alt

Infinity Pool 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.2
548
Betyg
calendar2023
time1h 58m
På ett isolerat hotell njuter James och Em av den ultimata semestern med fantastiska stränder, enastående personal och gassande sol. Men den förföriska och mystiska Gabi får dem att våga sig utanför hotellområdet, där de plötsligt befinner sig i en kultur full av våld, hedonism och outsäglig fasa. En tragisk olycka ställer dem öga mot öga med nolltolerans mot brott: antingen blir man avrättad eller, om man är så rik att man har råd med det, så kan man se sig själv dö i stället.

Skådespelare

Actor Thomas Kretschmann

Thomas Kretschmann

Actor Cleopatra Coleman

Cleopatra Coleman

Actor Mia Goth

Mia Goth

Actor Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård

Actor Amanda Brugel

Amanda Brugel

Actor Géza Kovács

Géza Kovács

Actor Caroline Boulton

Caroline Boulton

Actor Jeff Ricketts

Jeff Ricketts

Officiell trailer

Siehe auch

Infinity Pool Gratis Stream Svenska Dreamfilm

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen Infinity Pool? Nu kan du streama den helt gratis och på svenska hos Dreamfilm!

Infinity Pool hade premiär den 27 januari 2023 och är regisserad av Brandon Cronenberg. Filmen utspelar sig på en lyxig semesterort där huvudkaraktären James och hans fru Em Foster bestämmer sig för att unna sig en drömsemester. Men deras paradis förvandlas snabbt till en mardröm när James dras in i resortens mörka hemligheter.

Med sina psykedeliska scener och bisarra våldsamheter lovar Infinity Pool att leverera rejäla skräckupplevelser. Brandon Cronenberg visar att han har ärvt sin fars, David Cronenbergs, sinne för det groteska. Så om du gillar skruvade thrillers i stil med Videodrome är detta en film för dig.

Infinity Pool har redan hyllats av kritiker för sitt surrealistiska formspråk och sin udda handling. Så passa på att få se denna omtalade rysare helt gratis på Dreamfilm!

Infinity Pool

Titta På Infinity Pool Online Svenska Dreamfilm

Infinity Pool är årets coolaste skräckis - och nu kan du se den online med svensk text på Dreamfilm!

Den psykedeliska thrillern utspelar sig på en lyxsemester där allt går snett. Huvudkaraktären James dras in i en bisarr värld av våldsamheter efter att ha dödat en lokal man i självförsvar. Resorten visar sig ha mörka hemligheter som snabbt förvandlar paradiset till ett helvete.

Regissören Brandon Cronenberg, son till David Cronenberg, skapar en klaustrofobisk stämning med udda vinklar och fragmenterad klippning. Det hela ger ett omtumlande intryck som kommer få ditt huvud att snurra. Perfekt för dig som gillar skruvade thrillers!

Infinity Pool har fått fina recensioner för sitt unika formspråk. Så missa inte din chans att streama den online helt gratis med svensk text på Dreamfilm!

Se Infinity Pool Svensk Text Dreamfilm

Är du sugen på att se årets coolaste skräckis? Nu har den galna thrillern Infinity Pool premiär och du kan streama den med svensk text på Dreamfilm!

Handlingen kretsar kring James som hamnar i en mardrömslik situation på sin lyxsemester. Efter att ha dödat en man i självförsvar dras han in i resortens mörka hemligheter. Snart förvandlas paradiset till ett bisarrt helvete fylld av våld och galenskap.

Regissören Brandon Cronenberg levererar psykedeliska scener och ett fragmented berättarsätt som får dig att tappa fotfästet. Perfekt film för dig som gillar David Lynch och andra surrealistiska skräckupplevelser.

Kritiker har hyllat Infinity Pool för sitt unika visuella formspråk. Så missa inte att se den med svensk text gratis på Dreamfilm!

Infinity Pool Helfilm Svenska Gratis Dreamfilm

Den omtalade skräckfilmen Infinity Pool har nu premiär och du kan se hela filmen gratis med svenskt tal på Dreamfilm!

Den psykedeliska thrillern utspelar sig på en lyxsemester som förvandlas till ett bisarrt helvete. Efter att ha dödat en lokal man dras huvudkaraktären James in i resortens mörka hemligheter och sadistiska nöjen.

Med sitt fragmenterade berättande och sina udda vinklar skapar regissören Brandon Cronenberg en klaustrofobisk känsla. Inspirerad av surrealistiska skräckfilmer som Videodrome utlovar Infinity Pool att ge dig en skruvad filmupplevelse.

Kritiker har hyllat Infinity Pool för sitt unika visuella formspråk. Så missa inte att se hela denna uppmärksammade rysare gratis online med svenskt tal på Dreamfilm!

Infinity Pool

Infinity Pool Swefilmer Streama Gratis Dreamfilm

Den psykedeliska thrillern Infinity Pool har nu haft premiär och du kan streama den gratis på swefilmer via Dreamfilm!

Handlingen utspelar sig på en lyxsemester där allt går snett för huvudkaraktären James. Efter en olyckshändelse dras han in i resortens bisarra värld av våldsamheter och perversa nöjen.

Regissören Brandon Cronenberg, son till mästaren David Cronenberg, skapar en klaustrofobisk stämning med sitt fragmenterade berättande. Med psykedeliska bilder och udda vinklar kommer Infinity Pool garanterat att få ditt huvud att snurra.

Kritiker hyllar filmen för sitt surrealistiska formspråk och skruvade handling. Så missa inte att streama den gratis på swefilmer via Dreamfilm!

Infinity Pool Swesub Stream Online Dreamfilm

Den nya skräckisen Infinity Pool har nu haft premiär och du kan streama den online med swesub på Dreamfilm!

Den psykedeliska thrillern utspelar sig på en lyxsemester som blir ett helvete för huvudkaraktären James. Efter en olyckshändelse dras han in i resortens mörka värld av våld och perversitet.

Regissören Brandon Cronenberg skapar en klaustrofobisk känsla med sitt fragmenterade berättande och bisarra bildspråk. Inspirerad av fadern David Cronenbergs filmer utlovar Infinity Pool en skruvad filmupplevelse.

Kritiker har hyllat thrillern för sitt udda formspråk. Så missa inte att streama Infinity Pool online med svensk text på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 548
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Infinity Pool med betyget 6.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6.2 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Infinity Pool. Betyget 6.2 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 6.2 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Infinity Pool med ett betyg på 6.2 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 58m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 58m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 58m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!

Produktioner av liknande genrer