alt

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna 2009 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.7
7 865
Betyg
calendar2009
time1h 34m
Scrat fortsätter sin outtröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första baby-mammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid är stolt familjefar till ett gäng dinosaurieägg som han hittat och tagit med sig hem. Det visar sig dock inte vara det bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinosaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.

Skådespelare

Actor John Leguizamo

John Leguizamo

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor Joey King

Joey King

Actor Kristen Wiig

Kristen Wiig

Actor Bill Hader

Bill Hader

Actor Queen Latifah

Queen Latifah

Actor Ray Romano

Ray Romano

Actor Matt Adler

Matt Adler

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Ice Age 3 gratis online

Är du redo att återvända till den förhistoriska tidsåldern och följa med Mannie, Sid och Diego på ett nytt episkt äventyr i Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna? Den tredje filmen i den omtyckta Ice Age-serien hade biopremiär så långt tillbaka som 2009, men det betyder inte att du missat chansen att se den. Du kan streama Ice Age 3 gratis online på Dreamfilm!

I Ice Age 3 upptäcker våra hjältar en hemlig värld befolkad av dinosaurier som överlevt utrotningen. Mannie och Ellie väntar också sitt första barn, så äventyret blir extra spännande. Med skarpa repliker, fantastisk animation och en charmig historia är Ice Age 3 en riktigt underhållande film för hela familjen.

Om du älskar de första Ice Age-filmerna lär du garanterat gilla den här uppföljaren också. Så varför inte titta på Ice Age 3 DreamFilm gratis nu med en gång? Det är så enkelt att streama film gratis online!

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna

Titta på Ice Age 3 svenska gratis

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna släpptes 2009 och blev snabbt en stor succé världen över. Filmen tjänade nästan 900 miljoner dollar, vilket gör den till den mest inkomstbringande animationsfilmen det året. Än i dag är Ice Age en av de mest älskade animerade filmserierna.

I Sverige har filmerna alltid varit populära, så klart finns Ice Age 3 svenska gratis att streama! På Dreamfilm kan du titta på Ice Age 3 svenska med bra ljud och bildkvalitet. Perfekt för en mysig filmkväll!

I den tredje filmen får vi följa med djuren till en hemlig värld fylld av dinosaurier. Här väntar nya vänskaper, spännande äventyr och massor av skratt. Missa inte chansen att se den här underhållande familjefilmen gratis på svenska online!

Se Ice Age 3 DreamFilm gratis

Älskar du animerade filmer som hela familjen kan titta på? Då ska du inte missa Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna! Den här uppföljaren till de två första Ice Age-filmerna hade premiär 2009 och blev snabbt en stor favorit hos barn och vuxna.

Nu behöver du inte gå till videobutiken eller köpa den på iTunes för att se den. Du kan faktiskt se Ice Age 3 DreamFilm gratis online! Det är så enkelt att streama film gratis på Dreamfilm.

I den tredje filmen upptäcker våra hjältar Mannie, Sid och Diego en hemlig värld där dinosaurier som överlevt istiden lever. Här får de nya vänner, stöter på spännande faror och skrattar tills magen gör ont. Missa inte den här underhållande familjefilmen - streama den gratis redan idag!

Ice Age 3 swesub stream gratis

Älskar du animerade filmer men har lite svårt för dubbning? Det är inget problem om du vill streama Ice Age 3 gratis online - den finns nämligen med swesub på Dreamfilm!

Swesub innebär att filmen visas med svensk text men originalröster på engelska. Så du får uppleva Ice Age 3 precis som den är tänkt, med röstskådespelarna Ray Romano, John Leguizamo och Denis Leary.

Swesub passar perfekt för dig som föredrar engelska men ändå vill kunna läsa texten. Och eftersom du kan streama filmen gratis är det hur enkelt som helst att testa.

Så varför inte krypa upp i soffan och streama Ice Age 3 swesub gratis ikväll? Följ med Mannie, Sid och Diego på ännu ett spännande äventyr i den förhistoriska världen!

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna

Ice Age 3 från 2009 gratis på Dreamfilm

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna är den tredje filmen i den populära animerade serien Ice Age. Den hade biopremiär ända tillbaka 2009, men är fortfarande lika underhållande och sevärd idag.

I den här uppföljaren till de två första filmerna får vi återigen följa den charmiga mammuten Mannie, lena Sid och sabeltandade tigern Diego på nya äventyr. Den här gången upptäcker de en hemlig värld befolkad av dinosaurier!

Även om det gått över 10 år sedan biopremiären kan du faktiskt streama Ice Age 3 från 2009 gratis online på Dreamfilm. Så passa på att se den här familjefilmen nu, även om du missade den första gången.

Med roliga karaktärer, fartfylld handling och fantastisk animation håller Ice Age 3 fortfarande hög klass. Så varför inte streama den gratis ikväll och skratta tills du gråter?

Ice Age 3 med svenskt tal streama gratis

Letar du efter en rolig och spännande familjefilm att titta på tillsammans? Då rekommenderar vi den animerade komedin Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna. Den här uppföljaren till de två första Ice Age-filmerna släpptes 2009 och blev en stor succé.

På Dreamfilm kan du faktiskt streama Ice Age 3 med svenskt tal gratis online. Så du behöver inte köpa DVD:n eller hyra filmen - titta på den när du vill helt utan kostnad!

I den tredje Ice Age-filmen ger sig våra hjältar Mannie, Sid och Diego ut på ett nytt äventyr och upptäcker en hemlig värld fylld av dinosaurier. Med svenskt tal blir skratten och spänningen ännu roligare för hela familjen.

Så poppa popcornen och gör dig redo för en hysteriskt rolig filmkväll! Streama Ice Age 3 med svenskt tal gratis redan idag.

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 7865
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna är ett måste för fans av Animering.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.7 bevisar Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna med betyget 6.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

damVod1

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 34m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

matixd

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.7 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna Titel med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Coraline och spegelns hemlighet

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Storken Richard och den mystiska juvelen

Minioner: Berättelsen om Gru