alt

Indiana Jones and the Dial of Destiny 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
2 785
Betyg
calendar2023
time2h 35m
Arkeologen Indiana Jones kämpar mot klockan och en gammal fiende för att hitta en forntida kraftfull artefakt som kan ändra historiens gång.

Skådespelare

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen

Actor Karen Allen

Karen Allen

Actor Harrison Ford

Harrison Ford

Actor Toby Jones

Toby Jones

Actor Thomas Kretschmann

Thomas Kretschmann

Actor Boyd Holbrook

Boyd Holbrook

Actor John Rhys-Davies

John Rhys-Davies

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Star Wars: The Force Awakens

Indiana Jones Ödets Ur DreamFilm Svenska

Den efterlängtade nya Indiana Jones filmen Indiana Jones och Ödets Ur har äntligen haft premiär på bio! Filmen släpptes den 28 juni 2023 och är den femte delen i den klassiska äventyrsserien med Harrison Ford i huvudrollen som den ikoniske arkeologen Indiana Jones.

I den här nya delen får vi följa Indiana Jones på ett nytt spännande äventyr där han jagar en försvunnen skatt och samtidigt måste stoppa nazisterna från att få tag i en mystisk urtavla med förödande krafter. Indiana Jones och Ödets Ur utspelar sig under 1960-talet mitt under kalla kriget och utlovar actionfyllda scener och klassisk Indiana Jones-underhållning.

Missa inte chansen att se den nya Indiana Jones filmen! Filmen går just nu att streama gratis och helt lagligt på Dreamfilm. Perfekt för en kväll framför TV:n eller surfplattan!

Var kan jag se Indiana Jones och Ödets Ur gratis online?

Den bästa platsen för att streama Indiana Jones och Ödets Ur gratis är på streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du se hela filmen med svenskt tal utan att behöva registrera dig eller betala något.

Det enda du behöver göra är att gå in på Dreamfilms hemsida, söka upp Indiana Jones och Ödets Ur och trycka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av äventyret!

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Strömma Nyaste Äventyr Filmen Gratis

Som Indiana Jones-fan har man längtat länge efter den här nya filmen, och nu finns äntligen chansen att strömma Indiana Jones 5 gratis online! Med tanke på hur populär Indiana Jones-serien är så kommer detta bli en av årets mest sedda filmer.

Indiana Jones och Ödets Ur bjuder på allt man kan önska sig - action, äventyr, spänning och lite humor. I filmen får vi se en åldrande Indiana Jones som dras in i jakten på en mystisk urtavla med förödande krafter som nazisterna är ute efter.

Missa inte chansen att vara en av de första som ser den nya Indiana Jones-filmen gratis! Med Dreamfilms streamingtjänst kan du titta på filmen så fort du vill efter premiären helt utan kostnad. Perfekt underhållning för hela familjen!

När har Indiana Jones och Ödets Ur premiär på Dreamfilm?

Den nya Indiana Jones-filmen hade världspremiär på bio i USA den 28 juni 2023. Bara några dagar senare, den 1 juli släpptes filmen på Dreamfilm för gratis streaming för svensk publik!

Nu finns alltså chansen att se Indiana Jones och Ödets Ur gratis online redan nu, bara några dagar efter biopremiären. Så passa på att vara snabb och titta medan filmen fortfarande finns tillgänglig på Dreamfilm.

Se Indiana Jones Hela Filmen Online Gratis

Äntligen har den efterlängtade nya Indiana Jones-filmen haft premiär! Indiana Jones och Ödets Ur är den femte filmen i serien om den klassiska äventyrsarkeologen, och utlovar minst lika mycket action och spänning som tidigare filmer.

I den här delen får vi följa en åldrande Indiana Jones, spelad av Harrison Ford, mitt under 1960-talets kalla krig. Han dras in i jakten på en uråldrig urtavla med förödande krafter som nazisterna försöker få tag i.

Missa inte chansen att se hela Indiana Jones 5-filmen gratis online! Tack vare streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu streama den nya filmen lagligt och gratis. Registrering eller nedladdning behövs inte.

Så slå dig ner i soffan och njut av ännu ett klassiskt Indiana Jones-äventyr med fartfylld action och spännande mysterier!

Titta På Indiana Jones Stream Sverige 28 Juni

Den 28 juni 2023 är datumet alla Indiana Jones-fans har markerat i kalendern. Då har nämligen den femte filmen i serien - Indiana Jones och Ödets Ur - äntligen premiär på bio!

En film man absolut inte får missa om man gillar action och äventyr

Men visste du att du faktiskt kan titta på Indiana Jones 5 redan nu helt gratis? Tack vare streamingplattformen Dreamfilm släpptes filmen för gratis streaming bara några dagar efter biopremiären.

Så missa inte chansen att vara bland de första som får se den nya filmen med den legendariske arkeologen Indiana Jones spelad av Harrison Ford. Streama Indiana Jones och Ödets Ur gratis redan idag!

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Swesub Indiana Jones 5 Strömma Online

Äntligen är den här - den femte filmen om den äventyrlige arkeologen Indiana Jones! Efter många års väntan får vi äntligen följa med på ett nytt actionfyllt äventyr i Indiana Jones och Ödets Ur.

Filmen utspelar sig på 1960-talet mitt under det kalla kriget, där Indiana Jones dras in i jakten på en mystisk urtavla som nazisterna är ute efter. Som vanligt blir det ingen dans på rosor för Indy, och vi får se honom tampas med både fiender och höga åldern i jakten på skatten.

Missa inte att swesub streama Indiana Jones 5 online! Tack vare Dreamfilm kan du se hela den nya äventyrsfilmen med svenskt tal helt gratis. Perfekt filmunderhållning för hela familjen!

Indiana Jones Och Ödets Ur DreamFilm Gratis

Äntligen har den femte delen i den älskade äventyrsserien om Indiana Jones haft biopremiär! I Indiana Jones och Ödets Ur får vi följa den nu pensionerade professorn och eventyraren Indiana Jones, spelad av Harrison Ford, på ett fartfyllt nytt äventyr mitt under det kalla kriget på 1960-talet.

När en gammal vän till Indy kidnappas dras han in i jakten på en mystisk urtavla med förödande krafter som nazisterna jagar. Som vanligt får vi se hisnande actionscener, smärtfyllda dammiga grottor och våghalsiga jakter när Indiana Jones kämpar för att rädda världen från ondskan.

Missa inte att streama Indiana Jones och Ödets Ur gratisDreamfilm! Där kan du se hela den nya filmen med bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Klicka bara på play och njut av ett nytt klassiskt Indiana Jones-äventyr.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2785
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.6 tyder på att Indiana Jones and the Dial of Destiny är ett måste för fans av Action.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på Indiana Jones and the Dial of Destiny, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Indiana Jones and the Dial of Destiny. Betyget 6.6 bekräftar bara detta
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 35m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.6 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Indiana Jones and the Dial of Destiny Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Indiana Jones and the Dial of Destiny Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.6 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Indiana Jones and the Dial of Destiny Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Spider-Man: No Way Home

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Transformers: Rise of the Beasts

Apornas planet: Uppgörelsen