close icon
page-title
Ice Age
Ice Age

Detaljer

 • Originaltitel: Ice Age
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Fox Animation

Ice Age 2002 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.4
12794Betyg
date2002
date1h 21m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |10 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  ganDi1243

  |5 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |8 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |10 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  Flixer

  |14 dage siden
  är den här sidan legit?

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Streama Ice Age Dreamfilm Online

Är du sugen på att se den animerade komedifilmen Ice Age Dreamfilm från 2002? Denna underhållande film utspelar sig under istiden och följer Mammuten Manfred, Sid trögdjuret och sabeltandade tigern Diego på ett äventyr för att återföra ett borttappat människobarn till sin familj.

Du kan enkelt streama Ice Age Dreamfilm online i hög kvalitet. Filmen släpptes den 10 mars 2002 och blev snabbt en stor succé världen över. Med roliga karaktärer, spännande äventyr och fina animationer är Ice Age en perfekt film att se för hela familjen.

Att titta på Ice Age Dreamfilm gratis är hur enkelt som helst! Bara sök upp filmen och välj att starta uppspelningen. Ingen download behövs. Streama loss och njut av denna underhållande animerade film var som helst i Sverige.

Se Ice Age Dreamfilm Gratis Svenska

Ice Age Dreamfilm finns tillgänglig med full svensk text. Det betyder att både vuxna och barn kan följa handlingen och njuta av skämten, utan att behöva läsa undertext. Den svenska röstskådespelaren Björn Gustafson gör rösten till mammuten Manfred.

Att kunna se Ice Age Dreamfilm gratis på svenska online är perfekt för en mysig filmkväll med familjen. Slå er ner i soffan, poppa popcorn och starta uppspelningen av denna roliga animerade film från istiden. Ett spännande äventyr för hela familjen!

Den svenska texten gör det extra roligt för barn att följa med i handlingen och lära känna karaktärerna. Rekommenderad från 3 år och uppåt.

Titta På Ice Age Dreamfilm Swesub

Om du föredrar att se filmer med originalröster och svensk text rekommenderar vi att titta på Ice Age Dreamfilm med swesub. Då får du uppleva skådespelarnas röster i original samtidigt som du enkelt kan läsa den svenska översättningen.

Ray Romano gör rösten till Manfred mammuten på engelska medan Denis Leary ger röst åt sabeltandade tigern Diego. Dessa skådespelare gör ett fantastiskt jobb med att ge liv åt karaktärerna i filmen.

Genom att titta på Ice Age Dreamfilm swesub får du det bästa av två världar. Originalrösterna är kvar samtidigt som du enkelt kan följa handlingen via text på svenska. Perfekt för alla filmentusiaster!

Ice Age

Ice Age Dreamfilm Hela Filmen Stream

Ice Age Dreamfilm är en animerad film som utspelar sig under istiden. Vår huvudkaraktär är mammuten Manfred som tillsammans med sina nya vänner Sid och Diego ger sig ut på ett äventyr för att rädda ett borttappat människobarn.

Hela denna underhållande film går att streama online i sin helhet. Du behöver alltså inte ladda ner filmen eller vänta på att den ska buffra. Streama loss och njut av äventyret direkt via vår streamingtjänst!

Oavsett om du vill se Ice Age själv eller tillsammans med familjen rekommenderar vi att streama hela filmen online. Det gör att du kan pausa och spola tillbaka om du missar något. Dessutom kan du se filmen i hög kvalitet på valfri enhet.

Ice Age Dreamfilm Streama Gratis 2002

Är du sugen på lite nostalgi? Då rekommenderar vi att du streamar Ice Age Dreamfilm gratis online. Filmen hade biopremiär år 2002 och blev snabbt en stor succé över hela världen.

Tack vare sin roliga handling, spännande äventyr och fina animationer står sig Ice Age fortfarande väldigt bra. Det är garanterat en film som hela familjen kommer att uppskatta, även i dag.

Streama Ice Age gratis online och följ med Manfred, Sid och Diego på deras färd genom istiden. En underhållande filmupplevelse för både stora och små!

Se Ice Age Dreamfilm Online Gratis

Ice Age är en riktigt underhållande och rolig familjefilm som vi varmt rekommenderar att ni streamar loss online!

Är du redo för lite skratt och spänning? Då ska du se Ice Age Dreamfilm online gratis! Denna animerade film utspelar sig under istiden och följer våra roliga huvudkaraktärer på ett oväntat räddningsuppdrag.

Mammuten Manfred är en ensamvarg som inte vill ha några vänner. Men när han träffar den klumpiga Sid och den läskiga sabeltandade tigern Diego dras han in i ett äventyr han sent kommer att glömma.

Tillsammans ger de sig ut på en resa för att rädda ett borttappat människobarn och återföra det till sin familj. Men vägen är inte utan faror. Titta på filmen och följ med på detta roliga istidsäventyr!

Missa inte chansen att se Ice Age Dreamfilm online helt gratis. En feelgood-film fylld med skratt och spänning för hela familjen. Streama och njut tillsammans idag!

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 12794

Dela