alt

Hacksaw Ridge 2016 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

rating8.2
13 101
Betyg
calendar2016
time2h 19m
Baserad på den sanna berättelsen om den episka kampen för att ta över det ökända japanska fästet Hacksaw Ridge, under Andra världskriget. Den osannolika hjälten som vände det blodiga slaget var en soldat som vägrade att bära vapen, militärläkaren Desmond T Doss. Desmonds hjältemod gjorde att han blev den första vapenvägraren i amerikansk historia att vinna kongressens hedersmedalj.

Skådespelare

Actor Sam Worthington

Sam Worthington

Actor Vince Vaughn

Vince Vaughn

Actor Teresa Palmer

Teresa Palmer

Actor Hugo Weaving

Hugo Weaving

Actor Andrew Garfield

Andrew Garfield

Actor Rachel Griffiths

Rachel Griffiths

Actor Luke Bracey

Luke Bracey

Actor Richard Roxburgh

Richard Roxburgh

Officiell trailer

Siehe auch

Streama Hacksaw Ridge Dreamfilm gratis online

Är du sugen på att se den Oscarsnominerade filmen Hacksaw Ridge från 2016? Nu kan du streama den här dramafilmen med Andrew Garfield helt gratis på Dreamfilm!

Hacksaw Ridge handlar om den sanna historien om krigshjälten Desmond Doss, som vägrade att bära vapen i andra världskriget på grund av sin tro. Trots detta räddade han 75 män under slaget vid Okinawa i Japan 1945, utan att avlossa ett enda skott.

Filmen regisserades av Mel Gibson och nominerades för sex Oscars, däribland bästa film, bästa regissör och bästa manliga huvudroll. Så detta är verkligen en film du inte vill missa!

Hacksaw Ridge

Titta på Hacksaw Ridge Dreamfilm gratis

Det är enkelt att se Hacksaw Ridge gratis online. Filmen finns tillgänglig för streaming i hög kvalitet på Dreamfilms hemsida. Det enda du behöver är ett konto för att komma åt streamingtjänsten.

Skapa ett konto så kan du börja titta direkt! Det finns inga månadsavgifter eller andra dolda kostnader. Bara gratis streaming av tusentals filmer, varav Hacksaw Ridge är en av de bästa.

Med Dreamfilms gratistjänst kan du se kvalitetsfilmer som Hacksaw Ridge helt utan kostnad. Perfekt för en filmkväll!

Utöver Hacksaw Ridge hittar du många andra kända filmer på Dreamfilm. Allt från action och komedier till drama och thrillers. Så om du gillar film har du kommit helt rätt!

Se Hacksaw Ridge swesub på Dreamfilm

Hacksaw Ridge finns att streama med svensk text på Dreamfilm. Så även om du föredrar att se filmer på svenska är det inga problem.

Den svenska textningen håller hög kvalitet och följer handlingen väl. Du kommer garanterat att uppleva filmen som om den vore inspelad på svenska från början.

 • Ingen nedladdning krävs - streama direkt!
 • Filmen finns i HD-kvalitet

Utöver svensk text hittar du även andra populära språk som t.ex. engelska. Så oavsett vilket språk du föredrar kan du njuta av Hacksaw Ridge på Dreamfilm.

Hacksaw Ridge - en film du inte får missa!

Om du gillar krigsfilmer och drama är Hacksaw Ridge ett måste.Handlingen bygger på en sann historia och skildras väl av skådespelaren Andrew Garfield i huvudrollen.

Garfield ger ett övertygande porträtt av hjälten Desmond Doss som vägrade att döda men ändå räddade över 70 liv under ett blodigt slag. En fascinerande personlighet och ett unikt öde.

Andrew Garfield levererar en fantastisk insats som Desmond Doss i Hacksaw Ridge. En gastkramande film du sent kommer att glömma.

Så tveka inte att streama Hacksaw Ridge på Dreamfilm redan idag! Det är 100% gratis och filmen finns i hög kvalitet. Bättre underhållning får man leta efter.

Hacksaw Ridge

Streama Hacksaw Ridge svenska gratis

På Dreamfilm kan du streama filmer som Hacksaw Ridge helt gratis med svensk text. Inga abonnemang eller kreditkort krävs.

Streamingtjänsten är 100% laglig och filmerna finns där med upphovsrättsinnehavarnas godkännande. Så du kan luta dig tillbaka utan dåligt samvete och njuta av bra underhållning.

Utöver Hacksaw Ridge från 2016 hittar du tusentals nyare och äldre filmer på Dreamfilm. Allt från Hollywood-blockbusters som Avatar till unika pärlor som inte visats på bio här.

Så skapa ett konto och börja streama redan idag! Det är gratis och tar bara någon minut.

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 13101
Dela serie
Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 8.2 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 8.2 bevisar Hacksaw Ridge att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 8.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8.2 för Hacksaw Ridgebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Hacksaw Ridge. Betyget 8.2 talar för sig själv
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 19m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 8.2 tyder på att Hacksaw Ridge är ett måste för fans av genren.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8.2 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8.2, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 8.2 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!