Jack Reacher 2012 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
6 638
Betyg
calendar2012
time2h 10m
När en ensam skytt tar livet av fem personer med sex skott pekar alla bevis på den person som polisen anhållit. I förhören har den misstänkte enbart en sak att säga: "Hämta Jack Reacher!". Det som följer är en jakt på sanningen långt utöver det vanliga, där Jack Reacher ställs mot en oväntad fiende som både är extremt våldsam och bär på en hemlighet.

Skådespelare

Actor Jai Courtney

Jai Courtney

Actor Tom Cruise

Tom Cruise

Actor Rosamund Pike

Rosamund Pike

Actor Richard Jenkins

Richard Jenkins

Actor Alexia Fast

Alexia Fast

Actor David Oyelowo

David Oyelowo

Actor Josh Helman

Josh Helman

Actor Kristen Dalton

Kristen Dalton

Officiell trailer

Siehe auch

Jack Reacher Dreamfilm Gratis Online 20.12.2012

Jack Reacher är en amerikansk actionthriller från 2012 med Tom Cruise i huvudrollen som Jack Reacher. Filmen hade biopremiär den 20 december 2012 och är baserad på boken "One Shot" av författaren Lee Child. Filmen regisserades av Christopher McQuarrie.

I filmen följer vi den före detta militärpolisen Jack Reacher som dras in i en utredning av ett mörderi där fem personer skjutits till döds. Alla bevis pekar på att den anklagade seriemördaren Barr är skyldig, men när Jack undersöker fallet närmare börjar han ana att allt inte står rätt till.

Streama Jack Reacher gratis och online på Dreamfilm! Actionthrillern från 2012 med Tom Cruise finns nu att se helt utan kostnad och registrering. Titta på den spännande filmen redan ikväll!

Handling och roller

Handlingen i Jack Reacher utspelar sig till stor del på militärfängelset där den anklagade seriemördaren James Barr sitter häktad för mordet på fem personer. Militärpolisen Jack Reacher, spelad av Tom Cruise, kopplas in i utredningen då det visar sig att Barr begärt att få träffa just honom.

Försvarsadvokaten Helen Rodin, spelad av Rosamund Pike, försöker säkra att Barr får en rättvis rättegång och vänder sig därför även hon till Jack Reacher för att få hjälp. Tillsammans börjar de nysta i fallet och finner att det hela är mer komplicerat än vad det först verkade.

Jack Reacher

Titta På Jack Reacher Swesub Stream

Dreamfilm kan du streama Jack Reacher gratis online med svensk text, så kallad swesub. Det krävs ingen registrering eller prenumeration för att se filmen, bara att du har en internetuppkoppling.

Streama filmen i full längd redan idag! Actionthrillern från 2012 är fortfarande lika spännande och underhållande, med skådespelare som Tom Cruise, Rosamund Pike och Werner Herzog i de ledande rollerna.

Filmen är definitivt en av de bästa thriller- och actionfilmerna från det här årtiondet. Jag rekommenderar verkligen att man ser den!

Utöver huvudrollsinnehavarna Tom Cruise och Rosamund Pike medverkar även David Oyelowo, Richard Jenkins, Jai Courtney, Werner Herzog och Robert Duvall i filmen.

Produktion och inspelning

Jack Reacher är baserad på boken "One Shot" av den populäre deckarförfattaren Lee Child. Boken gavs ut 2005 och var den nionde i serien om Jack Reacher. Totalt har Lee Child skrivit över 20 böcker om karaktären.

Filmen producerades av Paramount Pictures och Skydance Productions och spelades in på olika platser i USA, däribland Pittsburgh, Los Angeles och New Orleans.

Se Jack Reacher Hela Filmen Gratis

Dreamfilm kan du alltså se hela Jack Reacher gratis online. Filmen går att streama i full längd utan kostnad direkt på hemsidan, i bra bild- och ljudkvalitet.

Du behöver inte ladda ner några program eller appjrater för att se filmen, streamingen sker direkt i webbläsaren. Det enda som krävs är en internetuppkoppling!

 • Speltid: 2 timmar 10 minuter
 • Genre: Action, thriller
 • Regissör: Christopher McQuarrie
 • Medverkande: Tom Cruise, Rosamund Pike, David Oyelowo m.fl.

Streama Jack Reacher redan ikväll och följ med på en spännande thrillerresa tillsammans med Tom Cruise som den tuffa militärpolisen!

Jack Reacher Svenska Dreamfilm Streama

På Dreamfilm kan du alltså streama Jack Reacher på svenska, så kallad swesub. Det innebär att filmen visas med svensk text men originalspråket, engelska, behålls för dialog och speakerröster.

Det är ett smidigt alternativ för dig som föredrar textning framför dubbning men ändå vill ha kvar de engelska skådespelarinsatserna. Så streama Jack Reacher på svenska redan idag och njut av den spännande actionthrillern från 2012!

Recensioner och betyg

Jack Reacher har mestadels fått positiva recensioner från såväl kritiker som publik. På recensionssajten Rotten Tomatoes har filmen tomatmeter på 63% och ett publikbetyg på 75%.

Kritiker hyllade framförallt Tom Cruises insats i huvudrollen samt filmens spänning och actionscener. Publiken gillade också skådespeleriet och tempot i filmen, även om vissa tyckte att handlingen var något förutsägbar.

Sammanfattningsvis verkar de flesta hålla med om att Jack Reacher är en spännande och underhållande actionrulle, perfekt för en filmkväll!

Jack Reacher

Gratis Stream Jack Reacher Full Längd

Som vi nämnt går det alltså att streama Jack Reacher gratis och i full längdDreamfilm. Filmen från 2012 med Tom Cruise finns att se helt utan kostnad eller registrering.

Streama Jack Reacher online redan ikväll och följ med på en spännande thrillerresa! Actionfilmen är baserad på Lee Childs bästsäljande bokserie och utspelar sig till stor del på ett militärfängelse.

En riktigt bra och spännande actionrulle som jag varmt rekommenderar att man ser. Tom Cruise är som alltid väldigt övertygande i rollen som den tuffe och slagfärdige militärpolisen Jack Reacher.

Titta på hela filmen redan idag och njut av den upptempade actionen och thrillerintrigen med oväntade vändningar. En riktigt underhållande och spännande filmkväll utlovas!

Jack Reacher Online Dreamfilm Sverige

Som vi konstaterat går alltså actionthrillern Jack Reacher att streama gratis och onlineDreamfilm även här i Sverige. Filmen från 2012 med Tom Cruise finns tillgänglig i sin helhet, undertextad på svenska.

Streama Jack Reacher på Dreamfilm redan ikväll och följ med på en spännande thrillerresa tillsammans med skådespelare som Tom Cruise, Rosamund Pike och Werner Herzog!

Filmen är baserad på Lee Childs bästsäljande böcker och utspelar sig på ett militärfängelse där en seriemördare sitter häktad. När bevisen börjar peka på att han kan vara oskyldig börjar militärpolisen Jack Reacher rota i fallet på egen hand.

Missa inte denna spännande och actionladdade thriller från 2012! Streama Jack Reacher gratis på Dreamfilm redan ikväll.

Sammanfattning

I den här artikeln har vi gått igenom var och hur du kan streama filmen Jack Reacher gratis online. Vi har konstaterat att actionthrillern från 2012 med Tom Cruise går att se helt utan kostnad på streamingtjänsten Dreamfilm.

Filmen är baserad på Lee Childs bästsäljande böcker och utspelar sig till stor del på ett militärfängelse där en misstänkt seriemördare sitter häktad. När bevisen börjar peka på att han kan vara oskyldig börjar den före detta militärpolisen Jack Reacher, spelad av Tom Cruise, rota i fallet på egen hand.

Dreamfilm kan du alltså streama Jack Reacher gratis och på svenska. Filmen går att se i full längd utan nedladdning eller registrering. Allt som krävs är en internetuppkoppling!

Sammanfattningsvis är Jack Reacher en spännande actionthriller väl värd att se. Perfekt filmunderhållning för en helkväll framför skärmen! Streama filmen redan idag på Dreamfilm.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 6638
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.6 för Jack Reacherbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Jack Reacher är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Jack Reacher. Betyget 6.6 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 10m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 10m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!