close icon
page-title
Hellboy
Hellboy

Detaljer

 • Originaltitel: Hellboy
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Bulgarien, Kanada, Frankrike, Portugal, USA
 • Regissör: Campbell Grobman Films

Hellboy 2019 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star5.6
3268Betyg
date2019
date2h 01m

Kommenter

 • avatar

  ganDi1243

  |2 timer siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  RealityRasmus

  |2 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Xany Xaru

  |3 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Grater98

  |4 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  Semister12

  |6 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  Flixer

  |7 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  matixd

  |9 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  stjärnaFält22

  |11 dage siden
  Betyget 5.6 talar för sig själv, måste ses om man gillar den typen av grejer!
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |13 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad är berättelsen bakom Hellboy?

Hellboy, den legendariska antihjälten från Mike Mignolas mörka fantasyuniversum, återvänder till den stora duken i denna spektakulära nyinspelning. Filmen följer den välkända demoniska varelsen, född i de avlägsna dimhöljda bergen, när han ansluter sig till de allierade styrkornas strider under andra världskriget. Efter att ha räddats som ungen av en välvillig professor, uppfostras Hellboy av Bureau for Paranormal Research and Defense (BPRD) för att bekämpa ondskefulla övernaturliga krafter.

I denna actionfyllda äventyrsfilm kastas Hellboy rakt in i en episk konflikt mot den fruktansvärda häxan Nimue, även känd som Blood Queen. Hennes mål är att försöka återuppväcka en armé av världsliga jättar för att krossa mänskligheten. För att stoppa denna ondskefulla plan måste Hellboy samla all sin styrka och sina demoniska krafter. Han måste också räkna med hjälp från sin oväntade allierade, den hemlighetsfulla Baba Yaga.

Med hjälp av sitt legendariska Indestructible Right Hand och en arsenal av övernaturliga föremål, ger sig Hellboy ut på ett explosivt uppdrag för att rädda världen. Hans resa tar honom genom gömmor i den brittiska landsbygden och avslöjar en mörk värld av mytologiska hot. Publikens favorithjälte från de grafiska novellerna måste använda sin unika kombination av styrka och humor för att övervinna sina fiender och avvärja den ultimata katastrofen.

Hellboy

Vilka är de mest spännande scenerna i Hellboyfilmen?

Regissören Neil Marshall, känd för sin skräckfilmsklassiker The Descent, bjuder på en rad visuellt slående scener i Hellboy. Från episka strider mot legenden om Nimue och hennes ondskefulla häxkrafter, till häftiga konfrontationer med hämnande jättar - filmen utlovar en uppsjö av spektakulära actionsekvenser.

En av höjdpunkterna väntas bli den storskaliga öppningsstriden där Hellboy går samman med de allierade styrkorna i ett försök att stoppa nazisterna under andra världskriget. Med sitt demoniska utseende och sina övernaturliga krafter blir han en formidabel bundsförvant på slagfältet. Scenen lovar att bli en visuell njutning med häpnadsväckande stridssekvenser och explosiva specialeffekter.

En annan nyckelscen som garanterat kommer att få publikens pulsar att rusa är det väntade mötet med den ryska häxan Baba Yaga. Enligt legenden bor hon i ett hus på hönsfötter och rider på en jättelik kvast. Hur denna mytiska varelse inkorporeras i berättelsen och interagerar med Hellboy, utlovar att bli ett makalöst spektakel för ögat.

Vilka stora namn ingår i ensemblen för Hellboy?

Hellboy har en imponerande rollbesättning med några av branschens främsta talanger. I huvudrollen som den demoniska antihjälten ser vi ingen mindre än David Harbour, känd från succéserien Stranger Things. Med sitt muskulösa utseende och grovhugget utstrålande förkroppsligar han perfekt Hellboy och hans kontrasterande mänskliga och demoniska sidor.

Som den ondskefulle Blood Queen, häxan Nimue, gör Milla Jovovich en skrämmande och mäktig skådeplats. Denna rutinerade actionstjärna från Resident Evil-filmerna har alla rätta fysiska och sceniska kvaliteter för att gestalta den farliga antagonisten. Ian McShane, legenden från Deadwood och John Wick-filmerna, spelar rollen som Professor Trevor Bruttenholm, Hellboys fadersfigur och mentor som leder BPRD:s kamp mot de övernaturliga hoten.

Ytterligare stora namn i rollistan inkluderar Sasha Lane som Alice Monaghan, en kvick och driftig kvinna som blir Hellboys bundsförvant i jakten på att besegra Nimue. Och sedan är det Daniel Dae Kim, kändis från Lost och Hawaii Five-0, som gestaltar den mystiska Majors Ben Daimio. Denna uppsjö av välrenommerade skådespelare bidrar till filmprojektets högprofilerade status och utlovar en högklassig ensemble bakom karaktärernas dramatiska öden.

Var kan man se Hellboy stream gratis?

För de som letar efter ett bekvämt sätt att streama Hellboy hemifrån finns det flera populära alternativ. Dreamfilms.se är en pålitlig streamingtjänst som erbjuder möjligheten att se filmen gratis online. Webbplatsen uppdateras regelbundet med nya titlar så att du kan hålla dig uppdaterad med de senaste filmerna.

En annan möjlighet att titta på Hellboy utan kostnad är via olika gratisstreamingtjänster på nätet. Vissa av dessa kan dock vara opålitliga eller till och med olagliga. Därför rekommenderas att du väljer en betrodd källa som Dreamfilms.se för en smidig och säker upplevelse.

Oavsett var du väljer att streama Hellboy från, så se till att du har en stabil internetuppkoppling för bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Att se filmen på en större skärm, som en smart-tv eller projektor, kan också förhöja upplevelsen av actionscenerna och de häpnadsväckande visuella effekterna.

Hellboy

Hur ser filmkritikernas betyg ut för Hellboy?

Kritikernas mottagande av den nya Hellboy-filmen har varit blandad. Även om många hyllar de visuella effekterna och den trovärdiga actionupplevelsen, så har vissa recensenter uttryckt besvikelse över manusets brister och den avvikande tonen jämfört med de populära serierna.

På kritikersajten Rotten Tomatoes har filmen ett relativt lågt genomsnittsbetyg på 54%. Många recensenter uppskattade dock David Harbours insats i huvudrollen och de stuntnivåer som uppvisades. Variety skrev: "Harbour trycker in fullt humör och tungvrickande rep i varje scen" och gav beröm åt hans utstrålande närvaro.

Samtidigt har andra kritiker varit mer negativa och ifrågasatt den tunna berättelsen. The Hollywood Reporter menade att "filmen saknar stringens och istället kastar in en röra av visuella koncept utan sammanhang." Men överlag verkar de spektakulära slagscenerna och de mytologiska övernaturliga inslagen ha varit höjdpunkter för de flesta kritiker.

Blev Hellboyfilmen som förväntningarna?

Efter att ha hört både ris och ros från kritikerna är det svårt att avgöra om Hellboy lever upp till de höga förväntningar många fans hade på filmen. De mest hängivna beundrarna av Mignolas grafiska noveller kanske blir besvikna över att filmversionen avviker från originalens mörka, sarkastiska ton.

Å andra sidan har regissören Neil Marshall lyckats infånga essensen av Hellboy som en udda antihjälte med en stark känsla av humor. Hans uppvisningar av övernaturlig styrka och de episka slagscenerna tycks också ha imponerat på åskådarna. Även om berättelsen anses vara tunn av somliga, så vägs det upp av visuellt häpnadsväckande actionscener och en stark ensemble.

De blandat mottagna recensionerna antyder att Hellboy kanske inte riktigt når upp till sin fulla potential. Men för fans av actiongenren och övernaturliga äventyr kan denna nyinspelning ändå erbjuda tillräckligt med underhållning och häftiga specialeffekter för att göra ett biobesök värt besväret. Genom att granska både styrkor och svagheter hos filmen kan du själv avgöra om den matchar dina egna förväntningar.

Sammanfattning

Hellboy, den omåttligt populära demoniska antihjälten, har återvänt till biograferna i en explosiv nyinspelning. Denna gång får vi följa hans äventyr när han slåss mot den ondskefulla häxan Blood Queen och hennes armé av jättar. Med en stjärnbesatt ensemble, inklusive David Harbour i huvudrollen, utlovar filmen en häftig blandning av action, visuella mästerverk och mytologiska övernaturliga hot.

Oavsett vad kritikerna säger erbjuder den här filmen underhållning för alla fans av fantasy och actiongenren. Genom att streama den på pålitliga tjänster som Dreamfilms.se kan du uppleva det episka äventyret i bekvämligheten av ditt eget hem. Så ta dig en titt och avgör själv om Hellboy lever upp till dina förväntningar på en häftig, övernaturlig filmupplevelse.

8 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 3268

Dela