alt

Harry Potter och hemligheternas kammare 2002 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
21 042
Betyg
calendar2002
time2h 41m
Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Men hur ska han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockman? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwarteleven efter den andra. Är det Harrys största fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker – Harry Potter själv?

Skådespelare

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Emma Watson

Emma Watson

Actor Toby Jones

Toby Jones

Actor Fiona Shaw

Fiona Shaw

Actor Shirley Henderson

Shirley Henderson

Actor Kenneth Branagh

Kenneth Branagh

Actor Richard Harris

Richard Harris

Actor Rupert Grint

Rupert Grint

Officiell trailer

Siehe auch

Harry Potter och hemligheternas kammare streama gratis

Är du ett fan av Harry Potter och letar efter ett sätt att streama den andra filmen i serien, Harry Potter och hemligheternas kammare, gratis? Du har kommit till rätt plats!

Filmen hade biopremiär den 13.11.2002 och är en spännande äventyrsfilm baserad på J.K. Rowlings böcker. I filmen får vi följa Harry Potter och hans vänner när de utforskar hemligheternas kammare på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

Om du vill streama Harry Potter och hemligheternas kammare gratis med svenska undertexter (swesub) rekommenderar vi att du använder streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du titta på filmen online i hög kvalitet, helt utan kostnad.

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och hemligheternas kammare svenska på Dreamfilm

Dreamfilm är den bästa streamingtjänsten för att titta på Harry Potter och hemligheternas kammare med svenskt tal. Filmen finns tillgänglig i sin helhet och streamas i hög kvalitet.

Förutom den andra Harry Potter-filmen hittar du även resten av filmserien på Dreamfilm. Som medlem kan du enkelt streama alla Harry Potter-filmer gratis online när du vill!

Registrering på Dreamfilm är dessutom helt kostnadsfritt. Genom att skapa ett konto får du tillgång till extra funktioner som sparade favoritfilmer, visningshistorik och möjlighet att betygsätta filmerna du tittar på.

Harry Potter och hemligheternas kammare gratis online 13.11.2002

Är du nyfiken på att se den andra delen i filmserien om den unga trollkarlen Harry Potter? Nu har du chansen att streama Harry Potter och hemligheternas kammare gratis online!

Filmen hade biopremiär 13.11.2002 och blev en stor succé världen över. Den bygger vidare på händelserna från den första filmen och utspelar sig under Harrys andra år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

Vi rekommenderar att du tittar på Harry Potter och hemligheternas kammare via streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis online, både med svenskt tal och svenska undertexter. Perfekt för en mysig filmkväll!

Harry Potter och hemligheternas kammare swesub Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du titta på Harry Potter och hemligheternas kammare med svenska undertexter (swesub), helt gratis och utan registrering.

Filmen finns tillgänglig i sin helhet i hög kvalitet. Du behöver alltså inte leta efter flera olika delar eller avsnitt för att se hela historien om Harry Potter och hans vänner.

Dreamfilm är den bästa tjänsten för att streama Harry Potter och hemligheternas kammare swesub. Titta när du vill, var du vill via mobil, surfplatta eller dator!

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter och hemligheternas kammare gratis stream Warner Bros

Harry Potter och hemligheternas kammare är en fantasy-äventyrsfilm baserad på J.K. Rowlings populära böcker om trollkarlen Harry Potter. Filmen är producerad av Warner Bros. Pictures och hade svensk biopremiär 2002.

Är du sugen på att se filmen men vill inte betala för att hyra eller köpa den? Nu behöver du inte det, du kan streama Harry Potter och hemligheternas kammare gratis online via Dreamfilm!

Dreamfilm erbjuder Harry Potter och hemligheternas kammare med både svenskt tal och svenska undertexter. Registrera ett gratiskonto så kan du börja titta på den populära fantasyfilmen från Warner Bros redan idag.

Harry Potter och hemligheternas kammare Äventyr film gratis

Harry Potter och hemligheternas kammare är en spännande fantasy-äventyrsfilm baserad på J.K. Rowlings populära böcker. I filmen får vi återigen följa den unge trollkarlen Harry Potter och hans vänner på magiska äventyr.

Är du ett fan av Harry Potter och sugen på att se den andra filmen i serien? Nu behöver du inte köpa eller hyra filmen, du kan enkelt streama Harry Potter och hemligheternas kammare gratis online i hög kvalitet via Dreamfilm.

Dreamfilm erbjuder Harry Potter och hemligheternas kammare med både svenskt tal och svenska undertexter. Registrera ett gratiskonto så kan du börja titta på den spännande äventyrsfilmen redan idag!

10 liknande filmer:

  1. Kong: Skull Island
  2. Aquaman
  3. The Marvels
  4. Avengers: Endgame
  5. I viaggiatori
  6. Shrek 2
  7. Avengers: Infinity War
  8. Despicable Me 4
  9. Indiana Jones and the Dial of Destiny
  10. Super Mario Bros. Filmen
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 21042
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på Harry Potter och hemligheternas kammare, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Harry Potter och hemligheternas kammare. Betyget 7.7 talar för sig själv
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 41m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Harry Potter och hemligheternas kammare är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Harry Potter och hemligheternas kammare med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Grater98

Harry Potter och hemligheternas kammare Betyget 7.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Harry Potter och hemligheternas kammare Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.7 antyder att du kommer att bli nöjd.