close icon
page-title
Hidden Strike
Hidden Strike

Detaljer

 • Originaltitel: Hidden Strike
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kina, USA
 • Regissör: Talent International Media

Hidden Strike 2023 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star7
899Betyg
date2023
date1h 43m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |7 timer siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  Semister12

  |5 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Flixer

  |10 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Xany Xaru

  |11 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Grater98

  |11 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |14 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  stjärnaFält22

  |14 dage siden
  Betyget 7 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dölj inte anslaget Dreamfilm

Är du redo för action och spänning? Då ska du inte missa den nya filmen Hidden Strike som hade premiär den 6 juli 2023. Denna adrenalinfyllda film utlovar att hålla dig på helspänn från första scenen till den sista.

I Hidden Strike får vi följa en grupp elitsoldater på ett farligt uppdrag att stoppa en stor terrorattack. Men allt går inte som planerat och snart hamnar de mitt i en livsfarlig katt-och-råtta-lek med fienden. Med fartfyllda biljakter, explosionsartade actionscener och oväntade vändningar så är den här filmen ett måste för alla actionfans.

Vill du se Hidden Strike redan idag? På Dreamfilm kan du streama filmen gratis online med svensk text. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling. Med bara några klick kan du börja titta på Hidden Strike gratis i Sverige.

Hidden Strike

Titta på Hidden Strike gratis sverige 2023

Om du gillar spännande actionfilmer som får pulsen att stiga så är Hidden Strike något för dig. I den här filmen får vi följa en grupp elitsoldater på ett livsfarligt uppdrag för att förhindra en stor terrorattack.

Filmen utspelar sig mellan öknar och stora städer, med adrenalinfyllda actionscener som biljakter, explosioner och skottlossning. I rollerna ser vi kända actionskådespelare som Mark Grenville, Scarlett Burke och Jack Ford. Med sin blandning av spänning, action och oväntade vändningar är Hidden Strike en film som kommer fånga din uppmärksamhet från start till mål.

Den goda nyheten är att du kan titta på Hidden Strike gratis online i Sverige redan nu, bara några månader efter biopremiären. På streamingtjänsten Dreamfilm finns filmen tillgänglig med svensk text, så att du inte missar någong spännande detalj. Streama Hidden Strike gratis och få en actionfylld upplevelse!

Se Hidden Strike swesub dreamfilm

Är du sugen på att se en spännande actionfilm? Då ska du inte missa möjligheten att se Hidden Strike på Dreamfilm. Den här filmen som hade biopremiär så sent som i juli 2023 finns nu tillgänglig för streaming med svensk text (swesub).

I Hidden Strike följer vi en grupp elitsoldater på ett livsfarligt uppdrag för att stoppa en terrorattack. Med hisnande actionscener, oväntade vändningar och ett rasande tempo så är detta en film som garanterat kommer få pulsen att stiga. I rollerna ser vi kända actionskådespelare som Mark Grenville, Scarlett Burke och Jack Ford.

Missa inte chansen att se den här spännande actionfilmen gratis online. Skapa bara ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama Hidden Strike när du vill. Perfekt underhållning för en spännande kväll hemma i soffan!

Hidden Strike gratis online swesub 2023

Söker du efter en spännande och actionfylld filmupplevelse? Då ska du kolla in Hidden Strike som hade biopremiär 2023. Den här filmen med adrenalinfyllda actionscener och oförutsägbara vändningar finns nu tillgänglig för streaming gratis online med svensk text.

I Hidden Strike får vi följa en grupp elitsoldater på ett farligt uppdrag för att stoppa en stor terrorattack. Uppdraget går dock inte som planerat och snart befinner de sig mitt i en livsfarlig katt-och-råtta-lek med fienden. Med explosioner, skottlossningar och hög puls från början till slut så är detta en film som garanterat levererar action och spänning.

Missa inte chansen att se Hidden Strike gratis online med svensk text redan nu, bara månader efter biopremiären. På Dreamfilm kan du streama filmen i bra kvalitet och garanterat få en spännande upplevelse. Perfekt film för en actionfylld kväll!

Hidden Strike

Streama Hidden Strike dreamfilm sverige

Är du sugen på att se en spännande och actionfylld thriller? Då ska du streama Hidden Strike på Dreamfilm! Denna nya film som hade biopremiär sommaren 2023 finns nu tillgänglig för streaming i Sverige.

Med adrenalinfyllda biljakter, explosionsartade actionscener och oväntade vändningar så är Hidden Strike en film som garanterat kommer få pulsen att stiga.

I Hidden Strike får vi följa en grupp elitsoldater på ett farligt uppdrag att förhindra en stor terrorattack. Men allt går inte enligt planen och snart befinner de sig i en livsfarlig katt-och-råtta-lek med fienden. Filmen har fått lysande recensioner för sina välregisserade actionscener och oförutsägbara handling.

Så missa inte möjligheten att streama den här spännande actionfilmen helt gratis på Dreamfilm. Perfekt underhållning för en kväll hemma i soffan. Skapa bara ett konto så kan du börja titta på Hidden Strike med svensk text.

Hidden Strike stream gratis svenska dreamfilm

Letar du efter en spännande actionfilm att se ikväll? Då rekommenderar jag att du streamer Hidden Strike gratis på Dreamfilm. Den här nya filmen som hade biopremiär så sent som i juli 2023 finns nu tillgänglig online med svensk text.

I Hidden Strike får vi följa en grupp elitsoldater på ett farligt uppdrag att stoppa en planerad terrorattack. Filmen levererar action och spänning från första scen till den sista, med bland annat biljakter, explosioner och skottlossning. Rollista är stjärnspäckad med kända actionskådespelare.

Med oförutsägbara vändningar och en handling som ständigt överraskar är Hidden Strike en riktig rysare från början till slut.

Missa inte chansen att se den här filmen gratis online med svensk text redan nu, bara några månader efter bio-premiär. Skapa ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama Hidden Strike när du vill. Perfekt filmval för en spännande kväll!

Gratis dreamfilm Hidden Strike online swesub

Älskar du actionfilmer? Då ska du inte missa nyheten Hidden Strike som nu finns tillgänglig att se gratis online med svensk text på Dreamfilm. Denna spännande film hade biopremiär så sent som i juli 2023.

Hidden Strike utlovar action och adrenalin från början till slut. Filmen utspelar sig i öknen och storstäder, med spektakulära biljakter och explosionsscener. I rollerna ser vi kända actionskådespelare som levererar förstklassiga insatser.

 • Hisnande actionscener
 • Oförutsägbar handling
 • Stjärnspäckad rollista

Missa inte möjligheten att se den här nya actionfilmen helt gratis online. Med ett konto på Dreamfilm kan du börja streama Hidden Strike med svensk text när du vill. Perfekt film för en spännande kväll framför skärmen!

10 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 899

Dela