alt

Interstellar 2014 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.4
33 790
Betyg
calendar2014
time2h 49m
I en nära framtid när jorden är på väg att dö upptäcks en mystisk spricka i rumtiden som öppnar möjligheter för människan att undersöka nya platser att överleva på. Den före detta NASA-ingenjören och skickliga piloten Cooper, numera jordbrukare som de flesta andra, tvingas lämna sina barn bakom sig när det visar sig att han är bäst lämpad att leda uppdraget ut i det okända.

Skådespelare

Actor Matt Damon

Matt Damon

Actor Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Actor Anne Hathaway

Anne Hathaway

Actor Timothée Chalamet

Timothée Chalamet

Actor Michael Caine

Michael Caine

Actor Jessica Chastain

Jessica Chastain

Actor Bryan Cranston

Bryan Cranston

Actor Wes Bentley

Wes Bentley

Officiell trailer

Siehe auch

Se Interstellar Dreamfilm Gratis Online 2023

Interstellar är en episk science fiction-film från 2014 som regisserades av den legendariske Christopher Nolan. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden håller på att bli obeboelig på grund av global uppvärmning och livsmedelsbrist.

Huvudrollsinnehavaren är Matthew McConaughey som spelar Cooper, en f.d. NASA-pilot som rekryteras till en desperat rymdexpedition för att hitta en ny beboelig planet åt mänskligheten. Tillsammans med vetenskapsmannen Anne Hathaway och ett handplockat team ger sig Cooper iväg på en farofylld resa genom ett wormhole nära Saturnus.

Interstellar är ett drama fylld med hisnande visuella effekter och tankeväckande frågor om människans plats i universum. Filmen hyllades unisont av kritiker för sin ambition, originalitet och emotionella slagkraft. Den vann en Oscar för bästa visuella effekter.

Nu kan du streama Interstellar gratis online med svensk text på Dreamfilm! Upplev denna moderna science fiction-klassiker bekvämt hemifrån. Streama eller ladda ned filmen och följ med på Coopers episka färd genom tid och rum!

Interstellar

Streama Interstellar Dreamfilm Svenska Swesub Full HD

Interstellar är en av 2010-talets mest minnesvärda och inflytelserika science fiction-filmer. Regisserad av mästaren Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight trilogy) och med en ensemble-cast ledd av Oscar-vinnaren Matthew McConaughey, är Interstellar ett imponerande drama som utforskar tid och rum på ett sätt som bara film kan.

Handlingen utspelar sig i en dystopisk framtid där jorden håller på att bli obeboelig. För att rädda mänskligheten skickas en grupp astronauter, ledda av Cooper (McConaughey), genom ett wormhole för att leta efter en ny beboelig planet.

Resan tar dem genom främmande och ofta fientliga världar, men också genom tid och rum, där relativitetsteorins konsekvenser blir tydliga. Samtidigt brottas Cooper med att lämna sin dotter Murphy (Mackenzie Foy) på jorden.

Med en budget på 165 miljoner dollar och bilder från Islands glaciärer, är Interstellar en imponerande filmupplevelse. Nu kan du streama Interstellar svenska swesub i full HD-kvalitet på Dreamfilm!

Titta På Interstellar Dreamfilm Sverige Online Gratis

Interstellar är en av de mest ambitiösa och visuellt imponerande science fiction-filmerna på länge. Med stor budget, avancerade specialeffekter och en berättelse som sträcker sig över tid och rum är det en film som måste ses på bio för att fullt ut uppskattas.

Men nu har du chansen att titta på Interstellar helt gratis online via Dreamfilm! Du behöver inte lämna soffan för att njuta av denna episka film.

Handlingen kretsar kring en grupp astronauter, ledda av den före detta NASA-piloten Cooper (Matthew McConaughey) som skickas genom ett wormhole nära Saturnus för att leta efter en ny, beboelig planet åt mänskligheten.

Resan är fylld av faror men genom att utforska tidens relativitet kan de potentiellt rädda jorden. Samtidigt brottas Cooper med att lämna sin dotter Murphy (Mackenzie Foy).

Upplev den visuella prakten, de tankeväckande frågorna om tid och rum och det emotionella dramat när du tittar på Interstellar gratis online på Dreamfilm!

Se Interstellar Dreamfilm 05.11.2014 Stream Svenska

Interstellar är något så sällsynt som en science fiction-film för hela familjen, som både roar och får dig att tänka.

Så löd rubriken när Interstellar hade biopremiär den 5 november 2014 efter månader av växande förväntningar. Detta var Christopher Nolans första film efter den massiva succén The Dark Knight Rises och förväntningarna var skyhöga.

Och Interstellar infriade förväntningarna och blev en av de mest hyllade filmerna 2014. Med en budget på 165 miljoner dollar och inspelad på plats bland Islands isarna, levererar Nolan en visuellt magnifik berättelse fylld med känslomässigt drama och tankeväckande frågor.

Nu, över 8 år senare, håller Interstellar fortfarande måttet som en modern science fiction-klassiker. Och du kan uppleva den igen när den släpptes, genom att streama Interstellar från 05.11.2014 på svenska på Dreamfilm!

Interstellar

Streama Interstellar Dreamfilm Hela Filmen Svenska

När Interstellar hade premiär 2014 hyllades filmen nästan unisont för sitt originalitet, ambition och visuella prakt. Inför filmen hade förväntningarna varit skyhöga på Christopher Nolan efter hans tidigare storfilmer som Inception och The Dark Knight-trilogin.

Och Nolan levererade mer än väl - Interstellar är 164 minuter lång men tempot är aldrig tråkigt. Med Matthew McConaughey i huvudrollen som den före detta NASA-piloten Cooper, som bestämmer sig för att lämna sin dotter och ge sig ut på en desperat rymdexpedition genom tid och rum för att rädda mänskligheten, är Interstellar fylld med starka känslor, hisnande action och tankeväckande frågor.

Nu kan du uppleva hela denna episka film bekvämt online! Streama Interstellar hela filmen med svenskt tal i hög kvalitet på Dreamfilm. Det är science fiction när det är som allra bäst!

Se Interstellar Dreamfilmen Stream Online Sverige

När Interstellar hade världspremiär 2014 möttes den av unison hyllning från kritiker, och hypen kring filmen var enorm. Detta var Christopher Nolans första film efter succén med The Dark Knight trilogy, och förväntningarna på honom var skyhöga.

Och Nolan lyckades mer än väl möta dem - Interstellar är en science fiction film i världsklass, med en budget på 165 miljoner dollar, inspelad på Islads spektakulära glaciärer med en ensemble-cast led av Oscar-vinnaren Matthew McConaughey.

Handlingen utforskar tidens relativitet när en grupp astronauter, ledda av McConaugheys karaktär Cooper, skickas genom ett wormhole för att hitta en ny beboelig planet åt mänskligheten. Samtidigt brottas Cooper med att lämna sin dotter Murphy (Mackenzie Foy).

Upplev denna moderna science fiction klassiker när du vill genom att streama Interstellar dreamfilmen online. Filmen finns nu tillgänglig i sin helhet med svenskt tal!

10 liknande filmer:

  1. The Zone of Interest
  2. PERFECT DAYS
  3. Todos los nombres de Dios
  4. Jesus
  5. Nowhere
  6. Insidan ut
  7. Trunk - Locked In
  8. After Everything
  9. Gran Turismo
  10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 33790
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 8.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Interstellar med ett 8.4 betyg är en säker sak.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Interstellar. Betyget 8.4 bekräftar bara detta
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 49m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 8.4 tyder på att Interstellar är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 8.4 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KarTofel

Betyget 8.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Interstellar Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 8.4 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Interstellar Betyget 8.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.