close icon
page-title
Guillermo del Toro's Pinocchio
Guillermo del Toro's Pinocchio

Detaljer

 • Originaltitel: Guillermo del Toro's Pinocchio
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: The Jim Henson Company

Guillermo del Toro's Pinocchio 2022 dreamfilm • Titta på Gratis • Streama Online

star8.1
2752Betyg
date2022
date1h 57m

Kommenter

 • avatar

  Xany Xaru

  |5 timer siden
  XD för folk som inte päger hur man streama å bara gnäller
 • avatar

  Flixer

  |1 dage siden
  är den här sidan legit?
 • avatar

  Semister12

  |4 dage siden
  Najs som fan
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  SuperhjälteSune

  |9 dage siden
  lika tunt som min lön XDDD
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  ganDi1243

  |13 dage siden
  För mig var filmen helt okej, ingen grej som blåser bort en men den lär ut kärlek å respekt för föräldrar, å va ärliga ungdomar idag vet inte vad "respekt" för äldre är...
 • avatar

  MilanTa

  |13 dage siden
  Lämnade mig med gapen, inte illa

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Guillermo del Toros Pinocchio DreamFilm 2022

Guillermo del Toros nya animerade film Pinocchio hade premiär på Dreamfilm i november 2022 och är nu tillgänglig för streaming online. Filmen är baserad på Carlo Collodis klassiska barnbok från 1800-talet och utspelar sig i ett mörkt och mystiskt Italien under fascismens framväxt. Med del Toro som regissör utlovas en unik och annorlunda version av sagan om dockan Pinocchio som drömmer om att bli en riktig pojke.

I huvudrollen som rösten till Pinocchio hörs Federico Ielapi och i övriga roller hörs bland andra Ewan McGregor, Tilda Swinton och Christoph Waltz. Filmen är animerad i stop motion-teknik vilket ger den ett säreget utseende som passar del Toros gotiska filmskapande.

Nu kan du streama Guillermo del Toros Pinocchio gratis onlineDreamfilm med svenskt tal eller textning. Missa inte denna annorlunda filmskapelse från en av vår tids främsta regissörer inom fantasyn och skräck.

Unik Version av Klassisk Barnbok

Guillermo del Toro har gjort sig känd för sina hyllade fantasy- och skräckfilmer som Pans Labyrint, Shape of Water och Hellboy-filmerna. Han tar nu sig an den klassiska barnboken om Pinocchio och gör den till sin egen. Med sitt gotiska filmspråk skapar del Toro en mörkare version än Disneys tecknade film från 1940.

Utöver huvudrollen som Pinocchio medverkar flera stora skådespelare som röster, däribland Ewan McGregor, Tilda Swinton, Christoph Waltz och Cate Blanchett. Manuset är skrivet av del Toro och Patrick McHale, känd från den animerade TV-serien Over the Garden Wall.

För den stop motion-animerade filmen står animationshuset ShadowMachine och Mackinnon & Saunders. Deras detaljrika dockor och bakgrunder skapar en fantasifull värld som andas del Toro.

Guillermo del Toro's Pinocchio

Se Guillermo del Toros Pinocchio Swesub Full HD

Nu kan du se Guillermo del Toros Pinocchio i full HD och med svensk textDreamfilm. Filmen släpptes på streamingtjänsten i november 2022, bara några månader efter biopremiären i september.

Med en speltid på knappt 2 timmar är detta en fyllig nyversion av sagan om Pinocchio, full av magi och annorlunda figurer. Filmen är säkert underhållande för både barn och vuxna.

Strömma filmen via Dreamfilm gratis online och se den med svenskt tal eller textning i HD. Det är ett ypperligt tillfälle att se Guillermo del Toros unika filmskapande när han tar sig an en klassisk barnboksberättelse och gör den till sin egen.

Stop Motion ger Unikt Utseende

Filmen är gjord i stop motion-teknik vilket innebär att dockor flyttas millimeter för millimeter för att skapa illusionen av rörelse. Det ger Pinocchio ett alldeles speciellt visuellt uttryck.

Bakom de vackra dockorna och detaljrika bakgrunderna står det kanadensiska animationsstudion Mackinnon & Saunders som tidigare gjort stop motion-projekt som Corpse Bride och Fantastic Mr Fox.

Stop motion passar utmärkt för Guillermo del Toros vision av Pinocchio och bidrar till filmens unika atmosfär. Detta är en modern klassiker för hela familjen och ett måste för alla fans av del Toro.

Titta På Guillermo del Toros Pinocchio Hela Filmen

Guillermo del Toros Pinocchio går att titta på i sin helhetDreamfilm. Denna annorlunda filmversion av den klassiska barnboken är över 2 timmar lång och ett ambitiöst projekt av den prisbelönte regissören.

I rollen som Pinocchio hörs den unga italienska skådespelaren Federico Ielapi. I övriga roller märks stjärnor som Ewan McGregor, Tilda Swinton, Ron Perlman och Christoph Waltz.

Titta på hela filmen om Pinocchios äventyr när han skapas av träsnidaren Geppetto och drömmer om att bli en riktig pojke. Följ med på hans resa genom ett magiskt Italien i en mörkare tappning än Disneys version.

Fantasy värdig en Oscar-vinnare

Med filmer som Pans Labyrint och Shape of Water har Guillermo del Toro visat att han behärskar fantasygenren bättre än de flesta. Han belönades med en Oscar för bästa film för Shape of Water 2018.

I Pinocchio får vi se prov på hans filmskapande när han tolkar en klassisk barnbok med sitt fantasifulla filmspråk. Detta är en film upplevelse utöver det vanliga som är värd att se i sin helhet.

Guillermo del Toros Pinocchio Gratis Stream Sverige

Den nya filmatiseringen av Pinocchio i regi av Guillermo del Toro går att streama gratis online i Sverige på Dreamfilm.

Filmen släpptes på streamingtjänsten bara några månader efter biopremiären, så nu kan du se den hemma från soffan. Det är den perfekta familjefilmen att se under jullovet.

Missa inte chansen att streama Guillermo del Toros Pinocchio gratis med svensk text eller dubbning i HD-kvalitet. Det är en annorlunda filmversion som ger nytt liv åt den klassiska barnboken från 1800-talet.

Unik Film Upplevelse

Guillermo del Toros Pinocchio är en originell nyversion av en älskad barnboksklassiker, full av fantasi och mystik.

Med del Toro vid rodret utlovas en fantasifull och annorlunda filmupplevelse för både barn och vuxna. Han är känd för sina Gotiska och magiska filmer som Hellboy, Pans labyrint och Shape of Water, vilken vann Oscar för bästa film 2018.

Strömma Pinocchio på Dreamfilm gratis och se hans senaste mästerverk om dockan som drömmer om att bli en riktig pojke.

Guillermo del Toro's Pinocchio

Se Guillermo del Toros Pinocchio Online DreamFilm

Guillermo del Toros nya film Pinocchio finns nu att se online på Dreamfilm med svenskt tal eller text. Denna annorlunda version av klassikern från 1800-talet har nu premiär på streaming efter biosuccén.

I rollerna som dockan Pinocchio och träsnidaren Geppetto hörs Federico Ielapi och Ewan McGregor. Dessutom medverkar stjärnor som Tilda Swinton, Ron Perlman och Christoph Waltz.

Se den mystiska och fantasifulla nyversionen av Pinocchio på Dreamfilm och njut av del Toros gotiska filmskapande när han tolkar en älskad barnbok.

Perfekt För Hela Familjen

Guillermo del Toros Pinocchio är underhållande för både barn och vuxna. Den är annorlunda och mörkare än Disneys klassiska tecknade version från 1940.

Filmen är gjord i vacker stop motion som ger dockan Pinocchio och miljöerna ett säreget utseende. Detta är en modern filmklassiker för hela familjen av en Oscar-belönad regissör.

Se Guillermo del Toros Pinocchio online gratis på Dreamfilm. Det är ett perfekt streamingval för hela familjen under jullovet.

6 Lignende Film

Leonard Ulf

Leonard Ulf

Som ägare av denna portal om film, serier och recensioner är mitt mål att skapa en plattform där passion och kunskap möts. Med ett öga för detaljer och en kärlek till berättelser strävar jag efter att erbjuda djupgående analyser och engagerande innehåll för alla film- och seriefantaster där ute. Mitt arbete är att guida dig genom den omfattande världen av visuell konst och dela med mig av min entusiasm för kreativt uttryck. Tillsammans kan vi utforska och njuta av den fantastiska resan som film och tv har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 2752

Dela