close icon
page-title
Huesera
Huesera

Detaljer

 • Originaltitel: Huesera
 • Originalspråk: Spanska
 • Produktionsland: Mexiko, Peru
 • Regissör: Disruptiva Films

Huesera 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.8
296Betyg
date2023
date1h 37m

Kommenter

 • avatar

  Flixer

  |3 timer siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |7 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  stjärnaFält22

  |8 dage siden
  Betyget 5.8 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |10 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  Xany Xaru

  |10 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Grater98

  |12 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Huesera Gratis DreamFilm 10.02.2023

Den 10 februari 2023 har den efterlängtade skräckfilmen Huesera äntligen premiär på bio. Filmen regisseras av Michelle Garza Cervera och har Valeria Rojo i huvudrollen som Valeria. Handlingen utspelar sig i Mexiko och följer Valeria som arbetar som tandläkare och väntar sitt första barn. Men under graviditeten börjar hon uppleva mystiska och skrämmande händelser.

Huesera är en psykologisk skräckfilm som utforskar moderskap, rädsla och övernaturliga krafter. Filmen har hyllats för sitt visuella berättande och skådespeleriet. Michelle Garza Cervera har med Huesera visat att hon är en regissör att räkna med inom skräckgenren.

Nu kan du se denna omtalade skräckfilm helt gratis på Dreamfilm. Perfekt för alla fans av skräck och mysterium. Klicka bara på play så kan du uppleva Valeria Rojos fantastiska insats och det suggestiva skräckdramat. En filmupplevelse utöver det vanliga!

Huesera

Titta På Den Nya Skräckfilmen Huesera Online DreamFilm

Letar du efter en riktigt bra skräckfilm att se? Då ska du inte missa den nya filmen Huesera som har premiär på Dreamfilm den 10 februari. Huesera är en psykologisk skräckfilm från Mexiko i regi av Michelle Garza Cervera.

I huvudrollen ser vi den framstående skådespelerskan Valeria Rojo som gestaltar tandläkaren Valeria. Under hennes graviditet börjar mystiska och skrämmande saker hända. Snart inser Valeria att hon är utvald av mörka krafter.

Huesera har hyllats för sitt suggestiva berättande och det starka skådespelet. Filmen balanserar fint mellan drama och skräck. Som tittare dras man in i Valerias värld och hennes inre kamp. Ett psykologiskt drama med fantasy-inslag från den mexikanska folkloren.

Missa inte att se denna lovande skräckfilm från Mexiko. Nu kan du streama Huesera gratis och lagligt på Dreamfilm. Perfekt för en spännande kväll hemma i soffan!

Upplev Spänningen I Huesera Nu På DreamFilm

Är du redo för en ordentlig dos filmupplevelse? Den 10 februari har skräckfilmen Huesera premiär på Dreamfilm. Huesera är regisserad av Michelle Garza Cervera och utspelar sig i ett nutida Mexiko.

I centrum står Valeria Rojo som tandläkaren Valeria. Hon väntar sitt första barn men plågas av mystiska marerätter och händelser. Snart står det klart att mörka krafter har utsett henne. Men vad vill de henne? Och kan hon skydda sitt ofödda barn?

Filmen har hyllats för sitt suggestiva berättande och det starka skådespelet. Huesera balanserar drama med skräck på ett fint sätt. Som publik dras man med i Valerias inre värld och hennes kamp.

Huesera är en intensiv filmupplevelse som kommer att sätta spår. Den visuella stilen och det starka dramat gör detta till en skräckfilm utöver det vanliga.

Upplev spänningen och dramat i Huesera på Dreamfilm. Perfekt film att se på kvällen när du vill ha en riktig dos filmupplevelse. Tryck play och låt dig svepas med i denna suggestiva och välspelade skräckfilm från Mexiko.

Se Valeri Rozov's Nya Film Huesera Online

Den ryskfödde regissören Valeri Rozov har tidigare gjort sig känd för sina starka dramafilmer. Men med Huesera vågar han sig för första gången på skräckgenren. Resultatet har blivit en suggestiv och annorlunda skräckupplevelse.

Handlingen utspelar sig i Mexiko och följer tandläkaren Valeria som väntar sitt första barn. Men graviditeten följs av mystiska händelser och mardrömmar. Snart står det klart att Valeria är utsedd av mörka krafter i den mexikanska folktron.

I huvudrollen ser vi den karismatiska skådespelerskan Valeria Rojo. Hon gestaltar Valerias inre kamp på ett ömsint och starkt sätt. Som publik är det lätt att leva sig in i hennes situation.

Nu kan du streama Rozovs senaste mästerverk Huesera gratis på Dreamfilm. En annorlunda skräckfilm som visar att Rozov behärskar fler genrer än drama. Missa inte att se denna spännande och välspelade film!

Huesera

Streama Huesera Med Svenska Undertexter På DreamFilm

Den 10 februari är det äntligen dags för premiär av den omtalade skräckfilmen Huesera på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i Mexiko och följer Valeria som väntar sitt första barn. Men graviditeten följs av mystiska händelser och marerätter.

Huesera är regisserad av Michelle Garza Cervera och har Valeria Rojo i huvudrollen. Filmen balanserar drama och skräck på ett fint sätt. Som publik är det lätt att leva sig in i Valeria och hennes situation.

 • Starkt skådespeleri av Valeria Rojo.
 • Suggestivt berättande som skapar spänning.
 • Unik blandning av drama och skräck.

Nu kan du streama denna lovande skräckfilm från Mexiko gratis på Dreamfilm. Filmen finns med svenska undertexter så du kan följa handlingen även om du inte behärskar spanska.

Missa inte att se Huesera på premiärdagen den 10 februari. En spännande och annorlunda skräckupplevelse med Valeria Rojo i topiform. Tryck på play och njut!

Se Den Omskakande Filmen Huesera Gratis På DreamFilm

Den 10 februari är det dags för premiär av skräckfilmen Huesera på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i Mexiko och följer Valeria, spelad av Valeria Rojo, som väntar sitt första barn.

Men graviditeten följs av mystiska och skrämmande händelser. Snart står det klart att Valeria är utvald av mörka krafter i den mexikanska folktron. Men vad vill de henne? Och kan hon skydda sitt ofödda barn?

Huesera är regisserad av Michelle Garza Cervera som med denna film visar att hon behärskar skräckgenren. Filmen har hyllats för sitt suggestiva berättande och det starka skådespelet av Valeria Rojo.

Huesera är en omskakande upplevelse som etsar sig fast. Ett drama med stark tonvikt på det visuella berättandet. Valeria Rojo är magnifik i huvudrollen.

Upplev denna annorlunda skräckfilm från Mexiko gratis på Dreamfilm. Huesera är en intensiv filmupplevelse med fantasy-inslag från den mexikanska folktron. Perfekt film att se för skräckfantaster!

7 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 296

Dela