close icon
page-title
Indiana Jones and the Dial of Destiny
Indiana Jones and the Dial of Destiny

Detaljer

 • Originaltitel: Indiana Jones and the Dial of Destiny
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Lucasfilm Ltd.

Indiana Jones and the Dial of Destiny Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.6
3010Betyg
date2023
date2h 35m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |8 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |2 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  stjärnaFält22

  |9 dage siden
  Betyget 6.6 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  Grater98

  |10 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |12 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |14 dage siden
  Najs som fan

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Indiana Jones Ödets Ur DreamFilm Svenska

Den efterlängtade nya Indiana Jones filmen Indiana Jones och Ödets Ur har äntligen haft premiär på bio! Filmen släpptes den 28 juni 2023 och är den femte delen i den klassiska äventyrsserien med Harrison Ford i huvudrollen som den ikoniske arkeologen Indiana Jones.

I den här nya delen får vi följa Indiana Jones på ett nytt spännande äventyr där han jagar en försvunnen skatt och samtidigt måste stoppa nazisterna från att få tag i en mystisk urtavla med förödande krafter. Indiana Jones och Ödets Ur utspelar sig under 1960-talet mitt under kalla kriget och utlovar actionfyllda scener och klassisk Indiana Jones-underhållning.

Missa inte chansen att se den nya Indiana Jones filmen! Filmen går just nu att streama gratis och helt lagligt på Dreamfilm. Perfekt för en kväll framför TV:n eller surfplattan!

Var kan jag se Indiana Jones och Ödets Ur gratis online?

Den bästa platsen för att streama Indiana Jones och Ödets Ur gratis är på streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du se hela filmen med svenskt tal utan att behöva registrera dig eller betala något.

Det enda du behöver göra är att gå in på Dreamfilms hemsida, söka upp Indiana Jones och Ödets Ur och trycka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av äventyret!

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Strömma Nyaste Äventyr Filmen Gratis

Som Indiana Jones-fan har man längtat länge efter den här nya filmen, och nu finns äntligen chansen att strömma Indiana Jones 5 gratis online! Med tanke på hur populär Indiana Jones-serien är så kommer detta bli en av årets mest sedda filmer.

Indiana Jones och Ödets Ur bjuder på allt man kan önska sig - action, äventyr, spänning och lite humor. I filmen får vi se en åldrande Indiana Jones som dras in i jakten på en mystisk urtavla med förödande krafter som nazisterna är ute efter.

Missa inte chansen att vara en av de första som ser den nya Indiana Jones-filmen gratis! Med Dreamfilms streamingtjänst kan du titta på filmen så fort du vill efter premiären helt utan kostnad. Perfekt underhållning för hela familjen!

När har Indiana Jones och Ödets Ur premiär på Dreamfilm?

Den nya Indiana Jones-filmen hade världspremiär på bio i USA den 28 juni 2023. Bara några dagar senare, den 1 juli släpptes filmen på Dreamfilm för gratis streaming för svensk publik!

Nu finns alltså chansen att se Indiana Jones och Ödets Ur gratis online redan nu, bara några dagar efter biopremiären. Så passa på att vara snabb och titta medan filmen fortfarande finns tillgänglig på Dreamfilm.

Se Indiana Jones Hela Filmen Online Gratis

Äntligen har den efterlängtade nya Indiana Jones-filmen haft premiär! Indiana Jones och Ödets Ur är den femte filmen i serien om den klassiska äventyrsarkeologen, och utlovar minst lika mycket action och spänning som tidigare filmer.

I den här delen får vi följa en åldrande Indiana Jones, spelad av Harrison Ford, mitt under 1960-talets kalla krig. Han dras in i jakten på en uråldrig urtavla med förödande krafter som nazisterna försöker få tag i.

Missa inte chansen att se hela Indiana Jones 5-filmen gratis online! Tack vare streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu streama den nya filmen lagligt och gratis. Registrering eller nedladdning behövs inte.

Så slå dig ner i soffan och njut av ännu ett klassiskt Indiana Jones-äventyr med fartfylld action och spännande mysterier!

Titta På Indiana Jones Stream Sverige 28 Juni

Den 28 juni 2023 är datumet alla Indiana Jones-fans har markerat i kalendern. Då har nämligen den femte filmen i serien - Indiana Jones och Ödets Ur - äntligen premiär på bio!

En film man absolut inte får missa om man gillar action och äventyr

Men visste du att du faktiskt kan titta på Indiana Jones 5 redan nu helt gratis? Tack vare streamingplattformen Dreamfilm släpptes filmen för gratis streaming bara några dagar efter biopremiären.

Så missa inte chansen att vara bland de första som får se den nya filmen med den legendariske arkeologen Indiana Jones spelad av Harrison Ford. Streama Indiana Jones och Ödets Ur gratis redan idag!

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Swesub Indiana Jones 5 Strömma Online

Äntligen är den här - den femte filmen om den äventyrlige arkeologen Indiana Jones! Efter många års väntan får vi äntligen följa med på ett nytt actionfyllt äventyr i Indiana Jones och Ödets Ur.

Filmen utspelar sig på 1960-talet mitt under det kalla kriget, där Indiana Jones dras in i jakten på en mystisk urtavla som nazisterna är ute efter. Som vanligt blir det ingen dans på rosor för Indy, och vi får se honom tampas med både fiender och höga åldern i jakten på skatten.

Missa inte att swesub streama Indiana Jones 5 online! Tack vare Dreamfilm kan du se hela den nya äventyrsfilmen med svenskt tal helt gratis. Perfekt filmunderhållning för hela familjen!

Indiana Jones Och Ödets Ur DreamFilm Gratis

Äntligen har den femte delen i den älskade äventyrsserien om Indiana Jones haft biopremiär! I Indiana Jones och Ödets Ur får vi följa den nu pensionerade professorn och eventyraren Indiana Jones, spelad av Harrison Ford, på ett fartfyllt nytt äventyr mitt under det kalla kriget på 1960-talet.

När en gammal vän till Indy kidnappas dras han in i jakten på en mystisk urtavla med förödande krafter som nazisterna jagar. Som vanligt får vi se hisnande actionscener, smärtfyllda dammiga grottor och våghalsiga jakter när Indiana Jones kämpar för att rädda världen från ondskan.

Missa inte att streama Indiana Jones och Ödets Ur gratisDreamfilm! Där kan du se hela den nya filmen med bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Klicka bara på play och njut av ett nytt klassiskt Indiana Jones-äventyr.

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3010

Dela