alt

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine 2015 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating5.7
896
Betyg
calendar2015
time1h 31m
Efter att ha blivit brutalt överfallen, ändrar Jennifer Hills sitt namn till Angela, flyttar till New York, och ansluter sig till en stödgrupp i förhoppning om ett bättre liv. Men när hennes nya väns mördare går fri, kommer Jennifer göra vad hon kan för att hämnas.

Skådespelare

Actor Sarah Butler

Sarah Butler

Actor Jennifer Landon

Jennifer Landon

Actor Michelle Hurd

Michelle Hurd

Actor Gabriel Hogan

Gabriel Hogan

Actor Karen Strassman

Karen Strassman

Actor Jeff Branson

Jeff Branson

Actor Harley Jane Kozak

Harley Jane Kozak

Actor Doug McKeon

Doug McKeon

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine Sverige

För alla fans av den otäcka och blodiga hämndthrillern "I Spit on Your Grave" finns det nu ännu en film i serien som är värd din uppmärksamhet - "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine". Denna gång får vi följa Jennifer Hills, som nu har bytt namn till Angela och försöker bygga upp ett nytt liv i New York efter de fruktansvärda övergreppen hon utsattes för. Men när hennes nya vän mördas och förövaren går fri, då kommer Angelas hunger efter hämnd att väckas på nytt.

Om du gillar spännande och bloddrypande skräckfilmer där offret tar tillbaka makten, då är "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" ett måste för dig. Filmen är fullproppad med intensiva och visuellt starka scener som kommer att få dig att sitta på nålar från början till slut. Regissören, säger att han har lyckats skapa en ännu mörkare och råare uppföljare än de tidigare filmerna i serien.

En av de stora dragplåstrarna för "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" är att den troligtvis kommer att bli lika omtalad och kontroversiell som föregångarna. Filmen är nämligen full av brutala våldsscener och grafiskt våld som inte lämnar någon oberörd. Samtidigt lyckas den fånga tittarens sympati för huvudkaraktären Jennifer/Angela, som kämpar för att ta tillbaka kontrollen över sitt eget liv.

Om du vill se "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" kan du göra det på dreamfilmsw.se, en av de bästa sidorna för att streama film gratis online. Här hittar du inte bara den senaste uppföljaren i kulthorrorserian, utan även många andra spännande och omtalade filmer att välja mellan.

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine Streama online

Sedan filmen hade premiär 2015 har den blivit ett riktigt snackis bland skräckfilmsfantaster. Handlingen kretsar kring Jennifer Hills, som nu har bytt namn till Angela och försöker bygga upp ett nytt liv i New York efter den fruktansvärda våldtäkten hon utsattes för. Men när hennes nya vän blir mördad och förövaren går fri, då väcks Angelas hunger efter hämnd på nytt.

Regissören av "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" lovar att han har lyckats skruva upp intensiteten och våldet ännu en nivå jämfört med de tidigare filmerna i serien. Filmen innehåller scener som är både grafiska och otäcka, men som ändå lyckas väcka tittarens sympati för Jennifer/Angela.

För att kunna se "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" i lugn och ro hemma hos dig själv, är dreamfilmsw.se ett utmärkt val. Här kan du streama filmen gratis online och njuta av alla dess starka känslor och thrillande ögonblick i bekvämligheten av din egen soffa.

Passa på att upptäcka fler riktigt spännande skräckfilmer på dreamfilmsw.se, som till exempel den första "I Spit on Your Grave"-filmen och uppföljaren "I Spit on Your Grave II". Oavsett om du är ett stort fan av serien eller om du är ny för den, så kommer du att finna något som tilltalar dig.

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine Gratis streama

Är du sugen på en riktig skräckupplevelse i soffan? Då ska du definitivt kolla in "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine". Dennafilm är tredje delen i den omtalade I Spit on Your Grave-serien och bjuder återigen på intensiv handling, grafiskt våld och en spännande hämndberättelse.

I "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" får vi följa Jennifer Hills, som nu har bytt namn till Angela och försöker skapa sig ett nytt liv i New York. Men när hennes nya vän blir brutalt mördad och förövaren går fri, då väcks Angelas törst efter hämnd på nytt. Regissören lovar att den här filmen kommer att vara ännu mörkare och råare än de tidigare filmerna i serien.

En av anledningarna till att du inte vill missa "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" är att den med stor sannolikhet kommer att bli lika kontroversiell och omtalad som sina föregångare. Filmen innehåller nämligen en hel del grafiskt och brutalt våld som kommer att få dig att sitta på nålar. Men samtidigt kommer du också att känna stark sympati för den utsatta huvudkaraktären Angela.

Vill du se "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" gratis online? Då är dreamfilmsw.se ett perfekt alternativ. Här kan du streama filmen utan att behöva betala något, och njuta av all den spänning och action som den har att erbjuda. Passa också på att utforska alla andra skräckfilmer som finns att upptäcka på dreamfilmsw.se.

Titta på I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

Likt sina föregångare bjuder även "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" på en rejäl dos av grafiskt och brutalt våld. Filmen är definitivt inte för de med svaga magar. Men samtidigt lyckas den fånga tittarens sympati för huvudkaraktären Jennifer/Angela, som kämpar för att ta tillbaka kontrollen över sitt liv efter de fruktansvärda övergreppen hon utsattes för.

Handlingen kretsar kring hur Jennifer, som nu har bytt namn till Angela, försöker bygga upp ett nytt liv i New York. Men när hennes nya vän blir mördad och förövaren går fri, då väcks Angelas törst efter hämnd på nytt. Regissören har lovat ännu mer intensitet och råhet jämfört med de tidigare filmerna i serien.

Om du vill se "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" kan du göra det på dreamfilmsw.se, en av de bästa sidorna för att streama filmer gratis online. Här hittar du inte bara denna omtalade skräckfilm, utan även många andra spännande och aktuella titlar att välja mellan.

Passa på att upptäcka fler filmer i I Spit on Your Grave-serien, som den första filmen och uppföljaren "I Spit on Your Grave II". Oavsett om du är ny för serien eller redan ett fan, så kommer du garanterat att finna något som tilltalar dig på dreamfilmsw.se.

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine Film gratis

Gillar du filmer med en rejäl dos av spänning, brutalt våld och en stark huvudkaraktär som kämpar för att ta tillbaka kontrollen över sitt liv? Då är "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" definitivt en film för dig. Denna tredje del i den omtalade skräckfilmsserien är full av intensiva och visuellt starka scener som kommer att hålla dig klistrad framför skärmen.

I filmen får vi följa Jennifer Hills, som nu har bytt namn till Angela och försöker bygga upp ett nytt liv i New York. Men när hennes nya vän blir mördad och förövaren går fri, då väcks Angelas törst efter hämnd på nytt. Regissören lovar att han har lyckats skruva upp intensiteten och våldet till nya nivåer i denna uppföljare.

En av anledningarna till att "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" väcker så mycket uppmärksamhet är att den, precis som sina föregångare, innehåller mycket grafiskt och brutalt våld. Filmen är definitivt inte för de med svaga magar. Men samtidigt lyckas den väcka stark sympati för huvudkaraktären Angela, som kämpar för att ta tillbaka kontrollen över sitt liv.

Vill du se "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" gratis online? Då är dreamfilmsw.se ett utmärkt alternativ. Här kan du streama filmen utan att betala något, och samtidigt utforska alla andra spännande skräckfilmer som finns att upptäcka på sajten.

Var kan jag se I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine 2015

 • Vill du se "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" finns den att streama gratis på dreamfilmsw.se.
 • På dreamfilmsw.se hittar du inte bara denna uppföljare, utan även den första "I Spit on Your Grave"-filmen och dess uppföljare "I Spit on Your Grave II".

Oavsett om du är ett stort fan av serien eller om du är ny för den, så kommer du garanterat att finna något på dreamfilmsw.se som tilltalar dig. Sajten erbjuder ett brett utbud av spännande och kritikerrosade skräckfilmer som du kan streama helt gratis.

Så vad väntar du på? Besök dreamfilmsw.se idag och upptäck "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" tillsammans med alla andra riktigt otäcka och thrillande skräckfilmer som finns att uppleva. Du kommer garanterat att få en oförglömlig kväll!.

Upplev I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine på dreamfilmsw.se

Om du är på jakt efter en spännande och bloddrypande skräckfilm att streama gratis online, så är "I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine" ett utmärkt val. Denna tredje del i den omtalade I Spit on Your Grave-serien bjuder på intensiv handling, grafiskt våld och en fascinerande hämndberättelse som kommer att hålla dig klistrad framför skärmen från början till slut. Titta på filmen gratis på dreamfilmsw.se, där du också kan utforska andra kritikerrosade skräckklassiker i serien. Oavsett om du är ett fan sedan tidigare eller är ny för genren, så kommer du garanterat att finna något spännande att titta på!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 896
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 31m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukasso

En I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine med ett betyg på 5.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MovieFilmer

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

ThrillerTove

Varför kan inte fler filmer vara som I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine? 🤔
avatar

PärlanPelle

Inte vad jag förväntade mig från I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine, lite besviken
avatar

RoadtripRicky

Känslan efter att ha sett I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine är obeskrivlig