Ice Age 2002 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.4
12 569
Betyg
calendar2002
time1h 21m
Vid istidens början möts tre omaka varelser. Sid, en snabbpratande och korkad sengångare, Manfred, en vresig och ullig mammut och Diego, en lömsk sabeltandad tiger. De tre bildar motvilligt ett team för att återlämna en baby till sin pappa.

Skådespelare

Actor Denis Leary

Denis Leary

Actor Jack Black

Jack Black

Actor John Leguizamo

John Leguizamo

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Stephen Root

Stephen Root

Actor Jane Krakowski

Jane Krakowski

Actor Darin De Paul

Darin De Paul

Actor Ray Romano

Ray Romano

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Ice Age Dreamfilm Online

Är du sugen på att se den animerade komedifilmen Ice Age Dreamfilm från 2002? Denna underhållande film utspelar sig under istiden och följer Mammuten Manfred, Sid trögdjuret och sabeltandade tigern Diego på ett äventyr för att återföra ett borttappat människobarn till sin familj.

Du kan enkelt streama Ice Age Dreamfilm online i hög kvalitet. Filmen släpptes den 10 mars 2002 och blev snabbt en stor succé världen över. Med roliga karaktärer, spännande äventyr och fina animationer är Ice Age en perfekt film att se för hela familjen.

Att titta på Ice Age Dreamfilm gratis är hur enkelt som helst! Bara sök upp filmen och välj att starta uppspelningen. Ingen download behövs. Streama loss och njut av denna underhållande animerade film var som helst i Sverige.

Se Ice Age Dreamfilm Gratis Svenska

Ice Age Dreamfilm finns tillgänglig med full svensk text. Det betyder att både vuxna och barn kan följa handlingen och njuta av skämten, utan att behöva läsa undertext. Den svenska röstskådespelaren Björn Gustafson gör rösten till mammuten Manfred.

Att kunna se Ice Age Dreamfilm gratis på svenska online är perfekt för en mysig filmkväll med familjen. Slå er ner i soffan, poppa popcorn och starta uppspelningen av denna roliga animerade film från istiden. Ett spännande äventyr för hela familjen!

Den svenska texten gör det extra roligt för barn att följa med i handlingen och lära känna karaktärerna. Rekommenderad från 3 år och uppåt.

Titta På Ice Age Dreamfilm Swesub

Om du föredrar att se filmer med originalröster och svensk text rekommenderar vi att titta på Ice Age Dreamfilm med swesub. Då får du uppleva skådespelarnas röster i original samtidigt som du enkelt kan läsa den svenska översättningen.

Ray Romano gör rösten till Manfred mammuten på engelska medan Denis Leary ger röst åt sabeltandade tigern Diego. Dessa skådespelare gör ett fantastiskt jobb med att ge liv åt karaktärerna i filmen.

Genom att titta på Ice Age Dreamfilm swesub får du det bästa av två världar. Originalrösterna är kvar samtidigt som du enkelt kan följa handlingen via text på svenska. Perfekt för alla filmentusiaster!

Ice Age

Ice Age Dreamfilm Hela Filmen Stream

Ice Age Dreamfilm är en animerad film som utspelar sig under istiden. Vår huvudkaraktär är mammuten Manfred som tillsammans med sina nya vänner Sid och Diego ger sig ut på ett äventyr för att rädda ett borttappat människobarn.

Hela denna underhållande film går att streama online i sin helhet. Du behöver alltså inte ladda ner filmen eller vänta på att den ska buffra. Streama loss och njut av äventyret direkt via vår streamingtjänst!

Oavsett om du vill se Ice Age själv eller tillsammans med familjen rekommenderar vi att streama hela filmen online. Det gör att du kan pausa och spola tillbaka om du missar något. Dessutom kan du se filmen i hög kvalitet på valfri enhet.

Ice Age Dreamfilm Streama Gratis 2002

Är du sugen på lite nostalgi? Då rekommenderar vi att du streamar Ice Age Dreamfilm gratis online. Filmen hade biopremiär år 2002 och blev snabbt en stor succé över hela världen.

Tack vare sin roliga handling, spännande äventyr och fina animationer står sig Ice Age fortfarande väldigt bra. Det är garanterat en film som hela familjen kommer att uppskatta, även i dag.

Streama Ice Age gratis online och följ med Manfred, Sid och Diego på deras färd genom istiden. En underhållande filmupplevelse för både stora och små!

Se Ice Age Dreamfilm Online Gratis

Ice Age är en riktigt underhållande och rolig familjefilm som vi varmt rekommenderar att ni streamar loss online!

Är du redo för lite skratt och spänning? Då ska du se Ice Age Dreamfilm online gratis! Denna animerade film utspelar sig under istiden och följer våra roliga huvudkaraktärer på ett oväntat räddningsuppdrag.

Mammuten Manfred är en ensamvarg som inte vill ha några vänner. Men när han träffar den klumpiga Sid och den läskiga sabeltandade tigern Diego dras han in i ett äventyr han sent kommer att glömma.

Tillsammans ger de sig ut på en resa för att rädda ett borttappat människobarn och återföra det till sin familj. Men vägen är inte utan faror. Titta på filmen och följ med på detta roliga istidsäventyr!

Missa inte chansen att se Ice Age Dreamfilm online helt gratis. En feelgood-film fylld med skratt och spänning för hela familjen. Streama och njut tillsammans idag!

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 12569
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.4 bevisar Ice Age att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Ice Age med ett 7.4 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.4 antyder att Ice Age är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

damVod1

Ice Age med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.4 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

matixd

Ice Age Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Ice Age Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Ice Age Titel med ett betyg på 7.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!