Husdjurens hemliga liv 2 2019 • Titta på Gratis • Streama Online

rating7
2 849
Betyg
calendar2019
time1h 26m
Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän, Chloe, som har upptäckt glädjen med kattmynta.

Skådespelare

Actor Harrison Ford

Harrison Ford

Actor Kevin Hart

Kevin Hart

Actor Jenny Slate

Jenny Slate

Actor Hannibal Buress

Hannibal Buress

Actor Lake Bell

Lake Bell

Actor Jaime Camil

Jaime Camil

Actor Scott Menville

Scott Menville

Actor Ellie Kemper

Ellie Kemper

Officiell trailer

Titta Husdjurens hemliga liv 2 Dreamfilm Gratis

Älskade du den första Husdjurens hemliga liv-filmen? Då kommer du älska uppföljaren ännu mer! Husdjurens hemliga liv 2 hade premiär den 24 maj 2019 och du kan nu streama den gratis på Dreamfilm.

I den här filmen får vi följa våra favorithusdjur igen när de ger sig ut på nya äventyr i New York. Max och Duke träffar en tuff vigghund vid namn Rooster, medan Gidget försöker rädda Max älsklingsleksak från en elak papegoja.

Filmen är fylld med rolig humor för hela familjen. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll! Missa inte chansen att titta på Husdjurens hemliga liv 2 gratis online.

Streama den på Dreamfilm med svensk text redan idag. Det är 100% lagligt och helt gratis att titta på filmer på Dreamfilm.

Husdjurens hemliga liv 2

Streama Husdjurens hemliga liv 2 Svenska 24.05.2019

Är du redo för fler busiga äventyr med husdjuren Max, Duke, Gidget och alla deras vänner? Då ska du streama den efterlängtade uppföljaren Husdjurens hemliga liv 2 som hade biopremiär den 24 maj 2019.

Filmen är en fortsättning på succén Husdjurens hemliga liv från 2016 och den här gången ger sig gänget ut på nya spännande uppdrag samtidigt som nya karaktärer introduceras. Vi får bland annat träffa Rooster, en stilig och tuff vigghund från landet.

Med rolig humor, fartfylld handling och söta animeringar är Husdjurens hemliga liv 2 perfekt familjeunderhållning.

Missa inte chansen att streama Husdjurens hemliga liv 2 på svenska redan nu! Det är 100% gratis och lagligt. Bara skapa ett konto så kan du börja titta direkt.

Husdjurens hemliga liv 2 Swesub Online Gratis

Äntligen är den här - den efterlängtade uppföljaren Husdjurens hemliga liv 2 hade biopremiär i maj 2019 och nu kan du streama den gratis med swesub på nätet!

I denna fartfyllda animationsfilm för hela familjen får vi återigen följa husdjuren Max, Duke, Gidget och Snowball när de ger sig ut på nya busiga äventyr i New York.

Nya karaktärer introduceras också, som den tuffa landet vigghunden Rooster. Med rolig humor, söta animeringar och en spännande story är detta en film du inte vill missa!

Streama Husdjurens hemliga liv 2 på svenska redan idag. Det är 100% gratis, lagligt och väldigt enkelt. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt!

Se Husdjurens hemliga liv 2 Helfilm Sverige

Älskade du den första Husdjurens hemliga liv-filmen? Då ska du se uppföljaren Husdjurens hemliga liv 2 som nu finns att streama helfilm i Sverige.

 • Uppföljaren är minst lika rolig och underhållande som originalet
 • Följ med på nya äventyr med husdjuren Max, Duke, Gidget med flera
 • Perfekt familjeunderhållning med massor av humor och action

I denna animationsfilm ger sig våra husdjursvänner ut på busiga uppdrag i New York samtidigt som nya roliga karaktärer introduceras.

Missa inte chansen att se Husdjurens hemliga liv 2 gratis online! Det är 100% lagligt att streama på Dreamfilm.

Husdjurens hemliga liv 2

Husdjurens hemliga liv 2 Full HD Stream

Den populära animationsfilmen Husdjurens hemliga liv från 2016 får nu en efterlängtad uppföljare - Husdjurens hemliga liv 2. Filmen släpptes på bio i maj 2019 och nu kan du streama den i full HD-kvalitet.

Återigen får vi hänga med husdjuren Max, Duke, Gidget och deras vänner när de ger sig ut på nya spännande äventyr i New York. Nya roliga karaktärer introduceras också, som den tuffa vigghunden Rooster från landet.

Med fartfylld handling, massor av humor och söta animeringar är detta en riktigt underhållande film för hela familjen. Missa inte chansen att se den!

Streama Husdjurens hemliga liv 2 i full HD redan idag helt gratis på Dreamfilm.

Skapa bara ett konto så kan du börja njuta av filmen direkt. Det är 100% lagligt att streama på Dreamfilm.

Gratis Husdjurens hemliga liv 2 Online Svenska

Husdjurens hemliga liv från 2016 blev en stor biosuccé världen över och nu är äntligen uppföljaren här! Husdjurens hemliga liv 2 hade biopremiär i maj 2019 och nu kan du se den gratis online med svensk text.

I denna underhållande animationsfilm för hela familjen är våra favorites husdjur Max, Duke, Gidget och deras vänner tillbaka för nya äventyr. Vi får även träffa nya roliga karaktärer, som den tuffa vigghunden Rooster.

Filmen bjuder på massor av humor, spänning och söta animeringar. Perfekt film att se med hela familjen en mysig filmkväll!

Gå inte miste om chansen att streama Husdjurens hemliga liv 2 gratis på svenska. Det är 100% lagligt och kostnadsfritt att titta på filmer på Dreamfilm.

Sammanfattning

I den här artikeln kan du läsa om hur du kan streama den populära animationsfilmen Husdjurens hemliga liv 2 gratis online. Filmen är en efterlängtad uppföljare till succén Husdjurens hemliga liv från 2016 och hade biopremiär den 24 maj 2019.

Nu kan du alltså se den på Dreamfilm, helt lagligt och gratis. Där kan du titta på Husdjurens hemliga liv 2 med svensk text (swesub) i full HD-kvalitet. Perfekt för en mysig filmkväll med familjen!

I filmen får vi återigen följa våra favorithusdjur Max, Duke, Gidget och deras vänner när de ger sig ut på nya busiga äventyr i New York. Nya roliga karaktärer introduceras också, som den tuffa vigghunden Rooster från landet.

Med massor av humor, spänning och söta animeringar är Husdjurens hemliga liv 2 perfekt underhållning för både barn och vuxna. Så missa inte chansen att streama den gratis på Dreamfilm redan idag!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2849
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7 bevisar Husdjurens hemliga liv 2 att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Husdjurens hemliga liv 2 med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 26m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 26m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 26m
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Husdjurens hemliga liv 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Husdjurens hemliga liv 2 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Husdjurens hemliga liv 2 med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!