alt

I, Robot 2004 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.9
11 205
Betyg
calendar2004
time1h 55m
År 2035 lever robotar i harmoni med människan. De tvättar våra kläder, styr våra flygplan och passar våra barn. Robotarna styrs av tre lagar: en robot får inte skada en människa eller låta någon annan göra det, en robot måste lyda människans instruktioner såvida det inte står i strid med första lagen och en robot måste skydda sin egen existens såvida det inte kommer i konflikt med två första lagarna. När Alfred Lanning, robotarnas skapare dör kallas mordkommissionens kriminalare Del Spooner in för att utreda dödsfallet. Spooner avskyr robotar och misstänker att en sådan mördat vetenskapsmannen. Snart visar sig en större konspiration ligga bakom vad som först såg ut som ett självmord.

Skådespelare

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Bruce Greenwood

Bruce Greenwood

Actor Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Actor James Cromwell

James Cromwell

Actor Will Smith

Will Smith

Actor Bridget Moynahan

Bridget Moynahan

Actor Aaron Douglas

Aaron Douglas

Actor Darren Moore

Darren Moore

Officiell trailer

Se I, Robot DreamFilm från 2004

I, Robot är en spännande science fiction-film från 2004 med Will Smith i huvudrollen. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där människor lever sida vid sida med avancerade robotar. När en av uppfinnarna bakom robotarna hittas död bestämmer sig detektiven Del Spooner (Will Smith) för att utreda mordet, trots att allt pekar på att en robot måste ligga bakom.

I, Robot är baserad på science fiction-författaren Isaac Asimovs novellsamling med samma namn från 1950. Filmen regisserades av Alex Proyas som tidigare låg bakom filmer som The Crow och Dark City. Manuset skrevs av Jeff Vintar och Akiva Goldsman.

Filmen hade biopremiär i USA den 15 juli 2004 och blev snabbt en stor publikframgång. Den spelade in över $350 miljoner på bio världen över och rosades för sina imponerande specialeffekter och actionscener. I rollerna vid Will Smiths sida syns skådespelare som Bridget Moynahan, James Cromwell, Bruce Greenwood och Alan Tudyk.

Har du inte redan sett I, Robot rekommenderar vi verkligen att du streamar den gratis online. Det är en underhållande och tankeväckande film som fortfarande känns aktuell nästan 20 år efter att den kom ut.

I, Robot

Streama I, Robot gratis online

Om du gillar science fiction-filmer i stil med Matrix, Terminator och Blade Runner är I, Robot ett måste att se. Filmen utforskar intressanta frågor kring robotars plats i samhället och ifall de någonsin kan bli så avancerade att de utgör ett hot mot människan.

I, Robot är full av action och har ett riktigt högt tempo. Det finns flera minnesvärda actionscener, som när detektiven Spooner slåss mot en grupp robotar eller när en enorm robotarm förstör ett köpcentrum. Effekterna i de scenerna håller fortfarande väldigt hög nivå nästan 20 år senare.

Vill du streama I, Robot gratis online finns den tillgänglig på flera streamingtjänster, bland annat Dreamfilm. Filmen går att se med svensk text, så du behöver inte oroa dig för att missa något av handlingen. Streama I, Robot och njut av Will Smith i ett av hans mest ikoniska sci-fi-actionroller!

Titta på I, Robot med svenska undertexter

När I, Robot hade biopremiär 2004 blev den snabbt en stor publikfavorit. Filmen spelade in över $350 miljoner globalt och hyllades för sitt actionspäckade manus, sina visuella effekter och Will Smiths charmiga huvudroll. Än idag rankas den som en av de bästa robotfilmerna genom tiderna.

Förutom att filmen underhåller med explosionsfyllda actionscener och högt tempo så utforskar den också viktiga frågor om relationen mellan människor och maskiner. Kan robotar någonsin bli medvetna? Och är det farligt om de skulle kunna tänka och agera självständigt?

I, Robot går att streama gratis och med svensk text på Dreamfilm och flera andra streamingsajter. Det är den perfekta sci-fi-filmen att se en sen kväll, och med svenska undertexter behöver du inte oroa dig för att missa något av handlingen. Så poppa popcorn, luta dig tillbaka och njut av den här moderna sci-fi-klassikern!

Hela I, Robot filmen gratis på nätet

I, Robot är en av 2000-talets mest minnesvärda science fiction-filmer och absolut en höjdpunkt i Will Smiths karriär.

När I, Robot kom på bio 2004 blev den en stor publikframgång och rosades av både fans och kritiker. Filmen tjänade in över $350 miljoner globalt och nominerades till en Oscar för Bästa visuella effekter. Än i dag hyllas den som en modern sci-fi-klassiker.

I rollen som detektiven Del Spooner levererar Will Smith ett av sina mest ikoniska actionhjälteframträdanden. Han spelar mot roboten Sonny, framställd genom motion capture-teknik och CGI och framstående spelad av Alan Tudyk. Det unika samspelet mellan människa och maskin är något utöver det vanliga.

Vill du se hela I, Robot-filmen gratis online går det alldeles utmärkt. Den finns tillgänglig för streaming i sin helhet på sajter som Dreamfilm. Perfekt underhållning för en filmkväll hemma i soffan!

I, Robot

I, Robot actionfilm att streama online

 • Spännande dystopisk framtidsvärld
 • Will Smith i toppform
 • Minnesvärda actionscener
 • Tankeväckande teman

I, Robot från 2004 är en sci-fi actionthriller i absolut världsklass. Filmen utspelar sig år 2035 då människor lever sida vid sida med avancerade robotar, skapade för att tjäna dem.

När uppfinnaren bakom robotarna hittas död bestämmer sig detektiven Del Spooner (Will Smith) för att utreda fallet, övertygad om att en robot måste ligga bakom. Men allt eftersom utredningen fortlöper börjar Spooner inse att sanningen kanske är mer komplicerad än han trott.

Med sitt actionspäckade manus, avancerade specialeffekter och tankeväckande teman så är I, Robot en science fiction-film som verkligen levererar. Det finns många anledningar till att den fortfarande hyllas som en modern klassiker nästan tjugo år efter att den kom. Streama den online och avgör själv!

Se Will Smith i I, Robot DreamFilm

När sci-fi-actionfilmen I, Robot hade premiär 2004 blev den snabbt en stor favorit hos både fans och kritiker. Filmen rosades för sina explosionsfyllda actionsekvenser, imponerande CGI-effekter och inte minst Will Smiths charmiga och karismastiska huvudroll.

Handlingen utspelar sig i en nära framtid där människor lever sida vid sida med avancerade robotar, skapade för att tjäna dem. Men när en uppfinnare bakom robotarna hittas död bestämmer sig Spooner (Will Smith) för att utreda mordet, övertygad om att en robot måste ligga bakom.

Är du nyfiken på att se Will Smith i ett av hans mest hyllade sci-fi-actionframträdanden? I, Robot går att streama gratis och med svensk text på Dreamfilm. Perfekt filmunderhållning för en kväll hemma i soffan!

Sammanfattning

I, Robot är en science fiction-actionfilm från 2004 med Will Smith i huvudrollen. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där människor lever med avancerade robotar, men när en av uppfinnarna bakom robotarna hittas död bestämmer sig detektiven Del Spooner (Will Smith) för att utreda mordet.

Filmen är baserad på Isaac Asimovs klassiska science fiction-bok med samma namn. Den regisserades av Alex Proyas och blev en stor publikframgång när den kom ut. Med specialeffekter i världsklass och explosiva actionscener så är I, Robot en modern sci-fi-klassiker som fortfarande är lika underhållande att se nästan 20 år senare.

I, Robot går att streama gratis online med svensk text på sajter som Dreamfilm. Det är den perfekta sci-fi-filmen för en filmkväll hemma, med intressanta frågeställningar kring relationen mellan människor och AI. Missa inte chansen att se Will Smith i ett av hans främsta actionsci-fi-framträdanden!

Så poppa popcorn, luta dig tillbaka och njut av den här explosiva och tankeväckande robotthrillern från 2000-talets början. En film upplevelse utöver det vanliga!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 11205
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.9 för I, Robotbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 55m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.9 tyder på att I, Robot är ett måste för fans av genren.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

I, Robot Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.9 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

I, Robot med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

I, Robot Titel med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Transformers: Rise of the Beasts

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Aquaman and the Lost Kingdom