close icon
page-title
Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna
Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna

Detaljer

 • Originaltitel: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Blue Sky Studios

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna Sverige Dreamfilm • Titta på Gratis • Stream

star6.7
7991Betyg
date2009
date1h 34m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |14 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |2 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Flixer

  |3 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |7 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Semister12

  |10 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |11 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Grater98

  |14 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Streama Ice Age 3 gratis online

Är du redo att återvända till den förhistoriska tidsåldern och följa med Mannie, Sid och Diego på ett nytt episkt äventyr i Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna? Den tredje filmen i den omtyckta Ice Age-serien hade biopremiär så långt tillbaka som 2009, men det betyder inte att du missat chansen att se den. Du kan streama Ice Age 3 gratis online på Dreamfilm!

I Ice Age 3 upptäcker våra hjältar en hemlig värld befolkad av dinosaurier som överlevt utrotningen. Mannie och Ellie väntar också sitt första barn, så äventyret blir extra spännande. Med skarpa repliker, fantastisk animation och en charmig historia är Ice Age 3 en riktigt underhållande film för hela familjen.

Om du älskar de första Ice Age-filmerna lär du garanterat gilla den här uppföljaren också. Så varför inte titta på Ice Age 3 DreamFilm gratis nu med en gång? Det är så enkelt att streama film gratis online!

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna

Titta på Ice Age 3 svenska gratis

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna släpptes 2009 och blev snabbt en stor succé världen över. Filmen tjänade nästan 900 miljoner dollar, vilket gör den till den mest inkomstbringande animationsfilmen det året. Än i dag är Ice Age en av de mest älskade animerade filmserierna.

I Sverige har filmerna alltid varit populära, så klart finns Ice Age 3 svenska gratis att streama! På Dreamfilm kan du titta på Ice Age 3 svenska med bra ljud och bildkvalitet. Perfekt för en mysig filmkväll!

I den tredje filmen får vi följa med djuren till en hemlig värld fylld av dinosaurier. Här väntar nya vänskaper, spännande äventyr och massor av skratt. Missa inte chansen att se den här underhållande familjefilmen gratis på svenska online!

Se Ice Age 3 DreamFilm gratis

Älskar du animerade filmer som hela familjen kan titta på? Då ska du inte missa Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna! Den här uppföljaren till de två första Ice Age-filmerna hade premiär 2009 och blev snabbt en stor favorit hos barn och vuxna.

Nu behöver du inte gå till videobutiken eller köpa den på iTunes för att se den. Du kan faktiskt se Ice Age 3 DreamFilm gratis online! Det är så enkelt att streama film gratis på Dreamfilm.

I den tredje filmen upptäcker våra hjältar Mannie, Sid och Diego en hemlig värld där dinosaurier som överlevt istiden lever. Här får de nya vänner, stöter på spännande faror och skrattar tills magen gör ont. Missa inte den här underhållande familjefilmen - streama den gratis redan idag!

Ice Age 3 swesub stream gratis

Älskar du animerade filmer men har lite svårt för dubbning? Det är inget problem om du vill streama Ice Age 3 gratis online - den finns nämligen med swesub på Dreamfilm!

Swesub innebär att filmen visas med svensk text men originalröster på engelska. Så du får uppleva Ice Age 3 precis som den är tänkt, med röstskådespelarna Ray Romano, John Leguizamo och Denis Leary.

Swesub passar perfekt för dig som föredrar engelska men ändå vill kunna läsa texten. Och eftersom du kan streama filmen gratis är det hur enkelt som helst att testa.

Så varför inte krypa upp i soffan och streama Ice Age 3 swesub gratis ikväll? Följ med Mannie, Sid och Diego på ännu ett spännande äventyr i den förhistoriska världen!

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna

Ice Age 3 från 2009 gratis på Dreamfilm

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna är den tredje filmen i den populära animerade serien Ice Age. Den hade biopremiär ända tillbaka 2009, men är fortfarande lika underhållande och sevärd idag.

I den här uppföljaren till de två första filmerna får vi återigen följa den charmiga mammuten Mannie, lena Sid och sabeltandade tigern Diego på nya äventyr. Den här gången upptäcker de en hemlig värld befolkad av dinosaurier!

Även om det gått över 10 år sedan biopremiären kan du faktiskt streama Ice Age 3 från 2009 gratis online på Dreamfilm. Så passa på att se den här familjefilmen nu, även om du missade den första gången.

Med roliga karaktärer, fartfylld handling och fantastisk animation håller Ice Age 3 fortfarande hög klass. Så varför inte streama den gratis ikväll och skratta tills du gråter?

Ice Age 3 med svenskt tal streama gratis

Letar du efter en rolig och spännande familjefilm att titta på tillsammans? Då rekommenderar vi den animerade komedin Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna. Den här uppföljaren till de två första Ice Age-filmerna släpptes 2009 och blev en stor succé.

På Dreamfilm kan du faktiskt streama Ice Age 3 med svenskt tal gratis online. Så du behöver inte köpa DVD:n eller hyra filmen - titta på den när du vill helt utan kostnad!

I den tredje Ice Age-filmen ger sig våra hjältar Mannie, Sid och Diego ut på ett nytt äventyr och upptäcker en hemlig värld fylld av dinosaurier. Med svenskt tal blir skratten och spänningen ännu roligare för hela familjen.

Så poppa popcornen och gör dig redo för en hysteriskt rolig filmkväll! Streama Ice Age 3 med svenskt tal gratis redan idag.

5 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 7991

Dela