alt

Jagged Mind 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6
32
Betyg
calendar2023
time1h 28m

Skådespelare

Actor Jimmy Jean-Louis

Jimmy Jean-Louis

Actor Shannon Woodward

Shannon Woodward

Actor Maisie Richardson-Sellers

Maisie Richardson-Sellers

Actor Shein Mompremier

Shein Mompremier

Actor Rosaline Elbay

Rosaline Elbay

Actor Casey Ford Alexander

Casey Ford Alexander

empty-image

Loren Swan

empty-image

Kelley Kali

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Se film Jagged Mind Dreamfilm gratis

Är du på jakt efter en riktigt läskig skräckfilm att streama? Då ska du inte missa den nya filmen Jagged Mind som hade premiär den 14 juni 2023 på Dreamfilm. I den här artikeln kan du läsa mer om filmen och varför den är värd att se.

Jagged Mind är producerad av 20th Digital Studio och är en psykologisk skräckfilm i sann Hollywood-anda. Den utspelar sig på en isolerad ö utanför USA:s östkust där en grupp collegestudenter bestämmer sig för att tillbringa sommarlovet. Vad som verkar vara en drömsemester förbyts dock snart till en mardröm när studenterna börjar uppleva mystiska och skrämmande händelser.

trailern lovar Jagged Mind kommer att vara en riktig rysare fylld med oväntade vändningar och ständigt ökande spänning. Online-recensioner hyllar filmens suggestiva miljöskildringar och det psykologiska spelet mellan rollfigurerna. Så om du gillar filmer som ger dig kvällsmardrömmar ska du absolut inte missa Jagged Mind!

Bäst av allt är att du kan streama Jagged Mind gratis med svensk text (swesub) på Dreamfilm. Filmen lades upp strax efter biopremiären så du kan se den bekvämt hemifrån. Perfekt underhållning för en läskig filmkväll!

Jagged Mind

Strömma Jagged Mind Dreamfilm swesub

Som skräckfilmsentusiast har du säkert redan hört talas om den nya amerikanska rysaren Jagged Mind med premiär 14 juni 2023. Filmen har redan hunnit hyllas av kritiker för sitt suggestiva psykologiska skräcktema och nu finns den även att streama med svensk text på Dreamfilm.

Jagged Mind utspelar sig på en ödslig ö vid USA:s östkust där en grupp collegestudenter bestämmer sig för att tillbringa sommarlovet. Men deras semestervistelse förvandlas snart till en skräckupplevelse fylld med oväntade händelser och tilldragelser som sätter rollfigurernas psyken på prov.

Med suggestiv miljöskildring och psykologiskt spel mellan rollfigurerna lovar Jagged Mind att leverera Hollywood-skräck av bästa märke.

Som recensionerna konstaterar levererar Jagged Mind en spännande och läskig berättelse som kommer få dig att sova med tända ljus. Och eftersom filmen nu finns att streama gratis med svensk text på Dreamfilm behöver du inte ens lämna soffan för att få se den.

Jagged Mind Dreamfilm streama 14 juni

Den 14 juni 2023 hade skräckfilmen Jagged Mind premiär på bio i USA. Filmen producerades av 20th Digital Studio och lovordas redan som en psykologisk rysare i Hollywood-klass. Tur nog för oss skräckfilmsfans går det att streama Jagged Mind gratis med svensk text redan nu på Dreamfilm.

Handlingen i Jagged Mind utspelar sig på en ödslig ö utanför USA:s östkust dit en grupp collegestudenter åker för att tillbringa sommarlovet. Vistelsen där börjar som en drömsemester men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända som får studenternas psyken att rasa.

I recensionerna beröms filmens suggestiva miljöskildringar och det psykologiska spelet mellan rollfigurerna. Och med tanke på att Jagged Mind nu går att streama gratis på Dreamfilm redan 14 juni, dagen för biopremiären, lär denna bli en riktig skräckfilmsklassiker.

Jagged Mind Dreamfilm online gratis

Är du sugen på att se en riktigt läskig och spännande Hollywood-skräckis? Då ska du ge dig på den nya filmen Jagged Mind som nu går att streama gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Jagged Mind producerades av 20th Digital Studio och är en psykologisk skräckfilm som utspelar sig på en ödslig ö utanför USA. Dit åker en grupp collegestudenter för att tillbringa sommarlovet, men snart börjar mystiska och obehagliga saker hända. Studenternas psyken sätts på prov och semesteridyllen förbyts till en skräckupplevelse.

 • Suggestiv miljöskildring
 • Oväntade vändningar
 • Psykologiskt spel mellan rollfigurer

Som du ser i recensionerna hyllas Jagged Mind för sin stämningsfulla miljö, oväntade vändningar och det psykologiska spelet mellan rollfigurerna. Perfekt filmunderhållning för dig som gillar skräckisar som ger kvällsmardrömmar!

Och eftersom du kan se Jagged Mind gratis online med svensk text på Dreamfilm behöver du inte ens lämna hemmets trygga vrå. Så släck ljuset, spänn fast säkerhetsbältet och unna dig en ordentlig skräckupplevelse.

Jagged Mind

Titta Jagged Mind Dreamfilm skräckfilm

Den 14 juni 2023 hade den amerikanska skräckfilmen Jagged Mind premiär och nu går den att titta på gratis med svensk text på Dreamfilm. Jagged Mind producerades av 20th Digital Studio och utspelar sig på en isolerad ö vid USA:s östkust, dit en grupp collegestudenter åker för att tillbringa sommarlovet.

Vad som först verkar bli en avkopplande semestervistelse förbyts dock snabbt till en skräckfylld mardröm. Mystiska och bisarra händelser börjar inträffa som sätter studentgruppen på prov, både fysiskt och psykiskt. Deras sinnen och psyken manipuleras på ett ständigt mer skruvat och skrämmande sätt.

Med sitt suggestiva psykologiska skräcktema och oväntade vändningar levererar Jagged Mind Hollywood-skräck av högsta klass.

Som du ser i recensionerna hyllas Jagged Mind för sitt effektfulla skräcktema som garanterat kommer få dig att sova med tända ljus. Och eftersom du kan titta på skräckfilmen gratis på Dreamfilm direkt efter biopremiären behöver du inte gå miste om den.

Streama Jagged Mind Dreamfilm full movie

Är du ett fan av psykologiska Hollywood-skräckisar? Då ska du inte missa att streama den nya filmen Jagged Mind som nu finns att se i sin helhet på Dreamfilm. Jagged Mind producerades av 20th Digital Studio och hade världspremiär den 14 juni 2023.

Filmen utspelar sig på en isolerad ö utanför USA dit en grupp collegestudenter åker för att tillbringa sommarlovet. Men den lugna semesteridyllen övergår snabbt i en mardröm när studenterna börjar uppleva bisarra och skrämmande händelser. Deras psyken manipuleras och sätt på prov på ett allt mer skruvat sätt.

I recensionerna beröms Jagged Minds suggestiva miljöskildringar och det psykologiska spelet mellan rollfigurerna. Om du gillar skräckfilmer som är psykologiskt gåtfulla och oväntade kommer du garanterat att älska den här.

Och nu kan du alltså streama Jagged Mind gratis i full längd på Dreamfilm. Perfekt skräckfilm att se en mörk höstkväll när du vill få adrenalinet att pumpa. Bara att släcka ljuset och njuta!

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 32
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6 bevisar Jagged Mind att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6 för Jagged Mindbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Jagged Mind med medelbetyget 6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 28m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

matixd

Jagged Mind Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6 bekräftar bara detta.
avatar

FilmTitel

Jagged Mind Titel med ett betyg på 6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer