alt

Indiana Jones och det sista korståget 1989 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.9
9 571
Betyg
calendar1989
time2h 07m
I prologen får vi se en ung Indiana Jones i ett av hans första äventyr. Det spännande filmeposet fortsätter, och den vuxne Indy ger sig av på ett farofyllt sökande efter sin far, den vresige doktor Henry Jones. Nazisterna är ute efter den heliga graalen och har kidnappat Indys far som är världens främste expert i ämnet. Följ Indy bland råttorna i Venedigs katakomber, i en hisnande luftstrid med nazistiska flygaräss och när han trotsar en framrusande skjutande stridsvagn. Graalen har makt att både ta och ge liv, och Indy och hans far kämpar mot klockan.

Skådespelare

Actor John Rhys-Davies

John Rhys-Davies

Actor Harrison Ford

Harrison Ford

Actor Sean Connery

Sean Connery

Actor River Phoenix

River Phoenix

Actor Denholm Elliott

Denholm Elliott

Actor Vince Deadrick Sr.

Vince Deadrick Sr.

Actor Paul Heasman

Paul Heasman

empty-image

Jerry Harte

Officiell trailer

Siehe auch

Jakten på den försvunna skatten

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Titta på Indiana Jones och det sista korståget gratis online

Är du sugen på ett spännande äventyr? Då ska du inte missa Indiana Jones och det sista korståget från 1989 med den legendariske Harrison Ford i huvudrollen som den modige arkeologen Indiana Jones. I denna tredje film i serien ger sig Indiana Jones ut på sitt kanske största och farligaste äventyr hittills för att försöka hitta den heliga Graal.

Filmen utspelar sig på 1930-talet och har all action och spänning man förväntar sig av Indiana Jones-filmerna. Det blir en intensiv jakt på den heliga Graal där Indiana möter gamla fiender från Nazityskland. Lyckas han ta sig levande ur det farliga uppdraget och hitta den heliga reliken innan nazisterna gör det? Det får du se i denna underhållande filmklassiker!

Missa inte chansen att streama Indiana Jones och det sista korståget gratis online med svenskt talDreamfilm. Det är en perfekt film att se för fans av äventyr och action som utspelas i det glamorösa 1930-talet. Luta dig tillbaka och följ med på jakten efter den heliga Graal tillsammans med den modige arkeologen Indiana Jones spelad av ikonen Harrison Ford.

Filmen hade biopremiär 24 maj 1989 och blev en stor succé världen över. Den spelade in över 474 miljoner dollar på biograferna och hyllades för sina imponerande actionscener och specialeffekter. Än idag räknas Indiana Jones och det sista korståget som en av de absolut bästa filmerna i Indiana Jones-serien.

Indiana Jones och det sista korståget

Indiana Jones och det sista korståget från 1989 streama svenskt tal

Är du ett fan av Indiana Jones-filmerna? Då ska du inte missa att streama den tredje filmen i serien - Indiana Jones och det sista korståget - från 1989 med svenskt talDreamfilm. I den här filmen får vi återigen följa den modige arkeologen Indiana Jones, spelad av Harrison Ford, på ett farofyllt äventyr.

Handlingen utspelar sig på 1930-talet och kretsar kring jakten på den heliga Graal. Tillsammans med sin far, professor Henry Jones (spelad av Sean Connery), ger sig Indiana Jones ut på en livsfarlig expedition för att komma Nazis tillkorta och hitta den eftertraktade religiösa reliken. Med hjälp av ledtrådar i en gammal dagbok leds Indiana och hans far på en spännande resa full av action och överraskningar.

Precis som i de tidigare Indiana Jones-filmerna får vi uppleva hisnande biljakter, slagsmål och en hel del kluriga problem som Indiana Jones måste lösa för att lösa gåtan om Graalens gömställe. Det hela utspelar sig i ett fantastiskt 1930-talsmiljö med tidstypiska kläder, bilar och musik.

Indiana Jones och det sista korståget är en riktig filmklassiker som imponerar än idag med sina actionscener och specialeffekter.

Missa inte att återuppleva det spännande äventyret och den unika charm som karaktäriserar Indiana Jones-filmerna. Titta på Indiana Jones och det sista korståget från 1989 med svenskt tal gratis på Dreamfilm!

Hitta var du kan se Indiana Jones 3 svensk text gratis

Indiana Jones och det sista korståget är den tredje filmen i den klassiska äventyrsserien med Harrison Ford i huvudrollen. Den har blivit något av en filmklassiker sedan den kom 1989 och är mångas favorit i serien.

I den här filmen får vi se Harrison Ford i rollen som den modige arkeologen Indiana Jones som ger sig ut på jakt efter den heliga Graal tillsammans med sin far, spelad av Sean Connery. Tillsammans ger de sig ut på ett farligt uppdrag för att komma nazisterna på spåren och hitta den heliga reliken innan de gör det.

 • Hisnande actionscener
 • Spännande äventyr i jakten på den heliga Graal
 • Tidstypisk 1930-talsmiljö

Indiana Jones och det sista korståget från 1989 går att streama gratis med svensk text på Dreamfilm. Där kan du se den tredje filmen i serien om den legendariske äventyraren Indiana Jones helt kostnadsfritt online. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av action och spänning i klassisk Indiana Jones-anda!

Sista äventyret med Indiana Jones från 80-talet

1989 kom den tredje och sista filmen i den klassiska äventyrsserien om Indiana Jones - Indiana Jones och det sista korståget. Filmen utspelar sig på 1930-talet och följer arkeologen Indiana Jones, spelad av Harrison Ford, på ännu ett fartfyllt och farofyllt uppdrag.

Efter succén med Jakten på den försvunna skatten och Indiana Jones och de fördömdas tempel var det mångas förväntningar på en tredje film. Och Indiana Jones och det sista korståget lever verkligen upp till förväntningarna med hisnande action och kluriga gåtor kring den heliga Graalens gömställe.

I filmen får vi återigen se Harrison Ford i sin kända roll tillsammans med en rad skådespelare som Sean Connery, Alison Doody, Denholm Elliott och John Rhys-Davies. Med hjälp av ledtrådar i en gammal dagbok ger sig Indiana Jones och hans far ut på en intensiv jakt på den heliga Graal innan nazisterna hittar den.

Indiana Jones och det sista korståget är ett perfekt 80-talsäventyr att se för alla fans av actionfilmer. Det bjuds på fartfyllda biljakter, slagsmål, kluriga problem att lösa och massor av spänning. Missa inte att se den tredje och sista filmen med Harrison Ford i en av sina mest legendariska roller!

Indiana Jones och det sista korståget

Ännu ett actionäventyr med arkeologen Indiana Jones

1989 släpptes den tredje filmen i serien om den modige arkeologen Indiana Jones - Indiana Jones och det sista korståget. Filmen utspelar sig på 1930-talet och är ännu ett spännande actionäventyr med Harrison Ford i huvudrollen.

Handlingen kretsar kring jakten på den heliga Graal och Indiana Jones ger sig ut på ett farofyllt uppdrag för att hitta den heliga reliken innan nazisterna gör det. Med hjälp av sin far letar sig Indiana Jones fram med hjälp av ledtrådar i en gammal dagbok som tillhörde en av gralriddarna.

Precis som i de tidigare filmerna får vi följa med på en rad actionfyllda scener. Det bjuds på högtflygande äventyr med biljakter, explosioner och slagsmål när Indiana Jones tampas med sina fiender från Nazityskland. Men det finns också mer humor och relationer i den här filmen än tidigare.

Indiana Jones och det sista korståget är en underhållande mix av spänning, action och humor.

Det är helt klart en Indiana Jones-film i klassisk stil för alla fans av action och äventyr. Harrison Ford är lika karismastisk som vanligt i rollen som den tuffe och slagfärdige arkeologen som alltid klarar sig ur knipan. Titta på den och följ med på ännu ett fartfyllt äventyr!

Det sista korståget med Harrison Ford som äventyrare

1989 kom den tredje och avslutande filmen i originalserien om Indiana Jones - Indiana Jones och det sista korståget. Filmen utspelar sig i en 1930-talsmiljö och Harrison Ford axlar återigen rollen som den modige arkeologen Indiana Jones.

Handlingen kretsar denna gång kring jakten på den heliga Graal. Tillsammans med sin far ger sig Indiana Jones ut på ett livsfarligt uppdrag för att leta efter den heliga reliken innan nazisterna hittar den först. Resan leder dem över hela världen och det saknas inte spänning och action på vägen.

Precis som i de tidigare Indiana Jones-filmerna får vi se hisnande actionscener, snabba biljakter och en hel del slagsmål när Indiana Jones tampas med sina fiender. Men i den här filmen får relationen mellan Indiana Jones och hans far också stort utrymme, vilket tillför extra djup.

Detta blev den sista filmen med Harrison Ford som den kultförklarade äventyraren Indiana Jones på över tio år. Först 2008 kom uppföljaren Indiana Jones och Kristalldödskallens rike. Men Indiana Jones och det sista korståget är för många den bästa av de klassiska originalfilmerna.

Missa inte att se Harrison Ford i en av sina mest ikoniska roller när han ger sig ut på det sista korståget som Indiana Jones. Filmen finns att streama på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9571
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Indiana Jones och det sista korståget är ett måste för fans av Action.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.9 bevisar Indiana Jones och det sista korståget att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Indiana Jones och det sista korståget. Betyget 7.9 talar för sig själv
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Indiana Jones och det sista korståget med medelbetyget 7.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Indiana Jones och det sista korståget Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Indiana Jones och det sista korståget Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.9 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Apornas planet: Uppgörelsen

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Black Panther: Wakanda Forever