close icon
page-title
Hokus Pokus 2
Hokus Pokus 2

Detaljer

 • Originaltitel: Hocus Pocus 2
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Hokus Pokus 2 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7.3
1566Betyg
date2022
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 timer siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Semister12

  |3 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  matixd

  |4 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  Xany Xaru

  |4 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |4 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  MilanTa

  |6 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  ganDi1243

  |14 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se filmen Hocus Pocus 2 Dreamfilm

Är du redo att se Hocus Pocus 2? Den här efterlängtade uppföljaren till den klassiska Halloween-filmen från 1993 har äntligen landat på Dreamfilm. I den här artikeln guidar vi dig till hur du kan streama Hocus Pocus 2 gratis online.

Hocus Pocus 2 utspelar sig 29 år efter händelserna i originalfilmen och följer tre unga tjejer som oavsiktligt väcker de häxrika systrarna Sanderson till liv igen. Nu måste tjejerna hitta ett sätt att stoppa häxorna innan de orsakar förödelse över hela Salem.

Filmen hade premiär den 30 september 2022 och har fått blandade recensioner. Men för fans av originalet är den definitivt värd att se. Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy återvänder alla i sina ikoniska roller som systrarna Sanderson.

Hokus Pokus 2

Streama Hocus Pocus 2 online gratis

Det finns flera sätt du kan streama den här underhållande familjefilmen helt gratis. Den enklaste metoden är att använda Dreamfilms strömningstjänst som låter dig se tusentals filmer utan att betala.

För att streama Hocus Pocus 2, behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du börja titta direkt i din webbläsare på datorn eller via Dreamfilms appar på mobila enheter. Filmen finns tillgänglig med svensk text.

Dreamfilms strömningstjänst är helt laglig och låter dig streama nyare filmer i hög kvalitet utan abonnemangskostnader.

Ett annat alternativ är att använda en gratis VPN-tjänst för att låtsas att du befinner dig i ett annat land, som USA, där Hocus Pocus 2 redan finns tillgänglig på strömningstjänster som HBO Max.

Titta på Hocus Pocus 2 svenska 2022

Hocus Pocus 2 släpptes exklusivt på Disney+ i USA och andra länder den 30 september 2022. Men filmen kommer inte att släppas officiellt via Disney+ i Sverige förrän 2023.

Tack vare Dreamfilm kan du dock redan nu titta på Hocus Pocus 2 med svensk text gratis online. Det finns inget behov av att vänta eller betala för ett dyrt streamingabonnemang.

Hocus Pocus 2 är helt gratis att streama i hög kvalitet med svensk text på Dreamfilm. Registrera dig bara för ett kostnadsfritt konto så kan du börja njuta av den här underhållande familjefilmen redan idag.

 • Ingen registrering krävs
 • Streama direkt i webbläsaren
 • Finns på Android & iPhone appar

Oavsett om du är ett fan av originalfilmen eller bara letar efter något kul att titta på inför Halloween, så är Hocus Pocus 2 på Dreamfilm ett måste. Sätt på filmen och njut av Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimys magiska återförening!

Hocus Pocus 2 swesub streama film gratis

Vill du streama den nya uppföljaren Hocus Pocus 2 gratis med svensk text? Den goda nyheten är att det är supersmidigt tack vare Dreamfilms strömningstjänst.

Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto så kan du börja streama Hocus Pocus 2 med svensk text direkt i webbläsaren på datorn eller via appen på mobilen och surfplattan.

Ingen download behövs och du kan streama filmen gratis online så länge du har en internetanslutning. Det finns ingen begränsning på hur många gånger du kan se filmen.

Njut av Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimys återförening i den här underhållande familjefilmen perfekt för Halloween!

Kom ihåg att Hocus Pocus 2 är en uppföljare som utspelar sig 29 år efter originalet från 1993. För maximal njutning rekommenderar vi därför att du streamar den första filmen först som en förberedelse.

Oavsett vilket är Hocus Pocus 2 på Dreamfilm ett måste för alla fans av systrarna Sanderson. Sätt på filmen och njut av deras magiska och skräckinjagande återkomst till Salem!

Hokus Pokus 2

Hocus Pocus 2 gratis på Dreamfilm

Den bästa platsen att streama Hocus Pocus 2 helt gratis är utan tvekan på Dreamfilm. Här kan du titta på den efterlängtade uppföljaren online i hög kvalitet utan att det kostar något.

Jämfört med USA där filmen bara finns exklusivt på Disney+ så erbjuder Dreamfilm en gratis strömningstjänst som låter alla fans njuta av Hocus Pocus 2 redan nu. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Sedan kan du börja titta på filmen gratis med svensk text direkt i webbläsaren på datorn eller streama via appen på mobilen och surfplattan. Dreamfilm fungerar på alla enheter.

Passa på att streama Hocus Pocus 2 gratis online i hög kvalitet med svensk text nu på Dreamfilm. Bjud familjen på en magisk och skräckinjagande Halloween-upplevelse med Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy!

Se Hocus Pocus 2 online gratis 2022

Hocus Pocus 2 har äntligen landat på Dreamfilms strömningstjänst! Det bästa av allt är att du kan se den helt gratis online med svensk text redan nu istället för att vänta på officiell release i Sverige 2023.

Allt du behöver för att streama den här underhållande familjefilmen är ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm. Sedan kan du se Hocus Pocus 2 online direkt i webbläsaren eller via appen.

Filmen är en efterlängtad uppföljare till Halloween-klassikern från 1993 med Bette Midler, Sarah Jessica Parker och Kathy Najimy tillbaka i sina legendariska roller. Om du gillade originalet kommer du garanterat gilla den här.

Missa inte chansen att vara bland de första som får se Hocus Pocus 2 online gratis med svensk text redan innan den ens har officiell release i Sverige!

Skapa bara ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama den här underhållande familjefilmen perfekt för Halloween. Det kostar ingenting och du kan se den så många gånger du vill!

9 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1566

Dela