alt

John Wick 2014 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
18 375
Betyg
calendar2014
time1h 41m
John Wick, en före detta yrkesmördare, sörjer sin bortgångna fru. När den ryska gangstern Iosef Tarasov med sina kumpaner bryter sig in i Wicks hem för att stjäla hans Ford Mustang, råkar de döda hunden som Wick fått av sin fru. Wick jagar de tre männen för att hämnas vilket får Tarasovs far, maffiabossen Viggo, att i sin tur skicka en lönnmördare efter Wick.

Skådespelare

Actor Willem Dafoe

Willem Dafoe

Actor John Leguizamo

John Leguizamo

Actor Adrianne Palicki

Adrianne Palicki

Actor Ian McShane

Ian McShane

Actor Keanu Reeves

Keanu Reeves

Actor Lance Reddick

Lance Reddick

Actor Bridget Regan

Bridget Regan

Actor Alfie Allen

Alfie Allen

Officiell trailer

Siehe auch

Titel hos Dreamfilm

Är du redo att uppleva den ultimata actionfilmen? John Wick släpptes 2014 och är nu tillgänglig att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm. Denna adrenalinfyllda thriller följer den före detta lejdmördaren John Wick när han tvingas återvända till den undre världen för att hämnas mordet på sin hund. Med Keanu Reeves i huvudrollen levererar John Wick explosiv action och oförglömliga fightscener som garanterat kommer få ditt hjärta att bulta.

Spänn fast säkerhetsbältet och se John Wick gratis på Dreamfilm redan idag. Denna kultklassiker från 2014 är en pulselektrifierande upplevelse du inte vill missa. Klicka på play, luta dig tillbaka och njut av en adrenalinfylld resa in i den våldsamma världen av hämnd och rättvisa som bara Keanu Reeves kan leverera. Det finns ingen bättre tid att titta på John Wick online gratis på svenska!

John Wick

Streama John Wick Svensk Text

Är du redo för oförglömlig action när den är som bäst? Då måste du streama John Wick med svensk text online på Dreamfilm. I denna hyllade actionthriller från 2014 följer vi legenden John Wick, spelad av Keanu Reeves, på hans våldsamma väg att hämnas mordet på sin älskade hund. När en maffiaboss dödar Johns hund - den sista gåvan från hans döda fru - tvingas den före detta lejdmördaren ut ur pension och in i ett dödligt krig mot den undre världen.

Med sitt stilrena action och sin coola huvudroll är John Wick en modern klassiker inom genren. Upplev den episka hämnden medan den utspelar sig på vita duken. Streama John Wick med svensk text gratis på Dreamfilm och njut av denna adrenalinfyllda resa. Klicka på play nu för att se denna banbrytande actionfilm från början till slut helt gratis!

John Wick Helfilm Online 4K

Vill du se den fullständiga versionen av actionklassikern John Wick? Nu kan du streama helfilmen online i 4K helt gratis på Dreamfilm. Följ med på den episka resan när den pensionerade lejdmördaren John Wick återvänder till den kriminella undre världen för att hämnas mordet på sin hund, en sista gåva från hans döda fru. Med Keanu Reeves i den ikoniska huvudrollen levererar denna adrenalinfyllda thriller från 2014 en oförglömlig blandning av rått våld och eleganta fightscener.

John Wick är en intensiv och stilren actionfilm som visar Keanu Reeves i absolut toppform. Ett måste för alla fans av explosiv filmunderhållning.

Fånga varje minut av den hyllade filmen genom att titta på John Wick gratis online. Upplev den ultimata hämnden i fantastisk 4K-kvalitet. Klicka på play nu för att se helfilmen från början till de adrenalinfyllda slutskeenden helt utan kostnad. Det finns ingen bättre tid att streama John Wick helfilm gratis!

Titta John Wick Med Svenska Röster

Den kritikerrosade actionfilmen John Wick med Keanu Reeves är nu tillgänglig att titta på med svenska röster helt gratis på nätet. När en gangsterboss dödar hans hund - den sista gåvan från Johns döda fru - tvingas den pensionerade lejdmördaren återvända till den kriminella undre världen för att utkräva sin blodiga hämnd. Nu kan du följa denna episka resa på svenska på Dreamfilms streamingtjänst.

 • Explosiv action
 • Häpnadsväckande fightscener
 • Keanu Reeves i topform

Titta på John Wick med svenskt ljud och upplev denna banbrytande thriller från 2014 på ditt eget språk. Det har aldrig varit enklare att se den hyllade actionfilmen helt gratis online. Klicka på play nu för att tappa andan åt den adrenalinfyllda hämnden - hela filmen med svenska röster väntar på dig!

John Wick

Gratis Streaming John Wick 2014

Är du redo för pulshöjande action när den är som allra bäst? Då måste du streama John Wick gratis online! Denna kultklassiker från 2014 följer Keanu Reeves som den före detta lejdmördaren John Wick på jakt efter hämnd mot gangstern som dödade hans hund. Med sitt stilrena våld och sina ikoniska fightscener levererar denna adrenalinfyllda thriller en minnesvärd filmupplevelse.

Varje minut med den coola och karismastiska Keanu Reeves i huvudrollen är ett nöje. Klicka på play på Dreamfilm nu för att se John Wick online gratis. Upplev den blodiga hämnden och de spännande actionscenerna i denna hyllade film från början till slut utan en enda reklamavbrott. Det finns ingen bättre tidpunkt att streama John Wick gratis online på svenska!

Se John Wick Från DreamFilm Gratis

John Wick är en modern actionklassiker och Keanu Reeves i absolut toppform. Nu kan du se hela den här filmen gratis från DreamFilm i hög kvalitet. Följ med den coola och karismastiska Keanu på en pulsförhöjande resa när han ger sig ut på en våldsam jakt på hämnd efter att en gangsterboss dödar hans älskade hund. Med sin stilrena action och minnesvärda fightscener är John Wick en filmupplevelse du inte vill missa.

John Wick är en intensiv och stilren actionfilm som visar Keanu Reeves i absolut toppform. Ett måste för alla fans av explosiv filmunderhållning.

Klicka på play på Dreamfilm för att se John Wick från 2014 gratis online. Ta del av den adrenalinfyllda resan och uppslukande hämnden från bekvämligheten i ditt eget hem. Det har aldrig varit enklare att streama kultfilmen John Wick gratis på nätet. Tryck på play nu och njut av spänningen!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 18375
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En John Wick med ett 7.4 betyg är en säker sak.
avatar

damVod1

John Wick med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 41m. Rekommenderas varmt.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att John Wick är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

RevJace

John Wick Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.4 talar för sig själv.
avatar

matixd

John Wick Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.
avatar

MovieFilmer

John Wick Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Transformers: Rise of the Beasts

Apornas planet: Uppgörelsen

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Aquaman and the Lost Kingdom