Hypnotic 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.4
887
Betyg
calendar2023
time1h 33m
Detektiven Danny Rourkes dotter, Minnie, försvinner, vilket resulterar i att hans äktenskap kraschar. När Rourke undersöker ett bankrån hittar han en ledtråd relaterad till hans dotters försvinnande. Ledtråden tar honom vidare till spåkvinnan Diana Cruz som tar dom hela vägen till Mexico och en slutgiltig konfrontation på liv och död.

Skådespelare

Actor Ben Affleck

Ben Affleck

Actor William Fichtner

William Fichtner

Actor Alice Braga

Alice Braga

Actor Jackie Earle Haley

Jackie Earle Haley

Actor Jeff Fahey

Jeff Fahey

Actor J. D. Pardo

J. D. Pardo

Actor Hala Finley

Hala Finley

Actor Derek Russo

Derek Russo

Officiell trailer

Siehe auch

Se Hypnotic Dreamfilm Gratis Online Swesub

Hypnotic är den nya spännande thrillern som har premiär den 11 maj 2023. Filmen är regisserad av Matt Angel och Jeffrey Nachmanoff och har redan fått positiva recensioner. Här kan du se den nya filmen Hypnotic gratis online med swesub!

Filmen utspelar sig i en storstad i USA där huvudpersonen blir offer för ett mystiskt brott efter att ha testat hypnosterapi. Efter hypnosbehandlingen börjar konstiga saker hända och personen inser att hypnosterapeuten kanske inte är den han utger sig för att vara. Det hela utvecklar sig till en intensiv thriller som utforskar gränserna för hypnos och manipulation.

I rollerna ser vi bland andra Melissa Barrera, Adrien Brody, Samara Weaving och Michelle Monaghan. Hypnotic är en riktig rysare med många oväntade vändningar som håller dig på helspänn hela vägen. Perfekt film att se för fans av mystiska thrillers.

Streama Hypnotic redan idag på Dreamfilm! Titta gratis med swesub för att få den bästa upplevelsen. Filmen är redo att streamas online i full längd.

Hypnotic

Titta På Hypnotic Dreamfilm Sverige 2023

Är du redo för årets läskigaste film? Den 11 maj har thrillern Hypnotic premiär och du kan redan nu titta på den gratis online på Dreamfilm med swesub.

Hypnotic utspelar sig i en amerikansk storstad där huvudpersonen besöker en hypnosterapeut för att få hjälp med sömnproblem. Men snart inser hon att allt inte står rätt till och att hon kanske är offer för en misstänkt manipulation. Ingen vet vem som går att lita på i den här intensiva thrillern fylld med vändningar.

I rollerna ser vi stjärnor som Melissa Barrera från Scream, Adrien Brody som vann Oscar för The Pianist och Michelle Monaghan från Mission Impossible. Med andra ord en riktig stjärnensemble!

Streama hela filmen Hypnotic gratis på Dreamfilm redan idag! Perfekt thrillerskådning inför helgen med garanterad spänning. Titta online och njut av den här högoktaniga filmen från början till slut.

Streama Hypnotic Dreamfilm Hela Filmen

Är du sugen på att streama en riktigt bra thriller? Då ska du inte missa chansen att se Hypnotic som har premiär på bio den 11 maj men redan nu går att streama helt gratis online på Dreamfilm!

Hypnotic handler om en kvinna som upptäcker att hennes hypnosterapeut kanske inte är den han utger sig för att vara. Efter att hon testar hypnos börjar mystiska saker hända och snart befinner hon sig i en livsfarlig kamp på liv och död. Vem går egentligen att lita på?

Med sina oväntade vändningar och skruvade intrig är Hypnotic en thriller utöver det vanliga som håller dig på helspänn från första stund.

I rollistan hittar vi stjärnor som Melissa Barrera, Adrien Brody, Michelle Monaghan och Samara Weaving. Det är med andra ord en imponerande ensemble som garanterar kvalité underhållning.

Titta på Hypnotic i sin helhet redan idag genom att streama online på Dreamfilm. Upplev den här fräcka och oväntade thrillern gratis och i full längd!

Hypnotic Dreamfilm Stream Svenska Gratis

Är du på jakt efter en spännande thriller att streama helg? Då ska du inte missa nyheten Hypnotic med Melissa Barrera som har premiär på bio 11 maj.

Filmen handlar om en kvinna som upptäcker att hennes nya hypnosterapeut kanske inte är den han utger sig för att vara. Efter att ha testat hypnos börjar konstiga saker hända och snart befinner hon sig i en intensiv kamp på liv och död. Men vem kan man egentligen lita på?

Hypnotic är en typisk högoktanig Hollywood-thriller med allehanda vändningar, explosionsartade actionscener och en riktigt snirklig intrig. Perfekt film att streama för alla thriller-fans!

Utöver Melissa Barrera ser vi även stjärnor som Adrien Brody, Michelle Monaghan och Samara Weaving. En imponerande rollista med andra ord.

Se thrillern Hypnotic gratis och på svenska redan nu genom att streama online på Dreamfilm. Upplev den här fräcka och oväntade filmen i sin helhet!

Hypnotic

Se Hypnotic Dreamfilm Swesub Online

Den 11 maj är det äntligen dags för thrillerpremiär på den hett efterlängtade filmen Hypnotic med Melissa Barrera i huvudrollen. Se den redan nu gratis online med swesub på Dreamfilm!

Hypnotic utforskar de mörka sidorna av hypnos i en typisk högoktanig Hollywoodthriller. Huvudpersonen besöker en hypnosterapeut för sömnproblem, men upptäcker snart att han kanske inte är den han utger sig för att vara. Efter att ha testat hypnos dras hon in i en livsfarlig kamp på liv och död.

Utöver Barrera ser vi även stjärnor som Adrien Brody, Michelle Monaghan och Samara Weaving. En riktigt stjärnspäckad rollista med andra ord!

Missa inte chansen att se den här fräcka thrillern gratis online. Streama Hypnotic på Dreamfilm och se den med swesub för bästa tittarupplevelse. Perfekt film att se över en spännande helg!

Hypnotic Dreamfilm Gratis Stream Sverige

Den 11 maj är det äntligen dags för den efterlängtade thrillerpremiären Hypnotic med bland andra Melissa Barrera och Michelle Monaghan. Se den redan idag gratis online på Dreamfilm!

Hypnotic utforskar thrillergenren med en historia om hypnos och manipulation. Huvudpersonen upptäcker att hennes nya hypnosterapeut inte är den han utger sig för att vara, och dras snabbt in i en intensiv kamp på liv och död efter att ha testat hypnos.

 • Spännande thriller om hypnos och manipulation
 • Stjärnspäckad rollista med Melissa Barrera och Michelle Monaghan
 • Högoktanig Hollywood-action med allehanda vändningar

Missa inte den här fräcka thrillern som utlovar garanterad spänning från första stund! Se Hypnotic gratis genom att streama online på Dreamfilm.

Upplev den nya storsatsningen från regissörerna bakom Leva livet helt gratis med svensk text. Perfekt film att se över helgen för alla thriller-fans!

10 liknande filmer:

 1. Slash/Back
 2. Todos los nombres de Dios
 3. Expend4bles
 4. The Equalizer 3
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Deep Fear
 7. The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
 8. Thanksgiving
 9. Dead for a Dollar
 10. The Beekeeper
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 887
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.4 tyder på att Hypnotic är ett måste för fans av Thriller.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.4 antyder att Hypnotic är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

Hypnotic är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.4 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Hypnotic med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Thriller , se till att kolla in title. Betyget 6.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

Hypnotic med ett betyg på 6.4 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 33m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

ganDi1243

Hypnotic med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!