alt

Jeepers Creepers: Reborn 2022 • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.5
914
Betyg
calendar2022
time1h 28m
Paret Chase och Laine besöker Horror Hound-festivalen som för första gången halls i Louisiana. Men deras vistelse störs av oförklarliga föraningar och mystiska syner kopplade till stadens mörka förflutna. Medan festivalens blodiga festligheter eskalerar blir Laine mer och mer övertygad om att något inte står rätt till, kanske har något hemskt hänt för första gången på 23 år – den mytomspunna Creeper har åkallats…

Skådespelare

Actor Dee Wallace

Dee Wallace

Actor Sydney Craven

Sydney Craven

Actor Darren Kent

Darren Kent

Actor Gary Graham

Gary Graham

Actor Georgia Goodman

Georgia Goodman

Actor Ocean Navarro

Ocean Navarro

empty-image

Sophie Walker

Actor Colin Murtagh

Colin Murtagh

Officiell trailer

Siehe auch

Jeepers Creepers: Reborn DreamFilm Streama Online Nu

Den efterlängtade skräckfilmen Jeepers Creepers: Reborn har äntligen haft premiär och är nu tillgänglig att streama online på DreamFilm. Filmen är den fjärde delen i Jeepers Creepers-serien och utlovar massor av skräck och spänning för fans av genren.

Jeepers Creepers: Reborn utspelar sig mellan händelserna i den första och andra filmen. Vi får följa en grupp tonåringar som blir strandsatta på en övergiven högskola, där de snart upptäcker att de inte alls är ensamma. Något ondskefullt lurar i skuggorna och jagar dem en efter en. Streama skräckfilmen gratis nu och upplev fasan när den ikoniska skräckfiguren Creeper återvänder för att skörda nya offer.

Regissören Timo Vuorensola, mest känd för Iron Sky-filmerna, garanterar att Jeepers Creepers: Reborn kommer få blodet att frysa till is och adrenalinet att pumpa. Med sitt unika filmiska språk för han vidare arvet från de tidigare Jeepers Creepers-filmerna samtidigt som han för in sitt eget formspråk. Detta blir garanterat en rysare utöver det vanliga!

Jeepers Creepers: Reborn

Titta På Skräckfilmen Gratis Svensk Text 2022

Streama Jeepers Creepers: Reborn gratis med svensk text på DreamFilm utan att behöva registrera dig eller betala. Filmen släpptes den 15 september 2022 och nu har du chansen att se den från början till slut helt gratis online.

Att titta på skräckfilmer är extra skojigt tillsammans med vänner, så varför inte ordna en filmmaraton? Med DreamFilms breda utbud kan ni välja bland hundratals skräckfilmer och serier och skrämma slag på varandra hela natten lång. Perfekt för en lyckad pyjamasfest eller för att fira in Halloween tillsammans!

Streama Jeepers Creepers: Reborn i HD-kvalitet var du än befinner dig, när du vill. Titta via mobil, surfplatta eller din smart-TV. Med DreamFilms appar kan du ladda ner filmer och serier och ta med skräckupplevelsen offline. Perfekt för tåg- buss- eller flygresor!

Upplev Rysarna Från Komforten Av Sofan Stream

Varför riskera att bli jagad av en demonisk varelse när du kan uppleva skräcken från tryggheten i ditt eget vardagsrum?

Inget slår känslan av att krypa upp i soffan, dra över dig en mysig filt och poppa popcorn inför en skrämmande filmupplevelse. Med DreamFilm kan du streama Jeepers Creepers: Reborn direkt online och få garanterat hjärtstarka skräckstunder.

Du slipper trängas i en biosalong eller hitta en parkeringsplats. Bara luta dig tillbaka och njut av skräcken på en skärm nära dig. Med DreamFilms appar kan du dessutom starta upp filmen på valfri enhet och fortsätta titta sömlöst mellan dem.

Så samla ihop vännerna, gör något gott att äta och förbered er på att bli skrämda från vettet. Jeepers Creepers: Reborn utlovar en hårfärande tittarupplevelse som är perfekt för en kväll hemma framför skärmen tillsammans.

Se Hela Filmen Jeepers Creepers: Reborn DreamFilm

 • Inga avbrott för reklampauser
 • Ingen begränsning hur många gånger du kan se om den
 • Titta när och var du vill - online eller offline

På bio måste du sitta ut hela filmen i ett svep, men med DreamFilm kan du se Jeepers Creepers: Reborn i din egen takt. Börjar snacket eller skräcken bli för hög? Tryck paus och ta en välbehövlig toalettpaus.

Med DreamFilms appar behöver du aldrig oroa dig för att bufferhjulet snurrar eller att internet krånglar. Ladda ner filmen och titta offline för att få en ostörd upplevelse. Tryck på play, paus eller spola som du själv vill.

Du kan också se om filmen hur många gånger du vill. Är du nyfiken på att se en viss scen igen eller missade du något i all spänning? Bara att spola tillbaka och uppleva rysarna på nytt. Med DreamFilm får du 100% kontroll över din skräckfilmsupplevelse.

Jeepers Creepers: Reborn

Njut Av En Skrämmande Upplevelse Gratis Online

Biobiljetter kan vara dyra, men med DreamFilm kan du streama Jeepers Creepers: Reborn helt gratis! Det enda du behöver är ett konto för att få tillgång till alla filmer och serier utan att betala en krona.

Streama i HD-kvalitet för full filmupplevelse utan att det kostar skjortan. Titta via mobil, dator eller surfplatta och njut av den senaste skräckisen var du än är. Dela gärna lösenordet med vänner så ni kan ha filmmaraton tillsammans utan att behöva betala extra.

Upplev fasan och adrenalinkickarna från Jeepers Creepers: Reborn utan att din plånbok behöver ta stryk. DreamFilm erbjuder det bästa och senaste inom skräck helt gratis online. Så skapa ett konto nu och börja streama!

Streama Jeepers Creepers: Reborn DreamFilm Swesub HD

Den 15 september 2022 är äntligen datumet alla skräckfilmsfans har väntat på. Då har nämligen den fjärde filmen i Jeepers Creepers-serien, med titeln Jeepers Creepers: Reborn, premiär och släpps exklusivt på DreamFilm.

Nu kan du äntligen följa med på nästa blodisande äventyr och se den ikoniska skräckfiguren Creeper återvända för att skörda nya offer. Upplev skräcken i HD-kvalitet med DreamFilm och streama Jeepers Creepers: Reborn online med svensk text.

Skapa ett konto och börja streama direkt utan kostnad. Titta på dator, surfplatta eller mobil när och var du vill. Ladda ner och ta skräcken med dig offline för att slippa avbrott. Jeepers Creepers: Reborn utlovar garanterat hjärtstarka skräckupplevelser som är perfekta för en kväll framför skärmen tillsammans med vänner!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 914
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 5.5 tyder på att Jeepers Creepers: Reborn är ett måste för fans av Skräck.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.5 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 5.5 antyder att Jeepers Creepers: Reborn är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Jeepers Creepers: Reborn. Betyget 5.5 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Jeepers Creepers: Reborn med medelbetyget 5.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Jeepers Creepers: Reborn med ett betyg på 5.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 28m
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 5.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

RevJace

Jeepers Creepers: Reborn Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.5 talar för sig själv.
avatar

FilmTitel

Jeepers Creepers: Reborn Titel med ett betyg på 5.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer