alt

Jag är Zlatan 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
133
Betyg
calendar2021
time1h 40m
En sann underdogberättelse om killen från Rosengård som inte hade något men som fick allt. Med talang, med hårt arbete och trots motgångar vågade han tro på sig själv och sin livsdröm.

Skådespelare

Actor Gijs Naber

Gijs Naber

Actor Duccio Camerini

Duccio Camerini

Actor Emmanuele Aita

Emmanuele Aita

Actor Helena Ellison

Helena Ellison

Actor Håkan Bengtsson

Håkan Bengtsson

Actor Arend Brandligt

Arend Brandligt

Actor Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović

empty-image

Cedomir Glisovic

Officiell trailer

Zlatans uppväxt och fotbollstalang

Zlatan Ibrahimović växte upp under enkla förhållanden i Rosengård i Malmö. Hans pappa var från Bosnien och mamman från Kroatien. Fotbollen blev tidigt ett sätt för Zlatan att uttrycka sig och visa sin talang.

Redan som barn imponerade Zlatan med sitt stora fotbollskunnande. Han övade timmar varje dag för att förfina sin teknik och sitt distinkta sätt att spela på. Zlatans akrobatiska sparkar och tighta kontroll över bollen gjorde snart att Malmö FF:s talangscouter värvade honom som tonåring.

I MFF:s ungdomsakademi fortsatte Zlatan att utvecklas som spelare och människa. Trots motgångar som sin pappas död som Zlatan var 15 år lät han sig inte nedslås utan fortsatte jaga drömmen om att bli professionell fotbollsspelare.

Zlatans enorma potential syntes tydligt redan i tidiga år. Kombinationen av hans tekniska briljans, explosiva spelstil och vinnarmentalitet gjorde att alla förstod att han skulle bli stor.

Jag är Zlatan

Zlatans genombrott i Malmö FF

Som 17-åring fick Zlatan chansen i Malmö FF:s A-lag och han behövde bara några matcher för att etablera sig som startspelare. Med sina mål och fina prestationer blev han snabbt en publikfavorit och en vital del i lagets anfallsspel.

Säsongen 2000 cementerade Zlatan sin status som stjärna i Allsvenskan. Med sina 7 mål på 16 matcher var han en nyckelspelare i Malmös SM-guld. Zlatans individuella klass och x-faktor gjorde att han snart väckte intresse från storklubbar runtom i Europa.

I början av 2001 såldes Zlatan till Ajax i Nederländerna. Övergångssumman var rekordhöga 80 miljoner kronor, vilket visade vilken potential Ajax såg i den blott 19-årige svensken.

Zlatans genombrott i Malmö FF cementerade hans status som en av Sveriges mest spännande fotbollstalanger genom tiderna.

Landslagskarriären och flytten till Ajax

Zlatan Ibrahimović debuterade i januari 2001 i Sveriges landslag i en match mot Färöarna. Debuten blev lyckosam då Zlatan assisterade till ett mål i sin första landskamp.

Bara någon månad senare spelade 19-åringen från Rosengård sin första tävlingsmatch för Ajax Amsterdam efter övergången från Malmö FF. Trots att förväntningarna var höga på den unge svensken så levererade Zlatan omgående.

På sin första säsong i Ajax vann Zlatan ligan och blev utsedd till Årets talang i Nederländerna. Med sina spektakulära mål och fina prestationer blev han älskad av Ajax-fansen och hyllad i fotbollskretsar över hela Europa.

I landslaget fortsatte Zlatan att utvecklas till en nyckelspelare och ledargestalt. Han var med om att föra Sverige till både EM 2004 och VM 2006, där han gjorde sig ett namn på den stora scenen.

 • Zlatan debuterade för Sverige 2001 och blev snabbt en vital del i landslaget
 • I Ajax vann Zlatan ligan och utsågs till årets talang under sin första säsong

Succeår i Juventus och Inter

Efter två framgångsrika säsonger i Ajax värvades Zlatan 2004 av den italienska storklubben Juventus. Även där fortsatte Zlatans segertåg då han var med om att vinna ligan två år i rad.

2006 värvades svensken av Juventus stora rivaler Inter. Med sina spektakulära mål och målgivande passningar blev Zlatan en publikfavorit och bidrog stort till att Inter vann Serie A tre år i rad mellan 2007-2009.

I Inter utvecklades Zlatan till en ännu mer komplett spelare då han lade till fler dimensioner till sitt spel. Han blev lagkapten och ledare för det framgångsrika Inter-laget och priset som Årets spelare i Italien 2009 visade vilken superstjärnestatus Zlatan uppnått.

Åren i Serie A cementerade Zlatans rykte som en av världens främsta anfallare. Nästa anhalt blev spanska storklubben Barcelona, där svensken skrev på 2009.

Jag är Zlatan

Se Zlatan spela för PSG och Manchester United

Äventyret i Barcelona blev kortvarigt för Zlatan som 2010 lånades ut till Milan innan han såldes permanent 2011. I Milan återfann Zlatan storformen och blev återigen en publikfavorit och målspruta.

Sommaren 2012 presenterades Zlatan som spelare i den franska storklubben Paris Saint-Germain. Med sina 158 mål på 180 matcher i PSG:s tröja skrev Zlatan in sig i historieböckerna som klubbens främste målskytt genom tiderna.

2016 värvades svensken av engelska storklubben Manchester United. Trots en del skadeproblem under sin tid i United uppvisade Zlatan glimtar av sitt världsklasspel som gjorde honom till en favorit hos fansen.

Efter två säsonger i England återvände Zlatan 2018 till Los Angeles Galaxy där han spelade fram till 2020 innan flyttlasset åter gick tillbaka till Milano och AC Milan.

Zlatans återkomst i landslaget och Milan

Efter att ha varit borta från landslaget sedan EM 2016 gjorde Zlatan sensationell comeback i mars 2021 då han hoppade in i en VM-kvalmatch mot Georgien. Zlatans återkomst väckte stor entusiasm hos den blågula supporterfalangen.

I AC Milan har den nu 40-årige superstjärnan fortsatt att leverera och var en nyckelspelare i Milans sensationella Scudetto-triumf 2021/2022. Trots sin ålder visar Zlatan att han fortfarande håller absolut världsklass.

Oavsett hur Zlatans karriär kommer att se ut framöver så har han redan cementerat sin plats som en av de främsta svenska fotbollsspelarna genom tiderna. Hans historia om att gå från fattiga förhållanden till världsstjärna och legend är unik.

Zlatans återkomst i landslaget 2021 väckte stor entusiasm hos fansen och visar att han fortfarande har mycket kvar att ge

Sammanfattning

I den här långa artikeln får vi följa Zlatans fantastiska fotbollskarriär från barndomen i Rosengård till dagens status som en av världens mest kända fotbollsspelare. Vi får läsa om hur den unge Zlatans enorma talang syntes redan i Malmö FF, där han snabbt blev en publikfavorit.

Sedan följer vi Zlatans resa genom Europas storklubbar – från genombrottet i Ajax och framgångarna i Serie A med Juventus och Inter, till äventyren i Barcelona, Paris Saint-Germain och Manchester United. överallt har Zlatan levererat mål och magiskt spel som gjort honom älskad av fansen.

Vi får också följa Zlatans landslagskarriär, från den lyckade debuten 2001 till de stora mästerskapen och den sensationella comebacken 2021. Ni kan streama filmen om Zlatans liv gratisDreamfilm.

Oavsett om ni vill streama, ladda ner eller se full movie är den här artikeln en underhållande och informativ inblick i en av Sveriges största idrottsstjärnor genom tiderna. Perfekt läsning för alla fotbollsfans!

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 133
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Jag är Zlatan med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 5.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Patricktexas

Jag är Zlatan med medelbetyget 5.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 40m
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KarTofel

Betyget 5.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MysteryMolle

Jag är Zlatan är en riktig berg-och-dalbana av känslor 🎢
avatar

MusikenMaja

Kunde inte sluta titta på Jag är Zlatan, helt fast