close icon
page-title
Guldtransporten
Guldtransporten

Detaljer

 • Originaltitel: Gulltransporten
 • Originalspråk: Norska
 • Produktionsland: Norge
 • Regissör: 74 Entertainment

Guldtransporten 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star6.5
111Betyg
date2022
date1h 57m

Kommenter

 • avatar

  Semister12

  |3 timer siden
  Najs som fan
 • avatar

  ganDi1243

  |2 dage siden
  För mig var film helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |2 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  Xany Xaru

  |9 dage siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |9 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Grater98

  |11 dage siden
  Inte min grej, maybe nästa gång
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  MilanTa

  |14 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Streama Guldtransporten (2022) - spännande action från 74 Entertainment gratis

Letar du efter en actionfylld och spännande film att streama gratis online? Då har du kommit helt rätt! Guldtransporten, regisserad av Christopher Corner och producerad av 74 Entertainment, är en svensk actionrulle som verkligen levererar. Släppt 2022 har denna film redan fått ett varmt mottagande bland actionfilmsfans runt om i Sverige.

I Guldtransporten får vi följa en grupp säkerhetsvakter som transporterar ett enormt guld-lager genom det svenska landskapet. Det som från början verkar vara en rutin-uppdrag visar sig snart bli en livsfarlig katt- och råtta-lek när en skrupelfri gängboss får nys om guldet. Med en stjärnbesatt ensemble och häpnadsväckande stunts kommer den här filmen att hålla dig på kanten av stolen från start till mål.

Vad gör då Guldtransporten till en sådan must-see för streamingtittare? För det första har den allt man kan önska från en riktig actionklassiker - ett fartfyllt händelseförlopp, explosiva skådespelarier och en Drake-liknande värdetransport som står i centrum. För det andra erbjuder gratis filmen online en unik blick på det svenska actionfilmslandskapet, med storslagna naturscener som sällan skådas på bioduken.

"Guldtransporten är en riktig adrenalinrusch från start till mål. Filmen visar att svensk action verkligen kan mäta sig med Hollywood när det kommer till strimlad underhållning." - Filmrecension, Dagens Nyheter

Så om du letar efter en stenhård actionfilm att streama film gratis hemma, se till att lägga Guldtransporten högt upp på din att-se-lista. Med en dos humor, massor av action och smakfulla miljöer kommer denna svenska filmproduktion garanterat att underhålla.

Guldtransporten

Streama Guldtransporten online: Bästa alternativen för dreamfilm

Nu när du vet att Guldtransporten är en film värd att se, frågan är - var kan du streama den gratis online? Som tur är finns det ett antal olika streamingtjänster och alternativ för att njuta av den här actionklassikern hemifrån soffan. Här går vi igenom några av de bästa platformarna för att streama Guldtransporten online:

 • Dreamfilm: Som en av de mest populära streamingtjänsterna i Sverige är Dreamfilm ett givet val för att streama Guldtransporten. Med en stor filmkatalog och smidiga appar för alla enheter kommer du garanterat att hitta filmen här.
 • SF Anytime: SF:s streamingtjänst har naturligtvis den här svenska action-hits i sitt bibliotek. Som prenumerant får du obegränsat tillgång att streama Guldtransporten när du vill.
 • Viaplay: En annan tyngre streamingtjänst som erbjuder Guldtransporten är Viaplay. Denna plattform är särskilt attraktiv tack vare deras 4K HDR-streaming och omfattande bibliotek.
 • Köpfilm: Vill du istället köpa Guldtransporten digitalt? På tjänster som SF Anytime, iTunes och Google Play kan du köpa filmen och streama den hur många gånger du vill.


Oavsett vilket alternativ du väljer ligger de bästa streamingtjänsterna redo att leverera denna svenska actionfilm gratis online. Det bästa av allt? De flesta erbjuder streama film gratis under en provperiod, så du kan testa innan du bestämmer dig!

Guldtransporten på bio: Upplev actionfylld svensk film på stort gratis online

Medan streaming hemma definitivt är smidigt, finns det inget som riktigt kan mäta sig med att se Guldtransporten på en äkta biografduken streama gratis. Precis som många andra i sviter av bästa filmerna 2023, bjuder denna svenska actionrulle på en storslagen visuell upplevelse gjord för att njutas på bio.

Med samarbete från filmbolag som 74 Entertainment och distributörer som SF Studios har Guldtransporten fått en omfattande biopremiär i Sverige. Oavsett var i landet du befinner dig finns chansen att uppleva filmen på ett lokalt biografsällskap. Så passa på att fånga Guldtransporten medan den fortfarande går att se på bio!

Vad gör då just den här filmen till ett måste att uppleva på den stora duken? För det första bjuder de vilda biljakt-scenerna och explosionerna på ett obönhörligt ljud- och bildspektakel - en upplevelse som bara en äkta biograf kan åstadkomma. För det andra förhöjer den storslagna, svenska naturen filmen på ett unikt sätt i biografens vida format.

"Guldtransporten är en riktig höjdare för den svenska filmindustrin. Med sitt genomgående höga bildfylliga tempo passar den som handen i hansken att ses på en äkta biografduk." - Magnus Utterman, MovieZine

Så vill du få en oslagbar upplevelse av explosiv svensk action på filmduken streama online? Boka dina biljetter till närmsta biograf som visar Guldtransporten! Med högkvalitativa ljud- och bildupplevelser kommer denna film att göra ditt biobesök till ett du sent glömmer.

Se klassikern Guldtransporten - en av de bästa filmerna 2023 gratis online

När man blickar tillbaka på 2023 års svenska filmutbud är det svårt att inte nämna den actionpackade utmanaren Guldtransporten. Bara ett år efter biopremiären har den här gratis filmen redan börjat etablera sig som en modern svensk klassiker inom actiongenren.

Men vad är det som gjort att den här relativt lågbudgetfilmen kunnat sticka ut som en av de bästa filmerna 2023? För det första har den lyckats fånga en äkta, adrenalinstinn känsla som många större actionproduktioner misslyckas med. Från dramatiska biljakter till explosiva skottlossningar är tempot ständigt högt och känslan av spänning aldrig långt borta. Rollistan i Guldtransporten:

 • Genre: Action
 • Regissör: Christopher Corner
 • Produktionsbolag: 74 Entertainment
 • Ursprungstitel: Guldtransporten
 • Utgivningsår: 2022


Samtidigt lyckas Guldtransporten också leverera något svenskar sällan ser på bioduken - en genre gratis streama film som på ett stolt sätt skildrar den svenska naturen och kulturen. Från charmiga byar till djupa skogar, den skandinaviska miljön är ständigt närvarande och ger en unik lokal touch till berättelsen.

Så har du ännu inte sett denna moderna klassiker från 2022 gratis? Se till att streama Guldtransporten online eller upplev den på bio innan det är för sent! Detta är en svensk action-hit som definitivt förtjänar att rankas bland de bästa filmerna 2023.

Guldtransporten

Sammanfattning: Upplev action när den är som bäst med Guldtransporten

Hej filmvänner! Har ni streama film gratis från svenska guldklassikern Guldtransporten ännu? Om inte, se till att stryka den på er att-se-lista direkt! Den här action-explosionen från 2022 har allt en sann filmentusiast kan önska sig - ett brutalt bra tempo, häpnadsväckande stunts och en genuint spännande berättelse. Vare sig du föredrar att streama den hemma via Dreamfilm eller uppleva den på en riktig bioduk, är Guldtransporten definitivt en av de bästa filmerna 2023 att ströma eller se på bio. Missa inte chansen att fånga detta svenska mästerverk medan det fortfarande är nytt!

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 111

Dela