alt

Harry Potter och Halvblodsprinsen 2009 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating7.7
18 641
Betyg
calendar2009
time2h 33m
Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

Skådespelare

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Emma Watson

Emma Watson

Actor David Thewlis

David Thewlis

Actor Rupert Grint

Rupert Grint

Actor Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter

Actor Jim Broadbent

Jim Broadbent

Actor Timothy Spall

Timothy Spall

Actor Gemma Jones

Gemma Jones

Officiell trailer

Siehe auch

Bli först med att se Harry Potter och Halvblodsprinsen

Äntligen är det dags för den sjätte filmen i den älskade Harry Potter-serien! Harry Potter och Halvblodsprinsen hade premiär den 15 juli 2009 och förväntningarna på den nya filmen är skyhöga. Miljontals fans över hela världen, inte minst här i Sverige, längtar efter att få följa med på Harrys, Rons och Hermiones nya magiska äventyr på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

Den mystiske Halvblodsprinsen är titeln på en gammal trolldrycksbok som Harry hittar, fylld med handskrivna anteckningar och besvärjelser. Vems är boken och vad innebär den för Harry? Samtidigt mörknar stämningen alltmer i trollkarlsvärlden när Mörkrets herre Voldemort och hans anhängare Dödsätarna blir allt starkare. Kommer Harry och professor Dumbledore att klara av att stoppa dem?

För oss fans som längtar efter mer magi och spänning är det en lättnad att Harry Potter och Halvblodsprinsen äntligen har haft premiär. Missa inte chansen att streama den fullständiga filmen online helt gratis! På Dreamfilm kan du njuta av äventyret i god svensk textning. Klicka bara på play så startar trolleriet direkt!

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Nya äventyr med Harry Potter på Hogwarts

I Harry Potter och Halvblodsprinsen får vi följa med Harry på hans sjätte år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Som vanligt väntar spännande magilektioner, quidditchmatcher och skumma händelser på slottet. Men den här gången märks det tydligt att mörkret håller på att lägra sig över trollkarlsvärlden.

Tillsammans med sina bästa vänner Ron Weasley och Hermione Granger försöker Harry lösa mysteriet med Halvblodsprinsen och hans trolldrycksbok. Kan boken hjälpa dem i kampen mot Voldemort? Samtidigt börjar de tre vännerna fundera på vad de vill göra efter skolan. Kärleken blomstrar också i luften när tonåringarna börjar intressera sig för varandra.

Regissören David Yates och manusförfattaren Steve Kloves har med van hand fångat den magiska stämningen i J.K Rowlings böcker. De välkända skådespelarna Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson är givetvis tillbaka i sina legendariska roller som Harry, Ron och Hermione.

Det känns overkligt att vi redan är inne på Harry Potters sjätte år på Hogwarts. Filmen andas verkligen en mörkare stämning, samtidigt som relationerna mellan karaktärerna fördjupas.

För alla oss fans som växt upp med Harry Potter känns varje ny film som att komma hem. Nu finns Harry Potter och Halvblodsprinsen tillgänglig för streaming, så vi kan njuta av ännu ett magiskt kapitel i serien på Dreamfilm!

Roliga stunder med Ron och Hermione igen

En stor del av tjusningen med Harry Potter-filmerna är förstås de starka vänskapsbanden mellan huvudkaraktärerna. I Harry Potter och Halvblodsprinsen får vi återigen följa trio-dynamiken mellan Harry, Ron och Hermione.

Rons försök att imponera på tjejerna går såklart snett, medan Hermione visar prov på svartsjuka när Ron dejtar Lavender Brown. Samtidigt brottas Harry med sina känslor för Ginny Weasley. Även om stämningen på Hogwarts blir allt dystrare lyckas regissören väva in roliga och charmiga tonårsmoment.

Skådespelarna Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson har verkligen vuxit in i sina roller under åren. Deras samspel känns äkta och naturligt. Det bidrar starkt till att Harry Potter-världen känns levande för oss fans.

 • Rons försök att charma tjejer går såklart snett igen!
 • Hermiones svartsjuka när Ron dejtar Lavender är rolig att se

Även om mörkret breder ut sig lyckas Harry Potter-filmerna balansera drama med humor och värme. Det gör karaktärerna så älskvärda. Se Harry Potter och Halvblodsprinsen på Dreamfilm nu och njut av mer magisk vänskap!

Halvblodsprinsen avslöjar mörka hemligheter

En av de stora gåtorna i Harry Potter och Halvblodsprinsen är identiteten på den mystiske Halvblodsprinsen. När Harry hittar hans gamla trolldrycksbok full av handskrivna anteckningar inleds jakten på att avslöja sanningen.

Trolldrycksboken visar sig innehålla många användbara besvärjelser och recept, som hjälper Harry att prestera bättre på lektionerna. Men boken verkar också bära på mörka hemligheter om Hogwarts förflutna. Vem är prinsen och vad kan hans bok avslöja?

Harry Potter-filmerna har alltid varit duktiga på att balansera magi och mystik med mörkare inslag. I Halvblodsprinsen tar den svartare tonen över alltmer, i takt med att Voldemorts makt växer. Nu gäller det att samla alla ledtrådar för att lösa gåtan!

Halvblodsprinsens identitet är en av de mest spännande mysterierna i Harry Potter-serien. Jag är så taggad på att äntligen få svaret när jag streamar filmen!

Upptäck svaret på vad Halvblodsprinsen döljer genom att streama Harry Potter och Halvblodsprinsen nu på Dreamfilm. Varje nytt Potter-äventyr för handlingen framåt på ett fängslande vis. Missa inte nästa pusselbit i sagan om Harry Potter!

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Spännande slutstrid mot Mörkrets herre Voldemort

Kampen mellan gott och ont trappas upp rejält i Harry Potter och Halvblodsprinsen. Mörkrets herre Voldemort och hans anhängare Dödsätarna blir bara starkare för varje dag som går. Nu gäller det att Harry Potter och professor Dumbledore tar till motåtgärder.

Tillsammans försöker de lösa mysteriet med Halvblodsprinsen för att få ledtrådar om hur de ska besegra Voldemort. Men samtidigt händer det tragiska och chockerande händelser som hotar att krossa Harrys moral helt.

Filmen bygger gradvis upp mot en episk slutstrid på Hogwarts, där skillnaden mellan ljus och mörker aldrig känts tydligare. Effekterna och actionscenerna är häftigare än någonsin i den här delen.

Det känns verkligen som att allt är på spel i den här filmen. Jag är så taggad på att se den avgörande striden mot Voldemort utspelas!

För att se Harry Potters hittills mörkaste äventyr och mest explosiva slutstrid, streama Harry Potter och Halvblodsprinsen på Dreamfilm nu. Det episka slutet är bara ett play-klick bort!

Upptäck filmens chockerande vändningar och överraskningar

Varje Harry Potter-film har sina oväntade vändningar i handlingen som får oss att gapa. Och i Harry Potter och Halvblodsprinsen händer det definitivt en del chockerande saker som vi fans inte är beredda på.

Utan att avslöja för mycket kan nämnas att flera nyckelpersoner dör i den här delen, och att en del förhållanden mellan karaktärerna tar oväntade vändningar. Även filmens klimax innehåller överraskande upplösningar som får oss att tappa hakan.

Det är alltid lika kul att låta sig överraskas och chockas av J.K Rowlings fantastiska berättelse. Harry Potter-filmerna har en förmåga att hela tiden hålla oss på halster med nya vändningar.

 • Dödsfall vi inte trodde skulle ske händer i den här filmen
 • Nya oväntade romantiska förhållanden blossar upp på Hogwarts

Den bästa upplevelsen får man genom att streama Harry Potter och Halvblodsprinsen helt spoilerfritt på Dreamfilm. Låt dig förvånas och gripas av filmens vändningar! Det är många "wow"-ögonblick som väntar.

10 liknande filmer:

 1. Kong: Skull Island
 2. Aquaman
 3. The Marvels
 4. Avengers: Endgame
 5. I viaggiatori
 6. Shrek 2
 7. Avengers: Infinity War
 8. Despicable Me 4
 9. Indiana Jones and the Dial of Destiny
 10. Super Mario Bros. Filmen
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 18641
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Harry Potter och Halvblodsprinsen är ett måste för fans av Äventyr.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.7 antyder att Harry Potter och Halvblodsprinsen är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Patricktexas

Harry Potter och Halvblodsprinsen med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

damVod1

Harry Potter och Halvblodsprinsen med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 33m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 33m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 33m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

FilmTitel

Harry Potter och Halvblodsprinsen Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!