alt

Haunted Mansion 2023 • Titta på Gratis • Streama Online

rating6.6
849
Betyg
calendar2023
time2h 03m
En ensamstående mamma och hennes 9-årige son flyttar in i ett stort hus i New Orleans. Snart upptäcker de att huset kommer med mer i bagaget än vad de hade tänkt sig. I ren desperation vänder de sig till en präst som i sin tur anlitar ett gäng andliga experter som ska hjälpa dem att driva ut spökena som har ockuperat huset.

Skådespelare

Actor Owen Wilson

Owen Wilson

Actor Danny DeVito

Danny DeVito

Actor Rosario Dawson

Rosario Dawson

Actor Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

Actor Winona Ryder

Winona Ryder

Actor Jared Leto

Jared Leto

Actor Marilu Henner

Marilu Henner

Actor Jo Koy

Jo Koy

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Se Haunted Mansion Dreamfilm gratis online

Är du sugen på att se den nya skräckkomedin Haunted Mansion? Nu kan du streama Haunted Mansion gratis online på Dreamfilm! Filmen har precis haft premiär den 26 juli 2023 och är perfekt underhållning för en mysig filmkväll.

I Haunted Mansion får vi följa ett ungt par som flyttar in i ett gammalt, övergivet hus. De upptäcker snart att huset är besatt av spöken och andar som inte verkar så pigga på att få sällskap. Kaos och skratt utbryter när de försöker bli av med spökena och samtidigt rädda förhållandet.

Filmen är producerad av Walt Disney Pictures och är en riktig familjefilm fylld med komik och läskiga inslag. Perfekt att se tillsammans! Och bäst av allt - du kan titta på Haunted Mansion gratis online redan nu.

Haunted Mansion

Titta på Haunted Mansion Dreamfilm Sverige 2023

Haunted Mansion hade biopremiär så sent som i juli 2023, men du behöver inte gå till biografen för att se den. Filmen går att streama gratis på Dreamfilm redan nu, bara några månader efter biopremiären.

På Dreamfilm hittar du de senaste filmerna med svenskt tal, perfekt för en mysig filmkväll hemma i soffan. Haunted Mansion finns tillgänglig med svensk text och svenska röster, så att hela familjen kan följa handlingen och skratta åt de roliga scenerna.

Att streama film gratis online är smidigt, enkelt och bekvämt. Du behöver bara en internetuppkoppling och en skärm att titta på. Så samla ihop familj och vänner, poppa popcornen och streama Haunted Mansion på Dreamfilm redan ikväll!

Streama Haunted Mansion svenska gratis

Är du sugen på lite skräckblandad komedikväll? Då ska du streama den nya Disneyfilmen Haunted Mansion som just nu går att se helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm.

Handlingen utspelar sig i ett gammalt, övergivet hus där ett ungt par flyttar in utan en aning om att huset är besatt av spöken. Kaos utbryter när de försöker bli av med spökena samtidigt som de försöker rädda relationen. Perfekt film att se med vänner över en fika!

För att streama Haunted Mansion gratis behöver du bara skapa ett konto på Dreamfilm och logga in. Sedan kan du börja titta direkt i webbläsaren på datorn, surfplattan eller mobilen. Filmen finns tillgänglig med svensk text och svenskt tal.

Top 3 skäl att streama Haunted Mansion på Dreamfilm

 • Filmen är helt gratis att titta på
 • Tillgänglig med svensk text och svenska röster
 • Perfekt skräckkomedi för en mysig kväll hemma

Se Haunted Mansion svenska på dreamfilm

Den nya skräckkomedin Haunted Mansion från Disney går just nu att streama gratis med svenska text och tal på Dreamfilm. Filmen släpptes på bio så sent som i juli 2023 och handlar om ett ungt par som flyttar in i ett spökhus.

Dreamfilm är en streamingtjänst där du kan se en massa filmer helt gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto, sen kan du börja streama direkt i webbläsaren. Perfekt för en mysig filmkväll!

Haunted Mansion är producerad av Walt Disney Pictures och är garant för stunder fyllda med skratt och lätt skräck. Rekommenderad från 7 år, så filmen passar för hela familjen. Poppa popcornen och streama loss redan ikväll!

Haunted Mansion är en riktigt bra skräckkomedi för hela familjen med roliga och läskiga inslag. Perfekt film att se tillsammans en regnig höstkväll!

Haunted Mansion

Haunted Mansion stream gratis på svenska 26.07

Den 26 juli 2023 är datumet du bör boka in i kalendern. Då har nämligen den nya familjefilmen Haunted Mansion från Disney biopremiär och kommer samtidigt att släppas på Dreamfilm att streamas gratis med svenska text och tal.

Filmen utspelar sig på ett gammalt, övergivet slott som visar sig vara fullt med spöken och andar. Ett ungt par som precis flyttat in upptäcker snart att de inte är ensamma, och kampen för att bli av med spökena tar sin början. Garanterat många skratt!

Så boka in den 26 juli redan nu i kalendern och förbered för filmkväll med Haunted Mansion. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm sen kan du streama loss och njuta av skräckblandad komedi.

Haunted Mansion Dreamfilm streama film full movie

Den nya skräckkomedin Haunted Mansion från Walt Disney Pictures går just nu att streama i sin helhet gratis på Dreamfilm. Filmen som släpptes på bio så sent som den 26 juli finns nu tillgänglig att se hemma från soffan, i full långfilm.

Haunted Mansion handlar om ett ungt par som flyttar in i ett gammalt, övergivet slott utan att veta att det spökar rejält bland korridorerna. När de upptäcker att de inte är ensamma börjar kampen för att bli av med spökena, samtidigt som de försöker rädda relationen.

Filmen är fylld med roliga och läskiga scener och passar utmärkt för en mysig filmkväll med familj eller vänner. Chipsen är framme, soffan är bekväm - dags att streama igång Haunted Mansion! Du hittar filmen på Dreamfilm med svensk text och svenska röster.

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 849
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.6 bevisar Haunted Mansion att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Haunted Mansion med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

universalz

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.6 för Haunted Mansionbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MuriVOD12

Haunted Mansion är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 03m
avatar

mukasso

En Haunted Mansion med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

matixd

Haunted Mansion Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.6 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Willy Wonka och chokoladfabriken

Storken Richard och den mystiska juvelen