabellum 2019 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.5
10 047
Betyg
calendar2019
time2h 11m
Efter att ha dödat en medlem av Höga bordet, ett internationellt sällskap för yrkesmördare, så utesluts den skicklige lönnmördaren John Wick ur gruppen. Med en prislapp på 14 miljoner dollar på sitt huvud blir han en måltavla för hänsynslösa prisjägare från hela världen.

Skådespelare

Actor Mark Dacascos

Mark Dacascos

Actor Ian McShane

Ian McShane

Actor Keanu Reeves

Keanu Reeves

Actor Lance Reddick

Lance Reddick

Actor Laurence Fishburne

Laurence Fishburne

Actor Halle Berry

Halle Berry

Actor Jason Mantzoukas

Jason Mantzoukas

Actor Anjelica Huston

Anjelica Huston

Officiell trailer

Siehe auch

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

John Wick 3 Dreamfilm Gratis Online

John Wick 3 är den tredje delen i den populära actionserien med Keanu Reeves i huvudrollen som den hänsynslöse lönnmördaren John Wick. I den här delen är John på flykt undan en global organisation av lönnmördare efter att ett kontrakt satts ut på honom. Med en prislapp på $14 miljoner dollar är John tvungen att slåss för sitt liv.

Vill du se John Wick 3 gratis online? Det går utmärkt att streama John Wick Kapitel 3 i bra kvalitet på Dreamfilm. Bara att klicka igång och njuta av action och spänning när John tampas med sina förföljare på olika platser runt om i världen.

Filmen hade biopremiär den 15 maj 2019 och är 104 minuter lång. Den regisserades av Chad Stahelski, med Keanu Reeves, Halle Berry och Laurence Fishburne i de främsta rollerna.

Var kan jag se John Wick 3 stream gratis?

Det bästa stället att streama John Wick Kapitel 3 gratis på svenska (swesub) är på Dreamfilm. Där kan du se hela filmen online utan att behöva registrera dig eller betala något.

Streamingtjänster som Viaplay, SF Anytime eller C More kräver abonnemang för att se filmer, men på Dreamfilm kan du se massor av filmer helt gratis, däribland John Wick 3. Så om du vill streama John Wick 3 svenska gratis är Dreamfilm absolut bästa valet.

När kommer John Wick 3 på DVD/Bluray?

John Wick Kapitel 3 släpps på DVD och Bluray den 30 oktober 2019. Men du behöver inte vänta så länge för att se filmen. Redan nu går den att streama John Wick 3 gratis på Dreamfilm i utmärkt kvalitet.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick 3 Stream Svenska Gratis

John Wick Kapitel 3 hade sin svenska biopremiär den 15 maj 2019 och blev genast en stor succé. Keanu Reeves är som alltid övertygande i rollen som den styvnackade lönnmördaren John Wick som nu jagas av sina forna kollegor.

Vill du streama John Wick 3 svenska gratis? Det är enkelt att göra på strömningstjänsten Dreamfilm. Där kan du se hela filmen med svenskt tal, helt utan kostnad eller registrering.

John Wick 3 stream gratis går alltså utmärkt att göra redan nu, bara några månader efter biopremiären. Så om du inte hann se den på bio eller bara vill se om actionscenerna en gång till är Dreamfilm rätt ställe.

Vad handlar John Wick 3 om?

Handlingen i John Wick Kapitel 3 utspelar sig kort efter den föregående filmen. Efter att John brutit den heliga regeln om "inget blod på continentalens mark" har en prislapp på $14 miljoner dollar satts på hans huvud.

Nu måste John slåss för sitt liv mot en grupp världens farligaste lönnmördare. Det bjuds på adrenalinfylld action när John ger sig ut på en våldsam flykt runt om i världen, från New York till Marocko och fram till den ökända öknen där ingen kan höra honom skrika...

Vem regisserar John Wick 3?

Precis som de två tidigare filmerna är det Chad Stahelski som regisserar John Wick Kapitel 3. Till sin hjälp har han en rad skådespelare som Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Lance Reddick och Laurence Fishburne.

Se John Wick Kapitel 3 Dreamfilm

Är du sugen på att se John Wick Kapitel 3 Dreamfilm? Det är faktiskt väldigt enkelt att göra, helt utan några avgifter eller krånglig registrering. Bara att klicka på play och luta sig tillbaka för 104 minuter med fartfylld action.

På Dreamfilm kan du streama John Wick 3 svenska gratis i fin kvalitet. Filmen är textad till svenska (swesub) så du garanterat förstår all dialog och viktiga repliker. Perfekt om du vill se John Wick 3 online!

När John Wick blir satt på undantag av sina forna allierade i Continental måste han slåss för sitt liv. Med en pris på $14 miljoner dollar är det få som skulle tacka nej till möjligheten att döda den legendariske lönnmördaren.

När utspelar sig John Wick 3?

Händelserna i John Wick Kapitel 3 utspelar sig bara en kort tid efter den föregående filmen. Efter att ha brutit Continentalens regler i slutet av John Wick 2 jagas han nu av sina forna allierade och kollegor.

Vilka medverkar i John Wick 3?

I huvudrollen som John Wick ser vi självklart Keanu Reeves. Andra kända skådespelare i filmen inkluderar Halle Berry, Ian McShane, Lance Reddick och Laurence Fishburne.

John Wick Kapitel 3 Swesub Sverige

Är du sugen på att se John Wick Kapitel 3 swesub? Den adrenalinfyllda actionrullen med Keanu Reeves hade biopremiär i maj 2019 och går nu att streama gratis på Dreamfilm.

Filmen är textad till svenska (swesub) så du garanterat förstår all dialog. Perfekt om du vill se John Wick 3 online redan nu, bara några månader efter biopremiären!

Handlingen utspelar sig kort efter den föregående filmen då John Wick blivit satt på undantag av sina forna allierade på Continental, med en prislapp på $14 miljoner dollar på sitt huvud. Nu måste han slåss för sitt liv mot en rad farliga lönnmördare.

Var streamar man John Wick 3?

Det allra bästa stället att streama John Wick Kapitel 3 på svenska är Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis online, med svensk text och fin bildkvalitet. Inga avgifter, registreringar eller andra krångligheter.

Finns John Wick 3 på Viaplay?

Nej, i dagsläget går det inte att se John Wick 3 på Viaplay. Den enda legala strömningstjänsten där filmen finns tillgänglig just nu är SF Anytime, men då krävs ett dyrt abonnemang.

Därför rekommenderar vi Dreamfilm för att streama John Wick Kapitel 3 svenska gratis. Mycket enklare och smidigare!

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick Kapitel 3 Helfilm Online

Den tredje delen i actionserien om den hänsynslöse lönnmördaren John Wick, med Keanu Reeves i den ikoniska huvudrollen, finns nu att se som helfilm online på Dreamfilm.

John Wick Kapitel 3 hade biopremiär i maj 2019 och blev direkt en stor succé. Nu, bara några månader senare, går den att streama gratis på svenska i sin helhet. 104 minuter med adrenalinfylld action när John kämpar för sitt liv.

Efter att ha brutit Continentalens regel om "inget blodsutgjutelse på hotellet" är John nu villebråd för världens farligaste lönnmördare. Hans enda chans är att slåss, fly och överleva med alla medel nödvändiga.

Hur lång är John Wick 3?

John Wick Kapitel 3 är 104 minuter lång, alltså strax under 2 timmar fyllda med actionfyllda scener och explosioner. Perfekt att se som helfilm online för alla fans av John Wick och adrenalinfyllda actionfilmer.

Vad handlar John Wick 3 om?

Filmen utspelar sig strax efter händelserna i John Wick 2. John är nu jagad av sina forna allierade i den hemliga organisationen Continental, efter att ha brutit mot reglerna och spillt blod på deras mark. Med en prislapp på $14 miljoner är det många som är ute efter honom.

Hans enda chans är att fly och slåss för sitt liv i en blodig kamp över hela världen. Action scenerna avlöser varandra i den här pulsehöjande thriller som är en riktigt bra helfilm online.

John Wick Kapitel 3 Gratis Stream Svenska

Den tredje filmen med Keanu Reeves i rollen som den hänsynslöse lönnmördaren John Wick går nu att streama helt gratis med svenskt tal. Bara några månader efter biopremiären kan du se hela actionrullen online.

John Wick Kapitel 3 hade premiär 15 maj 2019 och blev genast populär bland fans. Nu har den kommit till strömningstjänsten Dreamfilm där du kan streama John Wick 3 svenska gratis.

Filmen är 104 minuter lång och fyller varje minut med spännande actionscener och explosioner. Perfekt underhållning för en hel kvälls filmkväll hemma i soffan!

Går det streama John Wick 3 gratis?

Ja! På Dreamfilm kan du faktiskt streama John Wick Kapitel 3 helt gratis. Inga kostnader, registreringar eller andra krångligheter. Bara att klicka igång och se Keanu Reeves tampas med sina förföljare i den här adrenalinstinna actionrullen.

Varför jagas John Wick i Kapitel 3?

Anledningen till att John nu är jagad är att han brutit den heliga regeln om "inget blod på Continentalens mark" i slutet av föregående film. Nu har hans forna allierade satt en prislapp på $14 miljoner dollar för den som lyckas döda John Wick.

Hans enda chans är att fly och slåss mot oddsen i en adrenalinfylld kamp på liv och död. Perfekt actionfilm att streama svenska gratis!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 10047
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.5 för John Wick: Chapter 3 - Parabellumbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

John Wick: Chapter 3 - Parabellum är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.5 bekräftar detta.
avatar

damVod1

John Wick: Chapter 3 - Parabellum med ett betyg på 7.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 11m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukasso

En John Wick: Chapter 3 - Parabellum med ett betyg på 7.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.5 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.5 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Shockwave: Countdown to Disaster