close icon
page-title
Jakten på den försvunna skatten
Jakten på den försvunna skatten

Detaljer

 • Originaltitel: Raiders of the Lost Ark
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Jakten på den försvunna skatten 1981 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.9
12003Betyg
date1981
date1h 55m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |4 timer siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |3 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |11 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Jakten på den försvunna skatten Dreamfilm

Streama den klassiska äventyrsfilmen Jakten på den försvunna skatten från 1981 gratis online på Dreamfilm. Harrison Ford spelar den modige arkeologen Indiana Jones som ger sig ut på en farofylld resa för att hitta den mystiska Förlorade förbundets ark innan nazisterna gör det.

Filmen utspelar sig 1936 då Indiana Jones får ett hemligt uppdrag av USA:s regering att leta reda på arken innan nazisterna gör det. Enligt legenden innehåller arken en övernaturlig kraft som kan ge den som kontrollerar den obegränsad makt. Tillsammans med sin gamla flamma Marion Ravenwood ger sig Indiana av till Nepal för att hitta arkens gömställe.

Väl på plats möts de av fällor, bland annat giftormar, och mystiska tempelruiner fyllda med dödliga faror. Samtidigt är även nazistagenten Toht och den skoningslösa franska arkeologen René Belloq ute efter att hitta arken för sin uppdragsgivare - den onde nazisten colonel Dietrich. Ett intensivt katt-och-råtta-spel utbryter där Indiana Jones kämpar för att hinna före sina rivaler och rädda världen från nazismens mörka krafter.

Streama Jakten på den försvunna skatten gratis online med svenskt tal på Dreamfilm för att se den spännande historien om jakten på Förlorade förbundets ark. Har du inte redan sett den är det hög tid att hinna ikapp - en riktig filmklassiker fylld med action och äventyr från 1981 med superstjärnan Harrison Ford i huvudrollen.

Jakten på den försvunna skatten

Harrison Ford söker efter förlorad skatt

Handlingen i Jakten på den försvunna skatten kretsar kring arkeologen och äventyraren Indiana Jones, spelad av Harrison Ford. När USA:s regering får veta att nazisterna är på jakt efter den mystiska Förlorade förbundets ark, som enligt legenden innehåller övernaturliga krafter, anlitas Indiana Jones för att hitta den före dem.

Tillsammans med sin gamla flamma Marion Ravenwood, spelad av Karen Allen, ger sig Indiana av på en farofylld resa till Nepal och Egypten. Genom att tolka mystiska ledtrådar och lösa gåtfulla pussel lyckas Indiana Jones hitta vägen till arkens gömställe gömt i ruinstaden Tanis i Egypten.

Men vägen dit är full av faror - giftormar, falluckor, tempelruiner fyllda med dödsfällor och inte minst den skoningslösa franska arkeologen René Belloq som också letar efter arken. Ett intensivt och actionfyllt katt-och-råtta-spel utbryter när Indiana Jones kämpar mot klockan för att hinna före sina rivaler.

Harrison Ford gör enastående rollprestation som den tuffe och slängiga arkeologen Indiana Jones i filmklassikern från 1981.

Streama filmen gratis och se Harrison Ford i sin kanske mest ikoniska roll som startade en av Hollywoods största filmserier. Följ med på jakten efter Förlorade förbundets ark fylld med mystik och faror för att se vem som till slut lyckas lägga vantarna på den eftertraktade skatten!

Ondska väntar inuti tempelruin

I sin jakt på Förlorade förbundets ark utsätter sig Indiana Jones för en mängd faror. Väl framme i Nepal utforskar han och Marion Ravenwood de mystiska tempelruinerna där arken enligt ledtrådarna ska vara gömd.

Men arkens kraft har skyddats av dödliga fällor, bland annat giftormar, och inuti de mörka tempelvalven lurar ondskefulla andeväsen. Trots farorna lyckas Indiana Jones ta sig igenom och hittar en kista med en avgörande ledtråd till var arken finns gömd - i staden Tanis i Egypten.

Inne i Tanis ruinstad väntar dock ännu fler faror. Bland tempelruinerna i öknen lurar bågskyttar, falluckor och giftiga ormar. Dessutom jagas Indiana Jones av nazistagenten Toht och den sluga fransmannen René Belloq som också är ute efter att lägga vantarna på den förlorade skatten och dess övernaturliga krafter.

 • Faror i form av tempelfällor, giftormar och andemakter
 • Nazistagenten Toht och fransmannen René Belloq som konkurrerar om att hitta arken

Streama gratis online för att uppleva de vidunderliga omgivningarna och dödliga faror som Indiana Jones utsätts för i Jakten på den försvunna skatten från 1981. Vem kommer till slut att lägga vantarna på den eftertraktade skatten och kontrollera dess mystiska kraft?

Watch mysteriet online gratis

Jakten på den försvunna skatten från 1981 är en riktig filmklassiker fylld med mystik, action och äventyr i jakten på den försvunna Förlorade förbundets ark. Streama gratis online på Dreamfilm med svenskt tal för att se Harrison Ford i sin mest kända roll som den tuffe och slagfärdige arkeologen Indiana Jones.

Följ med på den intensiva resan till mystiska tempelruiner och förbjudna gravvalv på jakt efter den förlorade skatten som enligt legenden ger obegränsad makt åt den som äger den. Men Indiana Jones och hans vänner är inte ensamma om att leta efter arken - även ondskefulla nazister är på jakt efter dess kraft.

Se hur Harrison Ford med näbbar och klor kämpar för att ta sig förbi faror i form av dödliga fällor, giftormar och mystiska andeväsen för att hitta Förlorade förbundets ark innan nazisterna.

Missa inte filmen som blev startskottet för en av världens mest framgångsrika filmserier - streama gratis online på Dreamfilm med svenskt tal!

Upplev mystiken, handlingen och de slående omgivningarna i filmklassikern Jakten på den försvunna skatten från 1981 och se varför Harrison Fords karaktär Indiana Jones har blivit en av de mest älskade rollfigurerna genom tiderna.

Jakten på den försvunna skatten

Nazisterna jagar den hemliga kraften

I Jakten på den försvunna skatten utspelar sig en intensiv kamp mellan Indiana Jones och en grupp ondskefulla nazister som också är ute efter att lägga vantarna på den mystiska ark som enligt legenden ger obegränsad makt.

Ledarna för nazisterna är den skrupellösa franska arkeologen René Belloq och den kallsinniga agenten Toht, som båda jobbar åt den högt uppsatta nazisten colonel Dietrich. Dietrich har gett dem order om att till varje pris hitta arken före Indiana Jones.

En febril jakt utbryter där Indiana Jones måste använda alla sina konster för att lösa arkens gåta och hitta den före sina fiender. Till sin hjälp har han bara sin gamla flamma Marion Ravenwood. Tillsammans ger de sig in bland tempelruinerna och dödsfällorna i Tanis för att leta efter den förlorade skatten innan nazisterna hittar den.

Streama gratis online för att se den spännande duellen mellan Indiana Jones och nazistagenterna Toht och Belloq. Klarar Indiana och Marion att lista ut arkens hemlighet och rädda den från att hamna i fel händer? Eller kommer nazisterna att få kontroll över dess kraft och använda den för att sprida mörker över världen?

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 12003

Dela