close icon
page-title
Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller
Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Detaljer

 • Originaltitel: Hotel Transylvania: Transformania
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Sony Pictures Animation

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller 2021 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.2
3630Betyg
date2021
date1h 32m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |12 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |5 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |9 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |10 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |11 dage siden
  är den här sidan legit?

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller DreamFilm

Är du redo att se den senaste delen i den populära Hotell Transylvanien-serien? Den fjärde filmen, med den svenska titeln Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller, hade biopremiär så sent som i februari 2022. Nu kan du streama hela filmen gratis och på svenska här på DreamFilm!

I den här delen har greven Dracula och monsterjägaren Van Helsing råkat ut för en olycka som gör att de byter kroppar med varandra! Det blir förstås en hel del förvirring och komplikationer när ärkefienderna plötsligt måste leva i varandras kroppar. Som vanligt blir det garanterat en hel del skratt när Dracula försöker hantera Van Helsings liv, och tvärtom.

Precis som i de tidigare filmerna får vi följa monsterfamiljen på hotellet, med Dracula, hans dotter Mavis, svärsonen Johnny och barnbarnet Dennis. Även favoritkaraktärer som varulven Wayne, mumien Murray, osynliga mannen Griffin och frankensteins monster Frankenstein är med. Det blir garanterat spännande att se hur de reagerar när Dracula och Van Helsing byter plats!

Animationen och humorns är precis lika underhållande som vi vant oss vid i de tidigare filmerna. Perfekt underhållning för hela familjen! Streama Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller gratis här på DreamFilm – i hög kvalitet och med svenskt tal.

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Se den online gratis nu

Hotell Transylvanien-filmerna har blivit enormt populära sedan den första filmen kom 2012. Många barn älskar karaktärerna och den roliga historien och animationen. Nu behöver du inte längre gå till biografen för att se den senaste filmen i serien.

Här på DreamFilm kan du streama Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller helt gratis! Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Du kan se filmen på valfri enhet – mobil, surfplatta, dator eller TV. Vi erbjuder filmen i hög kvalitet med svenskt tal.

Det är supernyttigt att kunna streama nya filmer gratis online. Då slipper du köpa biljetter eller hyra filmen digitalt. Du behöver inte ens registrera ett konto för att titta. Klicka bara på play och njut av skrattfesten!

Så passa på att streama den senaste Hotell Transylvanien-filmen gratis nu medan du kan! Dela gärna länken med vänner och familj så att ni kan se den tillsammans. Det är den perfekta familjeunderhållningen en långhelg eller kväll hemma.

Streama fullständig film på svenska

På DreamFilm kan du streama Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller i sin helhet och på svenska. Filmen är hela 97 minuter lång, så det finns gott om tid för monsterkaraktärerna att ställa till med bus och skapa kaos när de byter platser!

Det är extra roligt att se kända filmer dubbade till svenska. Humorn blir ofta ännu roligare på vårt eget modersmål. Barnen kommer garanterat skratta ännu mer åt Draculas och Van Helsings öden i varandras kroppar när de får höra det på svenska.

Streamingen är stabil i hög kvalitet utan buffering. Du kan pausa och spola tillbaka om du missar något roligt. Eller spola förbi reklamen. Det går också att se filmen via Chromecast eller liknande på din TV.

Så varför vänta? Bjud barnen på den här underhållande familjefilmen redan ikväll. Streama Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller i sin helhet och på svenska helt gratis här på DreamFilm.

Titta på animeringen från 2022

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller är den senaste delen i filmserien. Den hade biopremiär så sent som den 25 februari 2022. Så animationen och bilderna är härligt fräscha och moderna.

Precis som i de tidigare filmerna är det Sony Pictures Animation som ligger bakom den färgsprakande animeringen. Deras animatörer är verkligen duktiga på att fånga karaktärernas personligheter och skapa en levande värld som känns som ett riktigt monsterhotell.

Barnen kommer garanterat att älska de färgglada bilderna och den smooootha animationen. Och som vuxen imponeras man över hur långt animeringstekniken har kommit sedan man själv var liten och tittade på tecknade filmer.

Så passa på att njuta av den allra senaste animeringen från Sony genom att streama Hotell Transylvanien 4 här på DreamFilm. Det är den perfekta familjeunderhållningen en fredags- eller lördagskväll!

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Upplev bildskiftet med svepol text

Den svenska textningen tillför extra mycket till tittarupplevelsen av Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller. Röstskådespelarna gör ett kanonjobb med att ge karaktärerna personlighet och liv med sina röster.

Det är extra roligt att höra alla välkända monster få svenska röster. Som Draculas klassiska brytning när han pratar. Eller mumien Murrays mullrande stämma. Dialogen och skämten blir så mycket roligare på vårt eget modersmål!

Texten är synkroniserad perfekt med munrörelserna. Så du kommer garanterat att glömma bort att du tittar på en animerad film och inte en med riktiga skådespelare. Njut av att vara fullt närvarande i monstervärlden!

Upplev magin med svensk text i den här underhållande familjefilmen. Skratta åt Draculas och Van Helsings öden tillsammans med barnen. Streama Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller med svepol på DreamFilm redan ikväll!

Streama här och se hela filmen

På DreamFilm kan du streama Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller helt gratis och utan krångel. Det enda du behöver göra är att trycka på play!

Vi erbjuder filmen i hög kvalitet utan irriterande reklamavbrott. Du kan se hela den 97 minuter långa filmen i ett svep. Eller pausa och återuppta visningen när det passar dig.

Det går utmärkt att se filmen på mobilen, surfplattan eller datorn. Du kan också enkelt koppla över bilden till din TV med Chromecast eller HDMI-kabel. Perfekt för en mysig filmkväll!

Passa på att streama den senaste delen i den populära Hotell Transylvanien-serien helt gratis här på DreamFilm. Skratta dig igenom Draculas och Van Helsings kroppsbyten tillsammans med hela familjen redan ikväll. Det är bara att klicka på play och njuta!

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3630

Dela